Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
"Számomra a hatékonyság, meg az ár/érték mutató a legfontosabb."
-ezzel nincs is semmi baj, még egyszer elmondom, hogy nem a VGA-dat minősítettem, hanem a házi barkácsolt hűtésedet. Teljesen rendben van, hogy olyan konfigod van amit megengedhetsz magadnak, az is oké, hogy szereted barkácsolgatni benne a dolgokat, de picit lehetnél igényesebb és szebben is megcsinálhatnád.. szerintem.. ahelyett, hogy az én villanyszámlámmal foglalkoznál...
Nem kell bocsánatot kérni nem bántottál meg.. Quad5870X2-re, és QuadGT300-ra várok így 2009 vége felé, addig kihúzom ezzel a két csóró 295 gagyi, Dx10-es vga-val
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
De komolyra fordítva a szót. Nem akartalak megbántani, biztos nagyon örülsz a gépednek és büszke vagy rá.
Teljesen különböző emberek vagyunk, m. én a falra tudok mászni a csili-vili ventilátoroktól, a Quad CF/SLI-től (ami 4-szer annyiba kerül, 4-szer annyit fogyaszt, s jó ha 2.5-szer gyorsabb), meg 2009. végén sima DX10.. Szóval bocsi, túlreagáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest