Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
válasz
profisher. #14299 üzenetére
1440 x900 ban játszom .A BF3 multi miatt lenne fontos a gyorsaság . Ennek örülök hogy még egy 7870 et elbír a proci . Az már "majdnem "egy Gtx 580 tudás.
-
urbi73
senior tag
Na most elbizonytalanodtam . És akkor most mekkora az a ajánlott kártya ,amelyet még képes a procim még limit nélkül kényelmesen kihajtani ?
-
profisher.
tag
válasz
Petyyyyy #14295 üzenetére
Csak azt nem fogom megérteni, hogy miért. Egy FX6300 pl. egyszálas teljesítményben majdnem egy szinten van a 750K-val eszerint. Egy kártyának meg a kihajtásához nem kell a 6 mag, vagy a 8. Még megérteném, hogyha egy i5-ről, vagy i7-ről volna, szó mert azok tényleg erősebbek. Elnézést, ha hülyeséget beszélek...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
urbi73 #14292 üzenetére
Egyrészt ha már a 7850 (Asus DC2 55K) - 7870 (Asus DC2 72K ~ pöcöx) közt variálsz akkor gondolom nem azon a pár forinton múlik és ezzel a lendülettel 73 ropiért már 7970-et is kapni itt az aprón.
A procid nem olyan rossz, ilyen órajelen már karcolhat egy i7 920-ast. -
Müszi
senior tag
válasz
zsolabacsi #14290 üzenetére
-
zsolabacsi
tag
Esetleg tud valaki helyet ahol kapható HD7770 passzív?
HD7750 van 3 fele is HIS,Sapphire,Asus nem éppen ár/érték bajnok de mindenképpen silentben gondolkodom.
Ha mégis e 3 közül kéne választanom vajon melyiket?
Sapphire tulajok biztosan vannak de merte e bevállalni a másik 2 gyártót valaki... -
Heavyrain
őstag
Nvidiánál volt ilyen,hogy minden egyes programhoz hozzá lehetett rendelni,hogy a processzorba beépített videókártyát,vagy a rendes videókártyát használja az adott program....AMD-él is van lehetőség erre? És ha igen,hol?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
WP14
őstag
Ideírom már, mert nem hagy nyugodni a dolog, azaz a "microlagg"
Aki hivatkozik rá, tudja-e, hogy görög eredetű, szóösszetételek előtagjaként szereplő jelzőről van szó?
Micro = Kis-,egy alapmértékegység egy milliomod része (előtag szóösszetételben)
Tehát, ha a másodpercet vesszük alapmértékegységnek, akkor még műszerrel is nehezen kimutatható ez az időintervallum. De még akkor is láthatatlan, érzékelhetetlen az emberi szem számára, ha a percet vesszük az adott alapmértékegységnek, ugyanis akkor az értéke pontosan: 0,00006 másodpercHa ezt valaki szabad szemmel észreveszi, az biztos, hogy természet feletti erőkkel rendelkezik
-
Lacccca87
addikt
válasz
urbi73 #14282 üzenetére
Érdekes, pedig gondolná az ember hogy tanulnka a hibáikból és a V2 már stabilabb és esetleg kisebb tunningot is. Próbáld meg az Asus saját progjával emelni a feszt a GPU-n úgy biztos a siker, hogy mennyit emlej rajt azt nem tudom de szerintem a program nem enged nagyobb értréket mint amit ne viselne el a kártya max kicsit magasabb hőfokon fog járkálni.
De a 12.11-hez képest a 13.x dirverek azért még hoznak teljesítmény beli pluszt illetve sok helyen a micro laggot is javítják.
Más:
Nem tudom valaki tapasztalta e az újabb bétákkal hogy ALT+TAB többszöri használata után meg tud hülyülni, egyes játékokban kicsit ugrál a kép egy rövid ideig, vagy magától kezd tabolgatni de az se sokszor és sokáig. -
urbi73
senior tag
válasz
Lacccca87 #14281 üzenetére
Köszi ,majd megpróbálom . Úgy is újra húzom a gépet .Sajnos a kártya egy kicsi tuningot sem visel el . Egy 10 % talán ,de ennél magasabbnál már fagyással reagál .Mondjuk én csak Bf3 alatt néztem ,főként ezzel játszom . 1440 x900 as ,Fb ban elég kel hogy legyen alapon is ,eddig legalábbis jó volt .
-
Stonerice
őstag
-
Atesz1978
senior tag
válasz
kalozhun100 #14272 üzenetére
Nekem is csak azok jártak hozzá!
-
urbi73
senior tag
Üdv . Nekem Asus 7770 V2 sem van . BF3 multihoz melyik lenne a legjobb driver ? Most jelenleg 12,11 es van fent . Érdekes jelenséget produkál . Amióta megvettem hozzá a Prémium csomagot ,azóta multi közben később jelennek meg a tereptárgyak ,főleg légi csatáknál tapasztalható .
-
keke69
őstag
válasz
kalozhun100 #14272 üzenetére
Nekem is ennyi volt benne csak.köszi az infót!
-
WP14
őstag
válasz
keke69 #14271 üzenetére
Dobozon is rajta van, ahogy (#14272) kalozhun100 mondja. A kis könyvecskén meg az ID szám.
(#14270) kalozhun100: Néha be kell jelentkezni és a "free promotion"-ra kattintani, ott az aktuális nyereményjátékra lehet regisztrálni egy kattintással, de most épp nincs játék, csak a 7990 tulajdonosoknak, ahogy látni is.
-
Tournament
aktív tag
7730 gddr5 ?
van ilyen is UEFI ready mit takar megy az ultra fast boot ?
-
WP14
őstag
válasz
kalozhun100 #14268 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14262 üzenetére
Ez most nem ertem, miert ajanlod nekem a topikot, en csupan azert ajanlottam, hogy ha valaki jobban utanna akar erdeklodni a kepjavitok "hasznarol" akkor megtehesse. Rendszeresen olvasom az elejetol azt a topikot szoval ezert nem ertem hogy miert nekem kellene erdeklodnom ott, es kuldesz oda. Na mindegy.
Itt biztos valamit el állítottál.
Ezt nem kellett volna ! Nem az a fajta vagyok aki manipulal, csak azert hogy igaza legyen. A lejatszohoz nem nyultam csupan a kepjavitokat kapcsoltam ki-be. Errol ennyit.
Amugy is csak egy ajanlas volt hogy erdemes feltenni a Catalyst-ot, es senkit nem akarok meggyozni arrol hogy mit kapcsoljon ki, vagy be, a kepekkel is csak ala akartam tamasztani azt hogy egy filmnel nem kell maxon menni a karinak.
Meg talan annyit, hogy nezzel meg egy flash-t is mennyire kitudja hajtani a karit alapon.
Reszemrol nem vitatom tovabb a temat. Béke. -
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14261 üzenetére
Hát azt kell hogy mondjam, inkább az általad említett fórumon érdeklődj ez iránt, ez nem az a topic.
Másrészt én is használtam CCC-t és képjavítást, az általam megnézett filmek egyike sem produkált ilyen képet.
Itt biztos valamit el állítottál.Az új drivert próbáltál már?
-
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14260 üzenetére
A kijelzom csak 1440x900-as.
Kikapcsolt javitokkal:Nezd meg a blokkosodast vagy Aniston állát, de en nem akarok senkit meggyozni, erre ott a HD filmek lejátszása /Olvasd el az első hsz-t!/ es ott ra lehet kerdezni hogy mennyire el tud rontani egy filmet a kepjavito.
Ott eleve nagy filmtudorok forumoznak, es kerdezzetek ra hogy kellenek-e a javitok. -
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14259 üzenetére
Én, úgy gondolom ha itt ennyire észrevehető a különbség, akkor nagyobb felbontáson is lenne eltérés.
Készítenél ugyan ilyen képet csak nagyobb felbontásban?Bár ez egyénfüggő. Van aki a hangra allergiás. Ha ennyire zavar akkor kapcsold ki és ha neked megfelel a képminőség akkor elvezd úgy.
-
Steelmanus
addikt
válasz
>Deego.. #14254 üzenetére
Remelem nem ebbol e ket kepbol indultal ki amit belinkeltem, mert teljes kepernyon ebbol semmi nem latszik.
Csak azert keszitettem hogy lehessen latni hogy mennyit terhet jelentenek a "kepjavito" algoritmusok, elvegre valakinek ki kell szamolni a dolgot.
Abbol induljunk ki hogy van egy remek filmed amit a keszitoje a leheto legjobb minosegben keszit el. Mit tud azon javitani a CCC? Szerintem semmit, sot sokszor meg inkabb ront a minosegen pl az Elkiemeles Korvonalhalvanyitas - ez nem ellentmondas? - nameg a zajszures, ami eleve elmossa az egesz filmet.
En nem vagyok nagy filmezo, de a HD topikban sokszor olvasni hogy ezeket eleve kikapcsoljak. -
>Deego..
senior tag
válasz
Steelmanus #14253 üzenetére
Észrevehetően élesebb és kivehetőbb a kép ha be van kapcsolva a képjavítás.
Ha neked nem szükséges a funkcióra ki is kapcsolhatod. -
Steelmanus
addikt
-
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14249 üzenetére
Köszönöm!
A windows élmény indexet néztem a 6870 7.8-at kapott 7790 meg 7.7.Tudom nem jelent semmit csak nem értem. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14246 üzenetére
Én ilyet még nem is hallottam
Hagy hajtsa az a dolga!
vagy valami baja lesz?
Win 7-et használok amúgy!
WP14: Ne csináld ezt velem én meg már a postást lesem! -
Steelmanus
addikt
válasz
keke69 #14245 üzenetére
Pedig a Catalyst-ot erdemes feltenni, mert pl a Video resznel le kell tiltani az osszes effektet (borszin- blokkosodas gatlo meg az ilyen dolgokat azert hogy pl ha sajat geprol jatszol le egy videofajlt akkor ne maxon hajtsa a karit hanem felgazon.
Vagy W8-at hasznalsz? En W7-et. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14244 üzenetére
Köszi nekem alapból a windows 2013.03.28 12.104.0.0 rakta fel.
Így nem raktam rá az AMD oldalárol semelyiket,bár nincs is catalystom. -
WP14
őstag
-
keke69
őstag
Látom senki nem tud vagy akar válaszolni pedig már 2.szer is feltettem.Akkor úgy kérdezem melyik ajánlott driver a 7790-hez?
Furmarkal terhelem ez sokkal halkabb mint gondoltam:A hang miatt nem csalódta az már biztos! -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14238 üzenetére
Ebben a pillanatba pattintottam a helyére!
ERRE kaphatnék választ?Hát ez előzőhöz képest biztosan hangosabb lesz 2 db mert annak hangja 0dB volt a folyadék csapágyas ventik miatt!
Eddig terhelés nélkül ez is kussban van hála! -
Grave_444
nagyúr
válasz
Steelmanus #14231 üzenetére
Az Asus a halkságra megy inkább, a sapphire is hiába 60 fokos terhelés alatt ha 2100-on megy a ventillátor.
Nálam az új Metro jobban terheli mint a furmark. -
keke69
őstag
válasz
Steelmanus #14231 üzenetére
Én ma vettem dual-x et este kipróbálom.Remélem hallkabb mint az 1 ventis
De ha megnézed a grafikont ott látni hogy a sapphire 2100-on pörög míg a asus 1700 fordulaton!Szerintem ez okozza a különbséget
-
WP14
őstag
válasz
Heavyrain #14216 üzenetére
+1 Sapphire-ra. Hiába az 1 évvel több gari Asus esetében, 99%-ban nem kell érvényesítened Sapphire-nál a szerviz szolgáltatását
No, meg sapphireselectclub oldalán lehet regisztrálni, sok értékes játék és hardver nyeremény reményében, csak kis szerencse kell hozzá, én nyertem már pár játékot
(#14224) Lacccca87: Október környékén minden kiderül
-
keke69
őstag
Az AMD oldaláról melyik drivert kell feltenni a 7xxx series PCIe vagy a 7790 PCIe?
Mi a különbség? -
Lacccca87
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Steelheart2 #14220 üzenetére
A probléma nem az Ön készülékében van szvsz. YT miatt lehet vagy "nem elég gyors" net miatt.
-
Rypejakten
addikt
válasz
Steelheart2 #14220 üzenetére
a youtube a ludas. ilyenkor állítsd meg a videót, váltsd át, majd újra indítsd el, és egyből beadja.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy ha youtubenál átváltok Hd felbontásra,akkor elég sokára kapcsolja be a jobb minöséget.Ez a YT hibája,vagy a gép nem nagyon birja.Az adatlapomon megtaláljátok a konfigom.Ugyanezt csinálja 1680x1050 es monitoron és fHD tv-n is. Köszi szépen.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Heavyrain #14216 üzenetére
Nem is értem hogyan mer betévedni valaki a topikba azzal a kérdéssel melyik a jobb, ha egyszer az egyik versenyző egy Sapphire.
Jóó nem, komolyra fordítva: Sapphire Radeon HD7790 Dual-X OC hőfokok vs ASUS EAH7790 DirectCU II OC hőfokok. A két teszt alapján van 4° mínusz a Sapphire javára, de ez elhanyagolható. Az adott kártya pasztázása, a ház szellőzése is befolyásolhatja olyan mértékben az eredményt, hogy ez a négy fok diffi legyen. -
Heavyrain
őstag
Melyiket ajánljátok?
-Sapphire Radeon HD7790 Dual-X OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11210-01-20G
vagy
-ASUS EAH7790 DirectCU II OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E HD7790-DC2OC-1GD5Mindkettő két ventis,és árban is megegyeznek.Itt már csak az számít,hogy melyik hűt jobban.
Az ASUS vagy a SAPPHIRE a jobb?
Nemrég volt egy hasonló kérdésem,de az 7770 volt.Illetve Sapphire<->Gigabyte
-
-
GeriCool
aktív tag
Jónap!
Tudom, hogy van erre külön topic csak kimondottan 7770-es kártya specifikus dologról lenne szó. Szóval csinált e már Valaki esetleg házilag backplate-et erre a kártyára vagy lehet e kapni (bár nem hiszem). Illetve van e Valakinek egy rossz elfekvőben lévő ilyenje?
Előre is köszi -
WP14
őstag
válasz
profisher. #14209 üzenetére
Akkor szerinted ez az előrejelzés csak légből kapott ötlet? Én bizakodó vagyok azért
-
WP14
őstag
válasz
profisher. #14207 üzenetére
Vagy várj az új sorozatú AMD-kre, addig bírd ki a 7770-nel, hátha nagy teljesítmény ugrás kis felárért lesz az arány az ősszel érkező családra
Én is arra várok kíváncsian
-
profisher.
tag
Szerintetek a 7790 és a 2 gigás 7850 között mekkora a teljesítménybeli különbség? Nem tudom, hogy meg ér -e +12k-t. Mondjuk karácsonyig tuti, hogy újítok egy FHD monitort. Viszont ha 7790 lenne, akkor kb még a monitor is melléférne, ha eladnám a mostanit. Nagy dilemma.
-
IreN!CuS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest