- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen lefut a heaven akár hogy állítom be!
Sajnos nincs akkora mázlim alapfeszen (ami nálam 1,075.V) 1080.MHz körül megy a GPU
3D11 lefut szintén 1200/1500 és ehez 1,185.v kell neki! de korábban már linkeltem is róla tesztet a Heaven viszont kidobál ugyan ezen az értékeken oda picivel több kell 1,200.V hogy stabil legyen az 1200/1500.as érték! De még ígyis Referencia érték alatt vagyok mert a Ref 7850.ek 1,21-1,22.V on járnak meg a PowerColor 7850 PCS+ is jóval magasabb 1,26.V ot kap gyárilag tehát a GPU nak meg sem kottyan az 1,200.v os érték!
Egyébként a max oc függ attól is hogy milyen alaplap, proci és táp van a kártya alatt ezt már nem 1X és nem 2X tapasztaltam! és nem csak a nagy étvágyú (PL: 5870. 1000/1400.on járatva) VGA nál igaz hanem ennél a viszonylag kicsi (~100.W) étvágyú VGA nál is igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest