- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #280 üzenetére
Ez igaz, de én nem mondtam, hogy attól az jó vétel - azért mert még nincs olcsóbban új, attól ez egyáltalán nem evidens!
Ezek túlzott árak, egyik sem ér meg annyit tökmind1 melyiket nézed. Az a lényeg, hogy gerjesszék a (minimum) részben indokolatlan igényeket és azzal növeljék a fogyasztást (vásárlást). Lásd: Crysis 2, ennél jobb példa erre nincs is. A másik felét meg hozzáteszi maga az user az örök elégedetlenséggel, ami alapján mindig jobb kell. Persze van ésszerű kompromisszum a kettő között!
Én kizárólag FullHD felbontásban játszom, és a jelenlegi - közel sem csúcs - gépem tökéletesen alkalmas mindenre. Igaz, nem vagyok hardcore gamer (ahhoz öreg is vagyok már), nem tuningolok és tesztelek agyba főbe, és tudomásul veszem, hogy nem megy minden maximális részletességgel meg 4xAA + 16AF látványjavítókkal. Attól még nem rossz, és nem kell mindenáron (főleg ilyen áron nem) cserélnem. Ezt, csak mint saját véleményt mondtam.
De már talán azt is említettem, hogy - a fentiek alapján akár következményként megfogalmazva - itt csak ennyi a történet lényege: ki tudod-e vagy ki akarod-e fizetni ezt az őrült összeget?
Én nem, de persze nem vagyunk egyformák mint ahogy az igényeink és a buxánk sem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest