Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
-
cowboy_bebop
őstag
válasz Barney™ #2766 üzenetére
Nem arról van szó, h. nem engedhetek meg magamnak jobbat. Hanem arról, h. ennél jobb VGA felesleges pénzkidobás.
Az meg h. a kártyám h. néz ki, még én is csak akkor látom, ha kiveszem a gépből; úgyh. tök mind1. De mint már írtam a kis 8 centis le lesz cserélve vagy egy szintén 92-es, vagy egy 120-as Coolink SWIF2 PWM-re. Én azt szeretem, ha a gépnek idle-ben hangját sem hallani, terhelve pedig minél jobban hűt. Ezért cseréltem le a gyári hűtést egy ilyen idle-ben az egész kártyát 35 fokon tartó "igénytelenre".
[ Szerkesztve ]
-
luw2win
őstag
válasz Barney™ #2761 üzenetére
ember, a te kártyádon hogy egymás mellett van, tojást lehet sütni, és még zajos is.
Nekem az többet ér ha van egy normális ámbár "csúnya" hűtés ami még jobban is takarítható mivel a te duál quad nv-be ugy beleeszi magát a por, hogy belefullad a kártya, és csak ugy tudod normálisan kitakarítani ha leveszed a burkolatot.
szóval legyen csúnya és jó, minthogy rózsaszínen világító csicsa bicsa és szar[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
lsc
nagyúr
válasz Barney™ #2772 üzenetére
Ízlésekről lehet vitatkozni de ha ez a "hello kitty edison" a Te géped akkor azért ne légy nagyon büszke . Azok a piros ventik a kék neonnal odavernek, no de ízlések és pofonok . Az tény hogy a kábelek elég rendezettek, de a kártyák hűtéséhez nem sok közöd volt .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest