Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dealerman
aktív tag
Nekem ugyan îgy 2x8 as a 7950 em vapor x oc,elvileg a 70es nyákja most 6+8 an megy,nem tudom mi èrtelme van a plusz kettőnek mikor az csak föld (black)
Más : a fent említett vga ventije arra az ócska műanyagra van rögzítve ? Ha megjönnek az új fan -ok szeretnèm ledobni róla,nem tetszik,fölösleges,ès csak a helyet foglalja.......
-
dogab93
tag
A feszemelést én is mindig kerülöm,inkább alulfeszelni szoktam mert sokszor alapból hülyére vannak feszelve az amd kártyák.Én ahogy észrevettem főleg a memória feszültségének emelésével lehet igazán szépen kinyírni a kártyákat.Mindenesetre le a kalappal a 5850-ed előtt ,hogy még mindig bírja.

-
Baryka007
addikt
A Sapphirreal nem értek annyira egyet, az MSI Twin Frozr.-je két ventivel csinosan végzi a dolgát... A korábbi MSI 7870 Hawkomon 28 fokkal indult a kártya... ( Igaz annak a kártyának 210w a TDP je ha agyonra van OC.-zve is )
De nekem a Sapphireok sosem jöttek be, úgy döntöttem hogy eladom a DUAL-X 7970 esemet hibás ventivel 33 000 Ft.-ér... Szerintem az jó ár érte, egy rossz venti miatt. És befektetek egy Asus Matrixra inkább.
-
Speed®
titán
A venti PWM része döglik meg. Nem egyedi eset, az újabb TriX karikon is előfordult, ill. más gyártó cuccainál is volt rá példa. Jó dolog a PWM, de +1 hibalehetőség.
Egyébiránt én a jó alapot (masszív nonref kivitel) nem kukáznám egy ilyen hiba miatt..ha hajlandó az eladó a javítás költséget fedezni visszavétel helyett, inkább feljavítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy ha a nyák arra lett tervezve, én azért nem nagyon feszegetném