Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Cybertruck Taipeiben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Őskoczka
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Apucy01 #16692 üzenetére
ha minden kotel szakad, http://drp.su
ami abban nincs, az nemletezik, csak tedd at szakerto modba, mert kapsz az arcodba orosz nyelvu firefoxot meg skypet meg mittomen.
de amugy ha jolemlexem w7 ala nem kellett az asrock a88 extreme lapjahoz drivert telepitenem.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #16694 üzenetére
Minek baszakoszol FM2+ platformmal? Tudom hogy AMD,de már kezd őskövület lenni.Amúgy a gyártói driverben nem lehet szelektálni hogy mit tegyen fel? De lehet nem véletlenül nincs az AMD oldalán driver,talán a gyártókra bízta annak idején is az A88X támogatását.És saját maga nem adott ki drivert hozzá.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
norbert1998
nagyúr
Szegény Habi
Majdnem megöltem a cuccát. Másikban ki beszéltük. -
ViZion
félisten
válasz Apucy01 #16692 üzenetére
AMD-n is keresgélhetsz, vagy a gyártói oldalon ilyesmit is megpróbálhatsz: [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Apucy01
őstag
Hol a fenében találok ehhez alaplapi drivert?? AMD A88X (Bolton-D4)
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Mankó
veterán
válasz Televan74 #16688 üzenetére
Napi 3-4 szálról leszokni sima liba. Én a napi 1 dobozról átszoktam az elektromosra, 1 hónap után már egyáltalán nem hiányzik a sima cigi.
A megtakarított pénzből meg felujjítottam a pc-t.
hokuszpk: ha hazaérek átkötöm DP-re, tegnap bekapcsolni se volt erőm.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #16687 üzenetére
A nikotin 48 óra alatt kiürül a szervezetből.Onnan meg már csak akarat ás cél kérdése.
Első hét biztos kutya gumis lesz,de utána visszatér a füstmentes nyugalom.Napi 3-4 szálat pöfékeltem el, nem vagyok láncdohányos.
Viszont ennek a tanárnéninek felelnék. [link] Ölembe ültetném aztán betűznék neki! Megmutatnám neki milyen hegyes a cerkám.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #16684 üzenetére
leteszed... jah, a régi bill-re...
Ejj, megint herdálsz Teeee... hát nem elég a semmisenem?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Végre elszántam magam a billentyűzet cseréjére. CM CK550 lett a befutó.Cserébe vállaltam hogy leteszem a cigit.
-
hokuszpk
nagyúr
ha freesync, akkor DP. Arra lett tervezve. Az Amd hekkelt ilyen "Freesync over HDMI" megoldast, de azzal nemminden monitor bir el.
szerintem a Navi feketekepernyos problemak nagyresze is hdmivel illesztett vga - monitor parosnal jon elo.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
válasz norbert1998 #16674 üzenetére
es a no:i kezilabda az smafu ?
-
nightmare13
őstag
-
Mankó
veterán
válasz nightmare13 #16675 üzenetére
HDMI 1.4, a monitor is csak 75 Hz-es.
Geforce-nál DP-vel volt bekötve, az Acer oldalán meg a Hdmi-t ajnározták, de akkor majd visszakötöm a DP-vel. Köszi, neked is Televan. -
Mankó
veterán
Radeon és Freesync monitor párosnál melyik kimenetet kell használni, hogy minél jobb legyen a Freesnyc élmény? HDMI vagy DP?:
-
hokuszpk
nagyúr
válasz norbert1998 #16671 üzenetére
hát ja. Rammstein.
de egy Fradiszurkolótól tudom, hogy "Über alles Franzstadt"Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Gyuri27
félisten
-
Mahrenburg
őstag
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hokuszpk
nagyúr
válasz ViZion #16665 üzenetére
en 80-as evekbeli italo discot szoktam intravenasan, de szigoruan szakmai szempontok alapjan idonkent ezt letolom.
[ szakmai szempont ] : jo a csaj hajaja hat es a rolling for Zapatou
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Kaptok egy kis más stílusú zenét.
Darling You - Julia Westlin (Official Video)
Coldplay - Yellow (Acoustic Cover)
Lana Del Rey - Young and Beautiful (Cover by Julia Westlin)
Eyes On Me (from 'Final Fantasy VIII')[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
[link] nesztek gempákok jó zenék
Amd - Radeon - Ryzen
-
norbert1998
nagyúr
Hát én nem merek rákattintani a szóban forgó linkre
-
Habugi
addikt
válasz Televan74 #16658 üzenetére
Nem, éppen ez a rémisztő.
Garantálom neked h én pl qrvára nem néztem meg egyet sem az elmúlt ~fél évben, mégis csordultig voltam ahogyan sárkányUrunk.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz stratova #16655 üzenetére
Az Ebek világuralomra törnek és 150 cm-es koreai tinikkel bombáznak minket... WTF?
A vírus után még ez is... Mi lesz a következő?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Mankó
veterán
válasz nightmare13 #16644 üzenetére
Szerintem oltári forgalmat generáltak a vga-kkal az Alzánál emiatt az akció miatt. A családba 3-at is vettünk pont emiatt az akció miatt. Ha lesz még ilyen akció, akkor én pl még 2-t tervezek a közel jövőben venni, hátha nem csak a csúcskártyákra terjesztik ki ezt az akciót.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16640 üzenetére
Jah, fain. Veszek is nitrót. Amúgy a 2600 mindenre is elég nekem, majd 3 év múlva érdeklődöm.
Lapom még gariban, eltelt egy hónap. Azt mondták, h ezek ilyen fosok, ülnek rajta. Eddig soha nem javítottak, csak csere volt. Mondtam, h fogyvédelmet említsék meg nekik. Jövő héten összeveszés, csereutalvány kihisztizése. Ham mondjuk 30k-ért kapok utalványt, akkor miféle mATX deszkát vegyek? +-5000 Ft, többet nem herálnék.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nightmare13
őstag
Nem, a régi akcióban választhattál a Breakpoint és a Borderlands 3/Outer Worlds között, most konkrétan mindkét játékot megkapod, amit ott felsoroltam.
Valószínűleg a régebbi kártyák már nem nagyon lesznek akcióba bevonva. Azok mellé csak a 3 hónap GamePass jár.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Mankó
veterán
válasz nightmare13 #16642 üzenetére
Én csak egy RX570-re pályázok majd. Breakpoint a régi akció volt. Köszi
-
nightmare13
őstag
-
Mankó
veterán
Van valakinek információja mikor térnek vissza az AMD vga-khoz adott ajándék játék kódok? Esetleg, hogy mi lesz a soron következő játék?
Lehetőség szerint megvárnám ezt a féle akciót az új vga vásárlásával. -
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16636 üzenetére
Warframe...
Elkezdhető, nyugis játékkal a küldik (fő szál) kivihető gyorsan. Persze a farmolás idő, ha jó cucokat akarsz, de nekem sokáig elég volt az első frame és a fegyók. Utána meg elkapott a gyűjtős dolog, megkeres, kifarmol hozzá cuccokat, épít, próbál...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
nightmare13
őstag
válasz Gyuri27 #16636 üzenetére
De, már van az Alzánál Az nem teljesen igaz, hogy ők a legolcsóbbak, én úgy fogalmaznék, hogy néhány típus olcsóbban van néha, mint máshol.
Azért nem egyből náluk vásárolok, mert szeretném felmérni a lehetőségeimetWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #16625 üzenetére
Simán elképzelhető, írtam a copfosnak is h nem igazán foglalkoztam még a Rizsák lelki világával, érthető okokból. Így h írtad nekem is rémlik vmi h a PBO csak az X-es darabok sajátja, megjegyzem nálam pl pont nem számítana, egy fajta OC létezik, az all core.
Elhiszem h élvezitek, elég mélyről léptetek fel egy jó nagyot.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Gyuri27
félisten
válasz nightmare13 #16635 üzenetére
Perpill az alza se. De ők szoktak.
Amúgy vga-ban ők a legolcsóbbak. Náluk meg is kapod a kódot (ha gond van akkor rendezik).
A garijuk jó.
Szóval miért nem vásárolsz tőlük?Ormány: hát persze. Azt se tudom mi ez a fürjpásztor game he. Mó!
Amd - Radeon - Ryzen
-
nightmare13
őstag
Sziasztok!
Itthon Alzán kívül ki vesz még részt a Raise the Game akcióban? AMD oldalán csak egy szem nagyker oldal van fent...Előre is köszi a válaszokat!
Üdv:
BálintWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
CJ4567
nagyúr
válasz Habugi #16618 üzenetére
PBO az tudtommal 1xxx - 2xxx-nél csak X-es procikkal működik.
(Amúgy nálam valamiért sose volt igazi egy-két magos boost, direkt próbáltam Stalkert(Call of Pripyat) is, mert emlékeim szerint az egy szálat 100%-ra kiüt, erre használt 1 szálat valamennyire, meg egy másodikat néha, és 3.75GHz-re állt be, ahogy általában alacsonyabb terhelés mellett szokta, és folyamatosan TDP limitbe ütköztem, szóval maradt az all-core OC.)
Amúgy nem értem, hogy hogy tudtam a G4560-at két évig használni, ég és föld a kettő még napi használatban is.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
Habugi
addikt
"Bassza meg nincs időm most erre, sietek.."
-
Gyuri27
félisten
válasz Habugi #16618 üzenetére
Az hogy az 1600/1600AF igen az nem is volt kérdés.
De volt alkalmam használni egy 1200-at.
Hát bástya az is oda-vissza megette a phenomot.
Nézem az aprót hát amiket kérnek phenomért fx-ért eszméletlen. Tényleg kicsivel többért az ember összekukáz egy ryzent az apróról.Amit eddig kisajtoltam -100offsetből az 4 magon 37xx és két mag 38xx.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #16616 üzenetére
Phenomnál?! Kb mintha rakétára ültél volna..
Hűtsed, PBO elvileg arra skálázza azt az egy vagy két szálat, ám igazából nem nagyon értek hozzájuk.
Az a Freezer 33 alig nagyobb, mint a NB hűtő amit anno az FXA-UD3-ra raktam..
..így biztos marad még a 2600-ban tartalék, ha szükség lenne rá csak raksz rá vmi komolyabbat.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Gyuri27 #16616 üzenetére
Nálam a 2600 játékok alatt max 3,75GHz-re boostolt (gyári beállítások mellett, gyári hűtőn utólag visszagondolva az offset elég jó ötlet lett volna), általában 3,7-3,75 körül mozgott, pillanatnyi 3,8-ra felugrálásokkal. (All core 3,6 volt CB R20 alatt.)
Sok tesztet így nem csináltam, mert kemény 6 napot volt a gyári hűtő rajta, jött a Fortis 3 és az allcore 4.1GHz.No Sana No Life
-
Gyuri27
félisten
válasz Habugi #16615 üzenetére
Nem. De gyorsabb. A fél világ letesztelte. Ez bizony egy 2600.
1600 AF 12nm.Majd ha nem lesz szél meg áramkimaradás megnézem mennyi a gyári boost teteje.
Ehhez kéne valami progi. Ötlet, tanács?
Mert a cr 15 nem hajcsaki. A wot jó +50MHz-t tornászott ki.Akkor kap +100mv-t meg a hűtő is kap egy konstans full pörgést.
Amúgy az szép hogy silent módban ezen a booston game allatt 58% volt.
Ha a venti vezérlés standard módban van akkor 50-52.
Egy jobb hűtővel nem filléres pasztával iszonyat nagyot mehet, mehetne ez.
Én felraktam az apróra. Oszt mindenkinek csak ingyen kellett.
Így megtartottam oszt most az epéniszemet növeszti.
Ezért mondom, mondtam minden 1600 tulajnak. Adja el a procit és +5k-t rádobva vegyen 1600 AF-et.Amd - Radeon - Ryzen
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #16608 üzenetére
Grat!
Melyik gen?
Csináltál vmi benchel régi/új összehasonlítást?!
Még nem, tudod minden új ST-ről ver a víz.., nem néztem még rá h van-e oka a félelmemnek.
Mostanában a The Wiret nyomatom, nem egy mai vonású/vonalvezetésű anyag, lassú de kib@szottul életszerű/hű.
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16612 üzenetére
Neked meg csak floppyról bútoljon, a monitorod meg legyen hercules, ződ!
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16610 üzenetére
Írtam, csak biztos a bötüket is lenyúltad, Teee, Teeeeeee....
Nem találok szavakat.
Vagy mint a kémiatanár: nem találok savakat.Warframe még mindig, fain, sok magyar, jó társaság, újabb pályák, miegymás. Frissítik most is, nincs elhanyagolva.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #16604 üzenetére
Televan... Televan, Te vagy?
Ejj, felétek a csapból is lé folyik hejjjHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
norbert1998
nagyúr
válasz Gyuri27 #16599 üzenetére
Január első értelmes hétfőjéig vizsga+karacsony. Utána meg sok témába belekezdtem, és hátra került a csoport a listában. És az alját sose nézem a listának
Most is sok mindent csinálok egyszerre. Két különböző 3d nyomtató, egy marógép. Ezek tuningja, átalakítása, rajtuk munka.
Kutatás, téli gyakorlat.Voltam bécsi természettudományi múzeumban. Fogtam igazi dinó csontot meg követ a holdról. LáttAm ferrari szalont.
Majdnem csinaltattam chiptuningot, de végül inamba szállt a sóherság.Most meg az egyszálas teljesítmény miatt agyalok hogy tényleg kellene 3600 a 2600 helyére.
Ja meg kellene egy pici esztergatokmany.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Nah, benéz, 'oszt megint beszóltok... miközben Ti vagytok a nagy naplopók, pl. most is tök sötét van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest