Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Apollo_21 #37782 üzenetére

Huh, na most nem értem mire gondolsz.
    Én cleartype-ot használok Win7 alatt. És a 42cm-es TV-t durván 2m-ről nézem. Nem látom elmosódottnak.
    De én azt hiszem 60hz-nél többet nem is tudnék beállítani, mert azt már nem viszi a TV. Tehát nem tudom nálad hogy jött össze a 75hz, passz, mondjuk én nem is próbáltam.

A lagolás alatt mit értesz? Bizony a TV-k esetében számolni kell input laggel. Sokkal durvábban, mint a monitorok esetében. Lásd nálam az LG 42-es IPS 3D tévé közel 130ms-ot késik "Játékgép" módban! Ehhez képest egy átlag monitor amit 5ms-osnak neveznek késik kb 10-20ms-ot maximum.

No, de az a 130ms sem olyan vészesen durva, csak fps játékra kb alkalmatlan. De attól még autózni / netezni stb simán lehet rajta. Viszont mindenképpen keress olyan funkciót a TV-n, hogy "játékgép" mód vagy valami PC mód vagy hasonló. Legjobb ha játékgép mód lenne az tuti azt csinálja amire én gondolok.
    Minden képjavító funkció legyen letiltva (elvileg erre való a játékgép mód). Dinamik kontraszt stb stb letiltva. És amit így kapsz olyan lesz a monitor, ez lesz a maximum.
    De ez már nagyon off itt. :)

Új hozzászólás Aktív témák