Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
proci985 #51918 üzenetére
Win7 alatt is megvolt, csak ritkábban.
Ott egy ideig - kb. 2-3 hétig - a driver install után nem volt gond. Majd előjött. Ilyenkor újraraktam a drivert (akár ugyanazt) és megint jó volt. Plussz csak néha jött elő.
Win8.1 alatt van, hogy 20-ból 19-szer ezt csinálja. És pl. a tegnapi 14.9 install után azonnal kezdte.
Steve198310, ??
katt777, Köszi a jó tanácsot.
Már gondolkodom rajta. Ha lesz 960 vagy vmi használható alternatíva lehet, hogy az lesz belőle.
A PCI-E energiagazdálkodást jó, hogy mondod. Kipróbálom. Anno régebben Win alól és bios-ból is próbáltam tiltani, de nem működött. Viszont azóta lapot cseréltem Intel DH67GD-ről Asrock Z77 Pro4-M-re. Megnézem, hátha...hackeeeee, Ezt is olvastam, HDMI-n is kipróbáltam. Kb. 2 napig jó volt, utána ugyanaz.
Igaz csak úgy próbáltam, hogy HDMI->DVI átalakító+DVI kábel a monitorig, de ez gondolom mindegy mivel a vga-n a HDMI csatit használom.Ezt a Win8 fast startup kikapcsolást még kipróbálom, mert úgy tűnt mintha ezzel 2-3 napig hibátlan lett volna, ma kapcsoltam újra vissza. Lehet, hogy jót tesz neki a service restart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 8
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest