Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most olvasgattam a 14.9 ről van aki azt mondja szar mert problémája volt vele,van aki azt írja nem gyorsul inkább lassult tőle egy két dolog,pl teszt programokban meg ilyenek,így kicsit parázok meg éri e 14.4 et cserélni rá.
Nekem ilyen kártyám van : Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5 GV-R785OC-2GD
Voltaki azt írta régebbi kártyákon inkább lassul,kérdés mit nevezünk régebbi kártyának,pl az enyémhez képest régebbi vagy mondjuk az újabb szériához mérten.
-
-
-
uninsatllálni csak simán a vezérlőpult programok eltávolításából uninsatalláljam?
-
Hú mostanában nem is követtem a szoftver kiadásokat,keveset is játszottam nekem még az AMD Catalyst 14.4 van fent de látom már van 14.9 érdemes ezt már fel rakni?Valakinek van vele tapasztalata?
-
Valaki próbálta már a végleges amd 14.4 drivert?Érdemes lecserélni a 13.9 et rá?
-
válasz
katt777
üzenetére
Nem szabad ám általánosítani,ez hülyeség hogy az nvidiával nincsen semmi gond kinek mi jön elő melyik gyártónál,nálam pl tökéletesen működik ati kártyával a zero core úgy hogy be van kapcsolva a képernyőkímélő is.
Egyébként akkor én is szidhatnám az nvidia kártyákat mert az előző karim meg csere előtt sípoló hangot adott ki játékok közben,akkor most szar az nvidia?
-
válasz
Steve198310
üzenetére
Hát azért azzal vitatkoznék,hogy a legjobb meg hogy a külső cuccok ölik a gépet,max azért a legjobbnak ítélt mert csak átlag felhasználók és ott meg is áll a tudásuk.
-
válasz
csuszi
üzenetére
Pedig a vírusok egyre fejlődnek,egyre több van és már vannak olyan vírusok hogy egyik vírusírtó sem mutaja ki,és hidd el régebben más volt,de ahogy írod nem nagyon látogatsz olyan helyre úgy meg ok,de a vírusok mindenhol ott lehetnek pláne ahol nem is számítasz rá.Nekem volt olyan hogy semmi nem találta a vírust csak a HijackThis és azzal sikerült írtani.
-
válasz
Gaboman
üzenetére
Nekem comodo free tűzfal és avast free vírusirtó van,és tökéletesen működik mind kettő.De nekem is volt elindítottam egy játékot és fekete képernyő újra indítás,aztán rá jöttem hogy a comodo tűzfal és vagy beraktam az engedélyeztetett alkalmazások közzé a tűzfalnál vagy játék üzemmódba raktam a tűzfalat és tökéletesen működik minden.
#juve600
Az egy szar
-
válasz
joysefke
üzenetére
ez a Zero Core az mikor a monitor kikapcsol és vissza veszi a ventilátorok fordulatát mert lecsökken pihenő módban a kártya terhelése?Mert nálam ezzel még nem tapasztaltam problémát.Bár kérdés kinél mi a probléma?Egyszer hallottam olyat csendes szobában hogy mikor lejeb kapcsolt a kari mintha néha picit változóan állítgatta volna a ventilátor fordulatát,de azóta nem hallottam.
-
válasz
haverkulum
üzenetére
Nekem az alaplapomon van ilyen,szerintem a kártyádon is terhelés jelző
-
Ahogy el nézem ezt a gyors fejlődést az ember nem győzné venni a videó kártyákat játékhoz,mindenhol szedik lefelé a fogyasztót zsével ezerrel.
-
-
válasz
katt777
üzenetére
Hát nem tudom én nem érzek hátrányokat amd ati kártyákkal sőt annak idején azért ezt vettem mert jobb vétel volt az nvidiánál,volt nekem már pár kártyám életemben és hol az nvidia volt jobb hol az ati,és eddig ezzel a kártyával nem volt problémám hozta a teljesítményt ahogy kell,és az hogy lebegjenek a ruhák meg ilyenek annyira nem érdekel.
#De4d
Hát azért én ezt meg cáfolnám hogy anno te csúcs kártyát vettél volna 30EFt ért mert nekem egyszer a régi szép időkben volt csúcs kártyám de az 90EFt be került akkoriban
#zolisx4
Minek a farm játékhoz physx?Meg nem hogy örülnél hogy van egy jó kártyád,anyival nem jobb az az nvidia,ha most vennék karit akkor is amd ati t vennék.
-
válasz
Leavemealone
üzenetére
Már nem értem miért lenne kevés a procid a játékhoz,mert ez a physx inkább a videókártyát terheli meg neked ráadásul ujjabb kártyád van,de az enyémmel is működik rendesen,csak néha csinálja a galibát.
-
Na utána olvastam ennek az apex physx nek itt ezen a fórumon [link] konkrétan írnak a mafia 2 ről is az elején,hogy milyen realisztikus a játék de nem tudom én eddig sosem figyeltem a játékokban a részleteket mert az élménnyel voltam elfoglalva,pont olyan ez mint hogy van aki full hd filmeket néz én meg online kiseb méretű filmeket de a sztori meg a film fog meg nem a kép minőség.
-
válasz
Steve198310
üzenetére
Igen meg van a hangulata a játéknak,a mai játékok már egyre jobban nem tudnak ilyen hangulatot adni.
-
válasz
joysefke
üzenetére
A játékbeli függőleges szinkron be volt anno kapcsolva és nem volt akkora gond csak most kikkapcsoltam,de akkor nem olyan lényeges opció?
#Steve198310
régebben játszottam vele csak félbe hagytam anno valami miatt most meg nincs egy normális játék megjelenés sem és ezzel kötöm le magam.
-
válasz
Steve198310
üzenetére
Értem,de lehet ati kártyához hülyeség bekapcsolni akkor
-
válasz
Steve198310
üzenetére
De ez a Phyx konkrétan mit csinálna?Nekem eddig két helyen volt gond ott ahol egy kövér fickót kellet kinyírni és egy raktárban lövöldöztünk meg ahol egy rockendrolos tuning autós banda klub házát kellet szétlőni.
-
válasz
katt777
üzenetére
Na most játszottam megint,futott a játék rendesen,bár a nyári utcákon a sok textúra véget volt egy pici mintha lassulás érzékelhető de aztán nem,most meg egy lövöldözős részhez értem,megint totál belassult mint egy lassított felvétel ki kapcsoltam pár dolgot kiléptem aztán vissza akkor nem szaggatott közben mindent maxra vissza raktam csak az Apex Physx et kapcsoltam ki,aztán ezen a részen továbbjutva ezt is bekapcsoltam vissza és most minden maxon és bekapcsolva egy gyártelepi lövöldözésnél vagyok sok ember épület füst de szaggatás semmi,nem értem én ezt.Drivert nem mertem még telepíteni másikat most a 13.9 van fent a 13.12 őt azt szidták a 14.3 bétát meg hol dicsérték hol szidták.
-
válasz
katt777
üzenetére
Mondom csak ennél az egy résznél csinálta eddig míg egy épületben lövöldözök,azt nem tudom hogy régen is csinálta e mert mikor meg jelent is játszottam vele de ki emlékszik már arra,de nem kizárt hogy volt ugyan ilyen lassulás.Mindegy játszok vele ha megszűnik ok ha nem akkor meg megy a játék a fenébe.
-
válasz
BogyóBP
üzenetére
Azért elég fura lenne cpu vagy vga limit ilyen cuccal azért a 7870 annyival nem jobb kártya nekem ezek vannak Intel Core i5-2500 processzor ,Gigabyte 7850 OC 2GB GDDR5,és a hűtés is tökéletes múltkor prime 95 el teszteltem éppen 60 fok közelében voltak a dolgok,és eddig bármilyen keményebb játékkal játszottam furcsa mód semmi baj nem volt,pedig ilyeneket játszottam végig hogy maxpayne 3 meg ilyenek.Ha csak nem az a ludas hogy eredeti a játék.
-
Miért van az hogy a maffia 2 vel játszok most és van olyan rész ami épületben van és szaggat lassan mozog a fegyver a célzás aztán meg normális lesz,ok maximumon van minden de nem mostani játék és azért egy 7850 kártyának simán vinnie kéne.A kártyám egy gigabyte 7850 2gb oc és a 13.9 es driver van még fent rajta ez okozhat gondot?
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát szerintem rosszul nem jártnál ha 6870 ről 7850 re váltanál jobb kari hidd el
-
Hát nekem most 2 szer csinálta vagy fél percig de azóta kuss,amúgy nagyon jó kis kártya
lehet külömben hogy a kis takaró fémlapok rezonálnak néha mert a múltkor azt hittem rezonál az új procihűtőm erre kiderült csak a fém takarólapok hátul
lehet azokhoz is teszek valami alátétet
-
hali nem tudom jó helyre teszem e fel a kérdésem valakinek van gigabyte 7850 OC kártyája,és rezonált már neki a hűtőn lévő műanyag keret,mi a megoldás,ritkán de haééotam a rezonancia hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi