Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
válasz
Tomi0703 #21770 üzenetére
Konkrét panaszokat találsz ha itt a keresőbe beírod "hiba"
Nekem gondom nem volt vele, inkább már a korral lesz probléma. Jó eltalált széria volt szerintem. Most szedtem ki a helyéről az enyémet Asus HD7770 és nincs szívem még eladni, venti sem zörög még. A legújabb driverekkel sem volt gondom. Kérdés mit is tudnának még javítani rajta, listában azért még ott van.
Válassz HD-t azt talán nem nyúzták mert eleve gyári tuningos. Hőfokszabályzó autón működjön, ne legyen valami direkt átkötés, BIOS legyen eredeti. Esetleg még macskaszőr és nikotinréteg mentes legyen. Nulláról indulva GPU-Z teszt alatt szépen emelkedik a fordulat, meghallod ha nagyon morog a hűtés esetleg zörög már a ventilátor. Sok sikert hozzá. -
TechN7ne
nagyúr
-
Lacccca87
addikt
válasz
Tomi0703 #14055 üzenetére
Az nagyon kevés idő.
Stabilitást új játékokban (Grid2,BF3, stb..), hőfokokat meg Furmark -al tudod a legjobban.#kisza25 pont fordítva van a HD7 középkategóriájába, a GPU szinte folyamatosan éhezik a 128 bits memória vezérlő miatt. Azt hiszem erről volt is egy teszt hogy mennyit gyorsultak a kártyák ha csak a memóriát vagy csak a gpu-t húzták. PErsze a legjobb ha mind2 őt
-
kisza25
félisten
válasz
Tomi0703 #14048 üzenetére
húzhatod csak a GPU-t is, abból nem lehet gondod, a memóriát könnyebb kinyírni és nem is nyersz vele valami sokat, 25-50Mhz-es lépésekben emeld, azután játszol egy kört, ha minden ok akkor tovább emeled és így tovább, mikor elhasal akkor az utolsó stabil értéken, vagy az alatt egy 50Mhz-el érdemes használni 24/7-re
-
MrBrook
aktív tag
válasz
Tomi0703 #14035 üzenetére
csodák nincsenek, véleményem szerint a bf3 érzékenyebb a cpu húzásra, szal ott kisebb húzással biztos kapnál 15fpst, másrészt mediumra állítva is gyorsulhat, én kb felesleges dolgokat úgyis lowra szoktam rakni, csak mesh quality, meg graphics ilyesmik vannak felrakva.
-
westcoastog
veterán
válasz
Tomi0703 #2866 üzenetére
Az amd oldaláról szedd a legfrissebbet, az a biztos.
(#2868) andrasko
Nálam ez ilyen berögződés hogy mindent az amd oldaláról ne az eszköz gyártójának oldaláról.Pcie problémára tudsz valamit mondani?
-
andrasko
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest