Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
scar07
tag
-
scar07
tag
válasz
scar07
üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy ki lett próbálva másik monitorral is és annál is előjött a hiba.
Valamint, amikor szól zene is a játék mellett egy másik ablakban és olyankor csinálja a hibát van olyan amikor a zene nem akad meg szól tovább kristály tisztán, de olyan is van amikor az is megakad és utána néma csend és sötétség.....és jöhet az újraindítás
-
scar07
tag
válasz
djculture
üzenetére
Sajnos nem reagal semmire a gep hiaba nyomkodok akarmilyen billenytukombinaciot....
Es a masik gond h nem csak a BF-nel csinalja ezt.
Cod 4, Mass Effect 3, Path of Exile...ezek azok amikkel jatszottam es szinten ugyan ezen hiba elojott.Driver teren meg eddig a gyari volt fent (amit lemezen adtak a karihoz), de most ujraraktam a gepet es frissitettem a drivert is.....sajnos nem ert semmit ugyan ugy megvan a hiba...
-
scar07
tag
Lenne még egy dolog amiben kérnék egy kis segítség. Szintén linkelnék egy 10 mb os videót rajta van a hiba.
[link]Teljesen változó időközönként megakad a játék és a hang aztán elmegy a kép...nem reagál semmire sem, viszont a gép az megy tovább csak hát nincs kép.
Ilyenkor csak az újraindítás segít
Utána olvastam és szerintem Black Screen hibáról van szó...csak mivel ezt nehéz gariztatni, biztosra szeretnék menni ezért kérném h hozzáértő szemek lessék meg a videót.
GIGABYTE Radeon HD7850 OC 2GB 256bit DDR5 ez a kártya van a gépben.
Köszi előre is.

-
scar07
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ez a válasz már normálisabban néz ki, mint az előző...Bocs az off miatt...Csak sürgős a dolog mert pár nap és kicsúszok a gari időből....
-
scar07
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Te aztán ritka rendes gyerek vagy..........
-
scar07
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget.
[link]
Felvettem egy kis részletet a hibából.
Megtudná mondani vki, h miért jön időnként elő az, h hirtelen a semmiből elkezd recsegni a hang ha mozgatom az egeret. Ha meg se moccan az egér akk tökéletes minden, de ha már egy kicsit is mozgatom akkor elkezd a hang recsegni és az egér is szaggat...
Alaplap: Gigabyte GA-990FXA-UD3
VGA: Gigabyte Radeon HD 7850
Előre is köszönöm.Gondolom h nem a vidi karival van gond, de másik topicban még nem érkezett válasz
így hát megpróbálom itt is. -
scar07
tag
válasz
ArtMooney
üzenetére
Igen én is gondolkoztam ilyen videon és sztem meg is csinálom aztán nagyon remélem h nem fognak ge.....kedni és gariztatják. Gondoltam már olyanra is végső megoldásként h leülök oda a boltba egy sarokba aztán elkezdek játszani
de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...
Nah ha lesz vmi fejlemény a kártyával majd megírom hátha segít vkinek.
Addig is kössz mindenkinek
-
scar07
tag
válasz
ArtMooney
üzenetére
Köszi ennek örülök is meg nem is! Szóval akk a gigánál is van ilyen gond NA DE én egyszer visszavittem és égre földre esküdöztek h leterhelték minden szarral és nem jött ki a hiba ......... Nem tudod neked mivel tesztelték? Vagy nem tudsz vmi jó programot hozzá?
Igen nálam is csak játéknál de az is teljesen random.. van amikor 2-3 napot kibír van amikor 20 percenként összeomlik.. Már nagyon elegem van belőle!! Én is ráfizetéssel vennék egy jobbat aztán elfelejteni ezt a szériát mert katasztrófa. -
scar07
tag
Üdv!
Kérnék egy kis segítséget a következőkben:
Van egy Gigabyte hd 7850 oc 2 gb karmi és a gépem produkál néha érdekes dolgokat ami sztem a vga miatt van. Játék alatt egyszer csak gondol egyet és a monitor elsötétül a hang az beakad de a gép az pörög tovább.... Csak úgy tudom helyreállítani h kikapcsolom a gépet azzal h kihúzom a 220-ból. Utána olvastam és ez elvileg vmi "black screen" hiba. A baj az hogy random jön elő és egyszer visszavittem már de a boltban amit ráküldtek progit nem hozott elő hibát és erre mondták h mivel ők nem tapasztalnak semmit nem is tudnak vele mit csinálni....... Szerintetek hogy lehetne kikényszeríteni a hiba megjelenését hogy gariba visszatudjam vinni?
A forumon azt olvastam h szériahibaként a sapphire kártyáknak volt ilyen hibája, találkozott vki gigabyte kártyánál ilyen hibával?Várom a tanácsokat, ötleteket

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de hát erre meg ők nem kötelesek lehetőséget adni ...