- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
Sondi1986
addikt
-
tailor74
addikt
-
CirrMee
addikt
Hú b*sszki, pedig ez volt az egyik hirdetés amivel szemeztem.

Szerencsére kihagytam, és vettem inkább helyi forrásból R9 -est, még ha pár ezressel drágább is lett a mutatvány. Valami hetedik érzék lehetett ezek szerint, pedig sok mindent vettem már itt, és soha senkivel nem volt probléma.
-
Apollo_21
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
De legalább kártalanítja (ezt mondja legalábbis). Az én csalóm meg legatyásodva ül előzetesben Szombathelyen, azt hiszem. Polgári peres ügy lehet belőle, szóval futhatok a pénzem után.

Ha meg bejött a TippMix (amit azért kötve hiszek, mert haveri körben azért 99% bukó, pedig éjjel nappal azt nézik) Nem tudom, nem találgatok, de akkor is mocsok egy eset, az biztos.
-
tailor74
addikt
-
perge666
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
tailor74
addikt
-
Repsol600
addikt
Gap padot nem kell pasztázni.
Egyébként ha nem lehetne BIOST cserélni akkor miért elérhető minden gyártó honlapján az átlag usereknek is?
Ez csak egy kifogás a szerviz részéről. Amúgy meg 5 perc feldobni a szervizesnek és akkor tudja hogy szakember tette fel.
Elvileg még hűtőcsere se járhatna gari vesztéssel, mivel egyik Asus kártyám gari papírján az állt, hogy ha garanciáztatni szeretném és előzőleg volt hűtőcsere, akkor a gyári hűtőjével kűldjem vissza. 
-
- = Zk = -
félisten
-
marquuard
veterán
-
Victoryus
addikt
-
Apollo_21
addikt
-
Dany007
veterán
Úgy olvastam hogy az az érték minél alacsonyabb annál nagyobb a tuningpotenciál a kártyában.
De amúgymeg nem tökmindegy ha közben eleve jól tuningolható és jó értékeket mutat? :S@Steve198310:
Egyetértek az előttem szólóval. Semmi szükség sincs Win8-at telepíteni. A hetes is kifogástalanul működik. Egyelőre majdnem nulla az előnye a 8-nak a 7-tel szemben játék szempontból.
-
FaTHI
őstag
-
Steve198310
őstag
Itt azért látszika tesztekben , hogy nem igen éri meg fűteni a kártyákat. Az a +50 vagy +100 sem jelent nagy előrelépést. Viszont létható igen az alap órás 7870xt-t is. Bár húzni jobban lehet mint a 270x et és szebben is fog teljesíteni.
(#45263) dunc Na igen. De még sem. A táp ellátásért nem csak a csati a felelős. A kérdező a VRM ről kérdezett ami 6+2
-
kicsiii
tag
-
belinho
senior tag
-
kovsol
titán
-
belinho
senior tag
Ez hülyeség így, alapon lehet gyorsabb, de ezt is játéka válogatja, ahol számít az órajel ott lehet, mert a 270x ha jól tudom 1050mhz-en megy, a 7870 Tahiti-nek meg 925mhz(975mhz boost) az alapórajele.
Tuningolva viszont biztosan gyorsabb a TLE, mert eleve erősebb architekturálisan és jobban is húzható.
A 7950-nek is az a 800Mhz core órajel a gyenge pontja, de azt is fel lehet tornázni 1200mhz-ig.
A 270X az meg egy emelt órajeles 7870, szóval amennyit gyorsít az új catalyst a 270X-en annyit gyorsul a 7870 is, csak át lett nevezve, szóval ez így nem igaz.
A melegedésről annyit, hogy csak alul kell feszelni, és akkor nem fog melegedni és még hangos sem lesz.
Akit meg zavar, az apróról vesz olcsón egy Zalman vf3000-et, és akkor még tuningolni is lehet.
Ettől függetlenül már én is a 270X-et venném, már csak a garancia végett is. -
Zsohi
őstag
-
Zsohi
őstag
-
rígel
őstag
-
Steve198310
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jövedelem
- Mazda topik
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X PHOENIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming GTX 1050Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez szerencsére megbánta a bűneit, míg aki engem lenyúlt 37 ezerrel, az meg nem. Utálom az ilyeneket.

Tőlem az enyém lehetneis 82,9 helyett ...99,9is...tök8. Amíg érdemben bírja a tuningot, bár 4-5fps nővekedés nemérdekel.