- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
(#153) luw2win - Ez ugyan úgy a te képedbe is bele lehetne dörgölni. Gyere át hozzám a kártyáddal, ami tökéletesen kiszolgál, kösd rá az 1920x1200-as monitoromra, és mutasd meg, hogy miként teljesít. De min 8x AF-et mindenképp, és legalább 2x AA-t is kérek rá, szarul mutatnak a recék. És persze nem lebutítva akarom csodálni a friss játékokat, hanem teljes pompában. Vagy otthon maradhatsz, és gyertyát gyújthatsz az AMD logó alatt az oltárnál, amiért ilyen tökéletes kártyád van.
Miről beszélsz? Ki merte szidni az nv-t? Mit, mit, mit akarsz te?(#154) peetmaster - Inkább a rullett asztalt javaslom, haver mindig odajárt, mikor ajándékot akart venni a csajának. (én adtam neki kölcsön hozzá
) Néha bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest