Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz proci985 #51918 üzenetére

Win7 alatt is megvolt, csak ritkábban.
    Ott egy ideig - kb. 2-3 hétig - a driver install után nem volt gond. Majd előjött. Ilyenkor újraraktam a drivert (akár ugyanazt :U ) és megint jó volt. Plussz csak néha jött elő.

Win8.1 alatt van, hogy 20-ból 19-szer ezt csinálja. És pl. a tegnapi 14.9 install után azonnal kezdte.

Steve198310, ??

katt777, Köszi a jó tanácsot. :) Már gondolkodom rajta. Ha lesz 960 vagy vmi használható alternatíva lehet, hogy az lesz belőle.
    A PCI-E energiagazdálkodást jó, hogy mondod. Kipróbálom. Anno régebben Win alól és bios-ból is próbáltam tiltani, de nem működött. Viszont azóta lapot cseréltem Intel DH67GD-ről Asrock Z77 Pro4-M-re. Megnézem, hátha...

hackeeeee, Ezt is olvastam, HDMI-n is kipróbáltam. Kb. 2 napig jó volt, utána ugyanaz.
    Igaz csak úgy próbáltam, hogy HDMI->DVI átalakító+DVI kábel a monitorig, de ez gondolom mindegy mivel a vga-n a HDMI csatit használom.

Ezt a Win8 fast startup kikapcsolást még kipróbálom, mert úgy tűnt mintha ezzel 2-3 napig hibátlan lett volna, ma kapcsoltam újra vissza. Lehet, hogy jót tesz neki a service restart.

Új hozzászólás Aktív témák