- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Ébredezni nem aludni mer baj lesz...
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #14993 üzenetére
Polírozd fel...
...esetleg csdere, hátha van bontott aprón. Ha céges, akkor meg a céges IT-s feje fájjon ezért, kész. -
Popes
őstag
válasz
Legközelebb már tudod hogy ha hisztizik akkor nem drótkefével kell tisztítani.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kapcsold ki. 1500 lesz.
-
norbert1998
nagyúr
Van egy kis problémám. Vagyis nagy.
Van egy karc a céges lapos ujjlenyomatolvasóján, és konkrétan nem működik. Állandóan hisztizik, hogy tisztítsam meg.
Egyetlen egyszer sem képes beolvasni, se betanulni az ujjamat. Szerintetek? Instant csere?
Az a hulladék, vérlassú fos Dell olvasó. Kb 3-5 másodperc 1 bejelentkezés vele, per próbálkozás, mert jellemzően harmadikra működött out of the box is.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14991 üzenetére
Hát több füle legyen mint foga és a foga fájjon..
Nem is a lábujja..
Bár azt sem bánom ha az is..
-
ViZion
félisten
Nah, vki összefoglalná? Ki a problémás, miért nincs még a napba hajítva? Jah, Gyuri biztos este dobja, keresi a kihívásokat...
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14986 üzenetére
Nem kívánok én neki rosszat csak több füle legyen mint foga de az is egész nap fájjon..
-
Beretvás
veterán
válasz
Televan74 #14982 üzenetére
Akarod mondani alá ugye? Annak lehet lenne értelme.. Én ugye azért mentem ebbe bele mert nekem az egyik légkavarója nem forgott a vga-nak.
Viszont amúgy ha unatkozol tesztelheted éppen a dolgot az eredeti gondolatod mentén is, lehet épp neked jobb tapasztalatod lenne vele.. Nem lebeszélni akartalak csak, gondoltam megkíméllek a vélhetően bosszús percektől.
-
Beretvás
veterán
válasz
Televan74 #14980 üzenetére
Semennyit, én megcsináltam a 480 al ugyanezt.. Rosszabb volt sokkal mint a gyári.
Azt hinnéd menyivel több levegőt tol a 12 cm venti de nézd meg mekkora a magja annak a vélhetően 90mm es ventinek ami rajta van és mekkora a 120-asnak, ráadásul nincs a ventilátor burkolat és nem lesz a levegő irányított..
Sajnos sokat vártam én is ettől de nagyot csalódtam..
-
Televan74
nagyúr
Új nap,új projekt!
Rendeltem Kínából egy darab 12cm -es PCI slot hűtőt.
Hozzá két darab LEPA BOL.QUIET PWM 120mm -es piros ledes ventilátort.
Leszedem a Vega56 Pulse ventilátorait.Ahogy a képen is látszik(chopin42 képe).
Alaplapról szabályzom,az a tervem hogy a processzor 40C° érje el a max fordulatot ahol még csöndes,csak a biztonság kedvéért.Kíváncsi leszek rá,mennyit hoz majd a konyhára ez a fajta megoldás. Ha úgy látom hogy működik,akkor jöhet egy kis OC teszt,na nem állandóra.
-
Apucy01
őstag
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
stratova #14972 üzenetére
Mindkettőnk érdekében fejleszd picit a gépet.
Alig várom a 3xxx megjelenését és tesztet a ph-n.
Egyrészt kiváncsi vagyok mit tudnak. Másrészt hátha nyomná le az 1xxx, 2xxx árakat.
Harmadrészt néhány jó arcot szeretnék a modkerbe küldeni, Mert lesz ott troll, meg flame az biztos.
Nem szeretek adós maradni senkinek.
Meg hát degecről jöttem. -
törölt tag
nem tudtok valahol olcsó win10-et ? pár hónapja vettem akciósan valami 3500 forintért de fogalmam sincs hol
-
Gyuri27
félisten
[link] nesztek zsákosok. Szórakozzatok. Nem érdemlitek meg!
-
Beretvás
veterán
Én pénzért mindent IS ...
Kivéve amit nem..
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #14956 üzenetére
Várjámá dzsovanni. Beszélünk mi?
Véééénkolbááász: ha beszélnék veled elmondanám lassan hat a vudu.
-
Televan74
nagyúr
Beszarok! Már elnézést a csúnya beszédért! Heroes of the Storm csúnyán szaggat játék alatt,fps számok szerint nem kellene neki. Megnéztem a Windows frissítéseket hogy mi jött ma. És a Windows védelme frissített egyet. Kikapcsoltam a védelmeket máris jobb lett. Elmehetnek a büdös picsába!
-
Beretvás
veterán
Hogy alszanak a lidércek pupákok szörnyek....
-
Televan74
nagyúr
Reggeli ébresztő DJ Sava feat. Carine - Sea Lo Que Sea
-
Televan74
nagyúr
válasz
Gyuri27 #14938 üzenetére
VGA kártya az nálam egy eléggé drága hullámvasút! Mindig azt mondom hogy na majd most már leállok egy picit,de sose az jön amit eltervezek.
Mondjuk ha az első Vega56 nem megy tönkre és másodjára nem egy használtat küldenek vissza garanciából, akkor még mindig azzal lennék el.Aztán 105.000 Ft -ért megint bevállaltam a Vega56 -ot.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Gyuri27 #14935 üzenetére
Ezeket a kártyáknak valahol 50.000 és 60.000 Ft között van az ára használtan. Ha megjön a kategóriát leváltó Navi,még ennyi sem lesz.Ha valaki nagyon el szeretné adni,mint én is azért lehet rá vevőt találni.Nyár van és az emberek inkább a nyaralásra költenek. 523 megtekintésre jutott 3 privát.
-
Gyuri27
félisten
"AMD Product Jackets" ez mi a bánat?
-
Televan74
nagyúr
Ma elment az RX590 -es kártya! Szörnyű egy állapot hogy 55.000 Ft -ért is csak egy épkézláb érdeklődő akadt.
-
Televan74
nagyúr
Olyan Super hogy jött az Nvidia Super! Hányinger ahogyan egyesek favorizálják kedvenc márkájukat.
Super mert jobb mint a Radeon, Super mert extra pénzért kapsz egy kis Super pluszt, de az lenne egyesek szerint a legSuperebb ha a Radeon eltűnne a föld színéről is.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #14929 üzenetére
Nem tudom kimatekolni. Helyieknek nyilván nem jó. OK, van árnyoldala a turizmusnak, de azért pénzt is hoz. Másik országoknak megint nem jó, mert attól, h Tunézia nem biztonságos, még nem mennék Ausztráliába. Ott van Ibiza, meg halom olasz/spanyol hely, ami közel olyan jó, esetleg jobb, mint Tunézia. Szerintem. De ehhez én naív vagyok. Soha nem értettem ezt a dögöljön meg a szomszéd tehene is hozzáállást. Ha összefogna az emberiség, akkor nem itt tartanánk, de ezeknek csak az kell, h másnak szarabb legyen, mint nekik. Szerintem.
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
Tunéziában robbantottak, ott ocó a szállás...
Nagy hősök ezek, utcán robbantgatni... mi ezzel a cél? Egy este a hírekben? -
Televan74
nagyúr
Idén szeptemberben Rodosz a cél.Jövőre jó lenne eljutni Egyiptomba,de Kréta is szóba jöhet.
-
Apucy01
őstag
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
Nem tudom mi van nálunk de belefutottam hogy több üzletben is ez levan árazva kb 38k ra átszámolva..
Kár , hogy ez légre nem valami..
-
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Igaza van, a papírt lehet jól elveszteni...
Nekem a fontosakról van egy txt fájl, annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest