Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
-
luw2win
őstag
válasz
Barney™
üzenetére
ember, a te kártyádon hogy egymás mellett van, tojást lehet sütni, és még zajos is.
Nekem az többet ér ha van egy normális ámbár "csúnya" hűtés ami még jobban is takarítható mivel a te duál quad nv-be ugy beleeszi magát a por, hogy belefullad a kártya, és csak ugy tudod normálisan kitakarítani ha leveszed a burkolatot.
szóval legyen csúnya és jó, minthogy rózsaszínen világító csicsa bicsa és szar -
cowboy_bebop
őstag
válasz
Barney™
üzenetére
Nem arról van szó, h. nem engedhetek meg magamnak jobbat. Hanem arról, h. ennél jobb VGA felesleges pénzkidobás.
Az meg h. a kártyám h. néz ki, még én is csak akkor látom, ha kiveszem a gépből; úgyh. tök mind1. De mint már írtam a kis 8 centis le lesz cserélve vagy egy szintén 92-es, vagy egy 120-as Coolink SWIF2 PWM-re. Én azt szeretem, ha a gépnek idle-ben hangját sem hallani, terhelve pedig minél jobban hűt. Ezért cseréltem le a gyári hűtést egy ilyen idle-ben az egész kártyát 35 fokon tartó "igénytelenre".
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)