Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barney™
aktív tag
"Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsék
de a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."Nem a színösszeállítás pocsék, hanem a kép, amelyiken megpróbáltam lefotózni..

A ventilátorok VÖRÖS színűek, olyanok, mint ami gyárilag elől van a HAF932 házban
-
Barney™
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
"Számomra a hatékonyság, meg az ár/érték mutató a legfontosabb."
-ezzel nincs is semmi baj, még egyszer elmondom, hogy nem a VGA-dat minősítettem, hanem a házi barkácsolt hűtésedet. Teljesen rendben van, hogy olyan konfigod van amit megengedhetsz magadnak, az is oké, hogy szereted barkácsolgatni benne a dolgokat, de picit lehetnél igényesebb és szebben is megcsinálhatnád.. szerintem.. ahelyett, hogy az én villanyszámlámmal foglalkoznál...
Nem kell bocsánatot kérni nem bántottál meg.. Quad5870X2-re, és QuadGT300-ra várok így 2009 vége felé, addig kihúzom ezzel a két csóró 295 gagyi, Dx10-es vga-val
-
Barney™
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
LOL

1: attól még kib@szott gusztustalan amit csináltál
2: azért mert nv kártyám van, nem jöhetek be az 5870 topicba??
Fikáztam én az ATI-t??
Nem. Csak a te ocsmány hűtésedet... erre te rögtön buzizol
3-4: és a végére kijött az irigység is belőled

-
Barney™
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
nem kötekedni kellene, hanem a hűtésedhez hozzáillő coolereket venned, és ízlésesen felszerelni rá..

Ha ez nem megoldható, akkor legalább ne mutogasd az egész világnak

-
Barney™
aktív tag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
ez vmi borzalmasan néz ki már ne haragudj

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."

Fikáztam én az ATI-t??