- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark_hmz
tag
Üdv!
A hét elején belevágtam egy BIOS szerkesztő összedobásába. Mivel hallottam, hogy DroiDMester kolléga foglalkozik BIOS módosítással, én meg eddig nem csináltam ilyesmit, megkerestem és beszélgettünk a témáról. Sajnos arra jutottunk, hogy ez nagyon kemény meló lenne mert nem nagyon van kiindulási alap, nincs dokumentáció, úgyhogy egyelőre marad a manuális barkácsolás.
Én viszont úgy döntöttem, hogy azért ilyen könnyen nem adom fel, olyan nincs hogy nem lehet programot írni hozzá.
Szóval tovább folytattam amit elkezdtem, kutattam, és most úgy tűnik, hogy lassan ősszeállnak a dolgok. Rengeteget tanultam a héten a témával kapcsolatban, és azt hiszem a végén egy használható kis cucc lehet belőle. Egyelőre annyit csinál a progi, hogy miután kiválasztottam egy BIOS-t, végigmegy rajta és egy szövegdobozba logolja amiket megtalált (powerplay és feszültség táblázatok keres, a többi nem fontos nekünk). Letöltöttem egy halom BIOS-t TPU-ról és azokkal tesztelgetem, egyelőre úgy néz ki, hogy életképes a dolog.
Itt egy kép az én kártyám BIOS logjáról:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest