Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Sejtettem.
Az a lényeg, hogy megvan.
adam.zoltvai: UNINSTALL!!! (Beállításokkal.) Mint mondtam, először csak driver, azzal tesztelni, AB-t majd akkor telepíted (nem a finalt), ha úgy is fellép a hiba. Addig nyoma se legyen sehol!
Aki nem tud vagy akar olvasni, főleg ennyiszer egymás után, annak hiába próbál segíteni bárki.(lásd még: #51716) Képzeld, nálam is befagyott vele, ezért szóltam.
Nem azt kell beállítanod, ami az én cikkemben van, mivel az 7870XT-hez készült (oda van írva), azért linkeltem, hogy lásd, mit és hol lehet szabályozni.
zsizsef: Ez az, szívasd meg!!!
(És sikerült is!!!
)
Zsébernardo: 2 lehetőség van.
1: 270X-re nem érzékeny. Egy eltérő fázisvezérlés már elég lehet ahhoz, hogy egyik kártyán jó legyen, másikon meg nem. Ha MSI-é hasonló, mint az ASUS-é, akkor fut, Sapphire meg vsz. más. Pedig próbáltam az extended módot is.
2: Nem tuningoltad komolyan a VGA-t.
Azért a ROG GPU-Z-nek csak fel kellene ismernie egy ASUS kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest