Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArtMooney
tag
válasz scar07 #48913 üzenetére
Szia, nekem volt giga 7850 blackscreen-es kártyám, kizárólag terhelés alatt jött a fekete leves, játék közben. Net és filmezés közben soha. Pár hónapos volt, meguntam és visszavittem a boltba ahol vettem, le kellett írni a problémát, elküldték és rá két hétre kaptam egy újat.. ez meg szürke halálozott néha-néha, de ez is csak játékok alatt jött elő. Kb egy év után visszavittem nemrég, hogy ez is néha bibis, két hétre rá kaptam vissza a giga dobozában egy asus 7850-et amin van még másfél év garancia, de már nem is érdekel az egész, mert közben vettem egy gtx760-at amivel az égvilágon semmi bajom nincs. Az asus a giga dobozában pihen a polcomon, gondoltam már, hogy odaadom valakinek jó áron ha kell, 2015.09.22-ig garis.
Szóval sajnos van ilyen gond a gigával is és gariztatni kell! Ha van még rá garancia.. -
ArtMooney
tag
válasz scar07 #48915 üzenetére
A boltban az első alkalommal tesztelték egész nap valamelyik 3dmark programmal (vagy hasonlóval), de semmi hibát nem produkált. Játszani ott meg nem fognak vele, arra nincs idő. De látták rajtam, hogy nem akarom őket se és magamat se szivatni (főleg úgy, hogy akkor ez még egy 70ezer forintos kártya volt), úgyhogy gondolom rásegítettek valamivel és úgy küldték vissza a szervíznek.
-
ArtMooney
tag
válasz scar07 #48925 üzenetére
Szerintem írd le a problémát, tedd be a kártya dobozába és azzal együtt küldjék el ahová kell. Neki ez nagy problémát ne okozzon már, heti egyszer még innen a keleti végen is működik, hogy árut hoznak-visznek a kis számtech boltok.. : )
Sajnos nem szoftveres hiba a BS, úgyhogy a driverek nem oldják meg.. végigzongoráztam én is mindent amit lehetett akkor, lestem külföldi fórumokon, youtube videókon (mert van jópár giga7850 bs-s megosztás fent), de senki nem tud rá semmi orvosságot, csak azt, hogy cserélni kell. Mondjuk youtube videót lehetne akár mutatni is a boltban a ha van rá lehetőség (és miért ne lenne) akár ezt is: [link]
-
djculture
félisten
válasz scar07 #54743 üzenetére
Ahogy nézem a videot csak a játék fagy ki igy ilyenkor alt tabbal jó esetben átlehet váltani az asztalra majd kilőni a fenébe. Az két csík mondjuk elég érdekes de battlefieldek képesek ilyen összeomlásokra.... Az is lehet hogy másik drivert kellene nézni..
[ Szerkesztve ]
-
scar07
tag
válasz scar07 #54747 üzenetére
Még annyit hozzátennék, hogy ki lett próbálva másik monitorral is és annál is előjött a hiba.
Valamint, amikor szól zene is a játék mellett egy másik ablakban és olyankor csinálja a hibát van olyan amikor a zene nem akad meg szól tovább kristály tisztán, de olyan is van amikor az is megakad és utána néma csend és sötétség.....és jöhet az újraindítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest