Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scar07
tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget a következőkben:
Van egy Gigabyte hd 7850 oc 2 gb karmi és a gépem produkál néha érdekes dolgokat ami sztem a vga miatt van. Játék alatt egyszer csak gondol egyet és a monitor elsötétül a hang az beakad de a gép az pörög tovább.... Csak úgy tudom helyreállítani h kikapcsolom a gépet azzal h kihúzom a 220-ból. Utána olvastam és ez elvileg vmi "black screen" hiba. A baj az hogy random jön elő és egyszer visszavittem már de a boltban amit ráküldtek progit nem hozott elő hibát és erre mondták h mivel ők nem tapasztalnak semmit nem is tudnak vele mit csinálni....... Szerintetek hogy lehetne kikényszeríteni a hiba megjelenését hogy gariba visszatudjam vinni?
A forumon azt olvastam h szériahibaként a sapphire kártyáknak volt ilyen hibája, találkozott vki gigabyte kártyánál ilyen hibával?Várom a tanácsokat, ötleteket
-
scar07
tag
válasz ArtMooney #48914 üzenetére
Köszi ennek örülök is meg nem is! Szóval akk a gigánál is van ilyen gond NA DE én egyszer visszavittem és égre földre esküdöztek h leterhelték minden szarral és nem jött ki a hiba ......... Nem tudod neked mivel tesztelték? Vagy nem tudsz vmi jó programot hozzá?
Igen nálam is csak játéknál de az is teljesen random.. van amikor 2-3 napot kibír van amikor 20 percenként összeomlik.. Már nagyon elegem van belőle!! Én is ráfizetéssel vennék egy jobbat aztán elfelejteni ezt a szériát mert katasztrófa. -
scar07
tag
válasz ArtMooney #48926 üzenetére
Igen én is gondolkoztam ilyen videon és sztem meg is csinálom aztán nagyon remélem h nem fognak ge.....kedni és gariztatják. Gondoltam már olyanra is végső megoldásként h leülök oda a boltba egy sarokba aztán elkezdek játszani de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...
Nah ha lesz vmi fejlemény a kártyával majd megírom hátha segít vkinek.
Addig is kössz mindenkinek -
scar07
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.
[link]
Felvettem egy kis részletet a hibából.
Megtudná mondani vki, h miért jön időnként elő az, h hirtelen a semmiből elkezd recsegni a hang ha mozgatom az egeret. Ha meg se moccan az egér akk tökéletes minden, de ha már egy kicsit is mozgatom akkor elkezd a hang recsegni és az egér is szaggat...
Alaplap: Gigabyte GA-990FXA-UD3
VGA: Gigabyte Radeon HD 7850
Előre is köszönöm.Gondolom h nem a vidi karival van gond, de másik topicban még nem érkezett válasz így hát megpróbálom itt is.
-
scar07
tag
válasz CoolBoy323 #54721 üzenetére
Te aztán ritka rendes gyerek vagy..........
-
scar07
tag
válasz CoolBoy323 #54723 üzenetére
Ez a válasz már normálisabban néz ki, mint az előző...Bocs az off miatt...Csak sürgős a dolog mert pár nap és kicsúszok a gari időből....
-
scar07
tag
Lenne még egy dolog amiben kérnék egy kis segítség. Szintén linkelnék egy 10 mb os videót rajta van a hiba.
[link]Teljesen változó időközönként megakad a játék és a hang aztán elmegy a kép...nem reagál semmire sem, viszont a gép az megy tovább csak hát nincs kép.
Ilyenkor csak az újraindítás segítUtána olvastam és szerintem Black Screen hibáról van szó...csak mivel ezt nehéz gariztatni, biztosra szeretnék menni ezért kérném h hozzáértő szemek lessék meg a videót.
GIGABYTE Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5 ez a kártya van a gépben.
Köszi előre is.
-
scar07
tag
válasz djculture #54745 üzenetére
Sajnos nem reagal semmire a gep hiaba nyomkodok akarmilyen billenytukombinaciot....
Es a masik gond h nem csak a BF-nel csinalja ezt.
Cod 4, Mass Effect 3, Path of Exile...ezek azok amikkel jatszottam es szinten ugyan ezen hiba elojott.Driver teren meg eddig a gyari volt fent (amit lemezen adtak a karihoz), de most ujraraktam a gepet es frissitettem a drivert is.....sajnos nem ert semmit ugyan ugy megvan a hiba...
-
scar07
tag
válasz scar07 #54747 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy ki lett próbálva másik monitorral is és annál is előjött a hiba.
Valamint, amikor szól zene is a játék mellett egy másik ablakban és olyankor csinálja a hibát van olyan amikor a zene nem akad meg szól tovább kristály tisztán, de olyan is van amikor az is megakad és utána néma csend és sötétség.....és jöhet az újraindítás -
scar07
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest