- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #34324 üzenetére
Én belinkeltem ide jó néhány saját eredményt, amelyek igazolják az állításomat, mely szerint az A10 elég egy HD7870 alá. Ez tehát többszörösen bizonyítva van. Bizonygatni azt szokás, ami nem igaz.
Nincs saját definícióm, a kihajtás egyszerűen azt jelenti, hogy a VGA 100%-on dolgozik.
Alátámasztásul álljon itt egy újabb pl., hogy mekkora kamuk az előzőleg linkelt tesztek:Valóban Ultra F1 2012 beállításokkal 1280x1024-ben, majd full HD-ben is kihajtott VGA, az FPS pedig köszönő viszonyban sincs a linkelt adatokkal, tehát megtévesztő az "Ultra High beállítás", és ugyanezt láttam más programok esetében is. Vagy szándékosan megvezették az olvasókat, akik kritikátlanul, de főleg saját teszt nélkül elhisznek mindent, amit látnak, vagy egyszerűen nem tud tesztelni, aki csinálta. Az én állításom mindkét esetben tényszerűen helytálló (nem vélemény).
Itt pedig egy Crysis 3 teszt többféle beállítással (hogy lásd, nem csak a saját megállapításaimat mindenben alátámasztó bizonyítékokat linkelek), amelyen jól látszik, hogy alacsonyabb beállítással CPU-limites(nek tűnik) a rendszer, magasabbal itt sem az, viszont játszhatósági szint alá esik az FPS (de VGA tuning nem volt), szerintem itt már a 2GB RAM elfogyása miatt. Ha viszont valaki veszi a fáradságot, és megnézi a CPU-kihasználtságot, az azt is észreveheti, amit én többféle beállításban is láttam, hogy a játék maga lejjebb veszi a CPU-igénybevételt, amikor pedig lenne szabad erőforrást. Mivel ezt kizárólag ebben a játékban láttam, hajlamos vagyok feltételezni, hogy egyedi az eset (hajrá, Intel) , és nem annyira az A10 "gyengesége" miatt van.
A játék viszont FXAA mellett tökéletesen játszható úgy is, hogy a VGA-t csak 90-95%-körül hagyja mozogni a játék.
Tehát: én már sokszorosan bizonyítottam az állításomat, akik pedig ezt képtelenek cáfolni, csak hajtogatják a maguk igazát, fals teszteket linkelve, azok legalábbis tévednek, és nyilvánvalóan megtévesztenek másokat. Bocsánat, hogy ez szakmailag nem tetszik.
Hogy a megtévesztés mennyire sikeres, az jól látszik, nem csupán ebben a topicban.
Hogy valakinek mi a "véleménye" az éppen többé-kevésbé szakmai topicokban nem mérvadó, és pontosan ennyire érdekel. Lehet tesztelni és bizonyítani az ellenkezőjét egy állításnak, ahogy én tettem, csak az, ugye, nehezebb, mint tévedéseket szajkózni, és moderátorhoz futkozni, ha valaki felhívja rá a figyelmet.
Nem kell figyelmeztetned, én elég teszteredményt küldtem, részemről lezártam a "vitát" mert merőben értelmetlennek tarom, hogy észérvekkel és tesztekkel próbáljak vélemények és hitek ellen küzdeni. Akinek eladó Intel procija van, nyugodtan szajkózza, hogy az kell egy HD7870 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- Battlefield 2042
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest