- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Köszönöm! Te is tapasztaltál hasonlót, vagy ugyan ilyen kártyád van? Most végülis működik a kártya, Witcher 3, GTA V elszaladgál (utóbbival ilyen textúra problémáim voltak régebben), 2D-ben hagyom passzívan felmenni 47 fokig, 50°C-nál bekapcsol, 100%-on meg 51 fokot tart.
De felírom pontosan milyen driver van most, hogy vissza tudjam tenni, ha baj van, és akkor biztonsággal ki tudom próbálni amit ajánlasz. -
PlayMax
nagyúr
-
MrBrook
aktív tag
nah emiatt is várok lehet egy új generációs karival: A ceremónián egyébként az AMD illetékesei a Battlefield 4-ből is mutatnak majd néhány friss részletet. A pletykák szerint pont a Hawaii GPU-val ellátott videokártyák lesznek az első olyan termékek, amelyekhez kupon formájában jár majd a Battlefield 4 teljes verziós kiadása, ami egyébként október 29-én érkezik.
-
MrBrook
aktív tag
van benne valami lehet úgy lesz, még úgy sem melózok sajna, de hamarosan elkezdem és akkor októberben, amikr kijön az sorozat vagy lejjebb mennek az árak és akkor egy 7870 is jó áron lesz elérhető, illetve amit mondasz, csak komplett gépet akarok újítani és ahoz jó lenne,ha most váltanék egy 7850re, és a többi lé nagy részét alaplap+ram+cpu stb ház hűtés. és csak jövő nyáron az új sorozatot ugyancsak megkapnám jó áron.
-
MrBrook
aktív tag
7790 v. 7850, csak ennyire tudok rápótolni. 7850ről olvastam ,hogy bele lehet nyúlni, de hátha, és azért az már 256bites memó, 130gb/s-el ami 20gb/sel jobb mint a 7790. de húzva mennyi a sávszéle egy 7790 dual-x-nek mondjuk? valaki megtudná mondani?! bár minden a 7850 mellett szól, kicsit több shader, nagyobb szávszél, viszont fogyasztása is kicsit nagyobb. még ki kell találnom.
most megyek iszok egy sert,ha írtatok volna ,mjad reagálok később, béke.
-
Petyyyyy
addikt
Hamarosan értesítjük! Bár valószínű, hogy rejected.
Indoklás: Há' me' jóhogynem majd i3 mellé 120Hz-zen jáccó' nem?
Egyébként ez jó kérdés, működne-e a dolog játszható sebességgel. Bár gyanítom miért ne működne.
Urak lennétek szívesek megdobni a BF3 single eredményetekkel lehetőleg FHD-ban max grafon, vagy ahhoz közel? Csak mert mostanra talpraállt szvsz. úgy a driver, ahogy a játék is - megvannak a finomhangolási módszerek.
-
-
PeL
addikt
Nem hinném hogy ez a monitor miatt volt, bár ki tudja. Külső adapteres, fél éves LG IPS224V monitor, nem sok cucc van benne ami fűthet, most is megtapogattam a monitor hátulját, gyengén langyos.
Szerk.:
Esetleg még a flash playerre fognám, mert tegnap frissítettem és a lap amit megnyitottam pont egy flash videóra mutatott és lehet az kavart be valamit. Mindenesetre remélem nem látom ezt a képet többet.
-
Lacccca87
addikt
-
-
-
Stonerice
őstag
-
Stonerice
őstag
nekem i3-2100-al egy ezressel több volt a gpu pontszámom, mint neked virtu nélkül. Igaz ahány konfig, annyi eredmény. De egy ezres már szembetűnő. Annyi különbséggel, hogy nálam 1600mhz-s ramok mentek. Azt le is mértem Mostwanted 2012 alatt, hogy ott rakot 3-4 fpst,az amúgyis gyenge i3-hoz. A többi játékban nem volt hatással a nagyobb ram órajel.
-
Stonerice
őstag
Hát igen. De van itt pár típushiba is.
Cartes graphiques :
11,88% Sapphire Radeon HD 6770 1 Go (11189-10-20G)
7,62% Sapphire Radeon HD 7970 OC Edition 3 Go (11197-01-40G)
6,75% Sapphire Radeon HD 7870 OC Edition 2 Go (11199-03-20G)
6,06% ASUS ENGT520 SL/DI/1GD3/V2(LP)
5,07% Sapphire Radeon HD 7970 3 Go (21197-00-40G)
Ami még fontos lehet:
Cartes mères :-->gondolom Alaplapot jelent
4,28% ASUS Rampage IV Extreme
4,20% ASRock H77 Pro4/MVP
2,92% ASUS P8Z68-V PRO GEN 3
2,81% ASUS P8Z77-M PRO
2,47% MSI Z77A-G45 -
Stonerice
őstag
Találtam még hasonlót. Van itt minden eredmény Táptól alaplapokon át az ssd-ig. Persze a linket a videókártyákhoz igazítom
2011-2012-es azt hiszem. Itt a cikk!!!!!!
Itt is egy, hasonló eredményekkel. 2011 októbertól 2012 április 1-ig -
keke69
őstag
Köszi
és alá is tudod támasztani valamivel hogy miért mivel most írtad,hogy tapasztalat nincs akkor gondolom viszonyítási alap sincs!Vágom,hogy amit linkeltél eddig szinte csak pozitív dolgok voltak róla!
Azért is kérdeztem mert régebben a HIS márka nagyon jó volt és neki volt a legjobb hűtése csak mostanában nem nagyon foglalkoztam vele így nem tudom,hogy a minőség maradt-e vagy leromlott! -
profisher.
tag
Biztos hogy volt elég készleten, mondjuk nem tudom kinek van arra pénze, hogy berendeljen előre 10 ilyen kártyát csak úgy. Akinek már van fölös 240k-ja, az lehet hogy 10 ezer forintos ügyletekkel nem foglalkozik, főleg úgy, hogy lehetséges, 25000-ért meg sem veszik a karikat.
-
Jim76
aktív tag
+1 a 13.4/W8-ra, ezzel hibátlan - 13.6beta furcsaságokat csinált, és a W8-ban néha még az asztali ikonok átrendezése is laggolt vele, 13.4-re downgrade és megszűnt...
Nálad a leírásban szereplő Samu 830-as SSD játszik a minősítésben is? Érdekes, mennyivel gyorsabb, mint az OCZ Agility 3... Ez egy szűz windows telepítés után is csak 7,8-at kapott, így, hogy már csak 20% a szabad hely rajta, még lassabb (persze ezt nem veszem észre, csak a minősítésből
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged