- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nah, nekünk is gyarapodott a család. Első fürjkeltetésünk 68% kelési aránnyal, sajnos viszonylag sok volt a záp, 15 db... 1 még próbál kibújni, 2 eléggé nyeszlett, valószínűleg nem maradnak meg. 35 viszont szépen csipeget, játszik, stb...
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #17191 üzenetére
Nekem tetszett, de zavaró volt a gyűjtögetés. Nem volt elég a pénz(nyílhegy)hogy egy tárgyat megvegyél,hanem még tárgyak is kellettek a szörnyekből.Eléggé macerás mire mindent begyűjtesz.A történet fő szála nem hosszú,inkább az út amit bejársz hozzá,na az tényleg unalmas.
-
Beretvás
veterán
Ez a Horizon Zero Dawn nagyon unalmas.. amennyire jó játéknak látszott annyira unalmas..Nagyon nagy csalódás ez is.. Nem elég , hogy Far Cry primal utánzat, de még unalmas is..
-
Televan74
nagyúr
Egy kis szokott stílus! [link]
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #17180 üzenetére
Ejj, most véletlenül igazad van.
Rég nem vettem telefont. A legjobb mobil a céges mobil... pízért nem kellenének ilyen drága szarok.
De kinek mi a fontos. Egyik exkollégám folyamatosan cserélgette az ájfonjait. És megmagyarázta, h az miért a legjobb és miért van szüksége 150k/hó fizu mellett 120k Ft-os telefonra. Miközben napi 8 órát cégnél a gép előtt ült... Mondjuk lehet ma már erre nedvesednek a bugyikák. Én retró vagyok, inkább cirógatom, nem telefont villantok... -
Televan74
nagyúr
De amin ma nagyon kiakadtam az a Samsung Galaxy Z Fold2 5G ára. Ok hogy összehajtható,de azért a 749 990 Ft -os előrendelési ár tényleg sokkolt.
-
ViZion
félisten
2 napig nem vagyok, 'oszt ilyeneket kell posztolni...
-
Beretvás
veterán
Szép szép... meg megy mellé a zerge poresz mi?
-
Beretvás
veterán
Agyaltam ,hogy utána menjek de ezek hegyről szalajtott szerbek voltak. Azokkal nem jó szórakozni mert vagy pisztojjall lépnek ki vagy feszítővassal...
-
ViZion
félisten
-
Beretvás
veterán
ÚÚÚÚ ma van a második születésnapom..
Megyek reggel húgomékhoz, aki a nővérem..
kocsival. Egyik kanyarban kivágódik elébem egy teherautó, sóderszállítós póttal, csekély 40 tonnácska lehet, nem értek ehhez.. Na mondom rohadj el... megyek tovább, erre mögöttem is egy ugyanolyan. Jön a kanyar 50 es tábla érvényben, jobbról útszélén fák bozót minden, szemben egy 100 méterre másik kocsi jól belátható. Ez a barom mit csinál? elkezd előzni és mikor a pót volt már mellettem rámhúzta, lekapattam 50 el hogy ne taposson agyon, ha csak egy pillanattal később reagálok alá kerülök.. aztán ment szépen tovább mint ha mi sem történt volna..
-
Televan74
nagyúr
Első kör megvolt.Nagyon fincsi volt a csülök pörkölt.De a Ballantine's sem volt kutya!
-
Televan74
nagyúr
Ma vendégségbe voltunk,holnap is megyünk,utána meg jönnek hozzánk,aztán megint mi megyünk. Pálinka,sör,kaja és jó hangulat van mindenhol.Ez a heti program eddig!
-
Beretvás
veterán
Alszotok pupákok mi????
-
Beretvás
veterán
Nem is olyan rossz ez a Horizon..
Bár játéknemet és szinte minden tök olyan mint ha a Far Cry Primalt másolták volna le.. Ez kicsit csalódás azért...
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #17140 üzenetére
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Beba Snake #17137 üzenetére
ez a szep ebben a szakmaban. Mindig van valami uj...
de nincs problemajuk a linuxxal, van mar par, most egyel tobb lesz.
ha tudtam volna, hogy ennek a gepnek nincs windowsos kenyszere, akkor elobb meglepem a cseret. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
ViZion #17135 üzenetére
nemkotozkodik. hulye forummotor beleptetett, aztan nemtetteoda, hogy magamnak valaszblogoltam.
w2k12r2 -rol eddig 1 het volt a mysqldump, most kiprobaljuk, mennyi a restore Centosra.
tippre 2 de max. 3 nap alatt felmegy, van mar Centos tapasztalat a cegnel, azon erdekesmod a hasonlo meretu sqldump kb. 36 ora alatt lejon. Azaz pentek este 11 korul utemezetten elindul, es hetfon delelott nem izzadok ha erdeklodnek a friss mentes utan. -
hokuszpk
nagyúr
na.
beszeltem a vezetoelemzovel. aszonta a hyperpowershellscriptek nem ezen a vason vannak, csak a nagy es nagyon-nagyon mély mysql adatbazis. ( 7TB )
a rutin meg az evek ; van mentesem pont az update elottrol, szoval felkuszott ra egy CentOs, mer az nem problemazik ilyen firmware okossagokon, plusz a legfrissebb MariaDB oszt most megy ezerrel vissza a db backup.
a Mysql/MariaDB termeszetes elohelye amugyis a Leenugz.ugyanitt W2K12R2 dataize server licenc elado
-
ViZion
félisten
muhahhhahaaa....
Sihederek!
Az élet szar, de -muhhaahhhaaaa- én legalább már a felén túl vagyok!
OK, a grafikája rendban van, mondjuk egyre több a motion blur és szerintem a DoF se olyan má' mint régen. Viszont a csajok rucija rövidebb, van drum'n bass, ilyesmi.
OK, TrollGyuri lehet öregebb, esetleg a piától néz ki csak 85-nek... -
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #17129 üzenetére
Elfogyott a sör.. Trauma ért..
Oszt még nem felejtette el.. Az se most volt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Beretvás #17123 üzenetére
Nyuginyugi, nem vérre megy. Épp ez a szó jött. Nincs rá írva az avatarodra, hány éves vagy
én 16 éves korom óta vagyok az OFF-osban, ha jól emlékszem. Tudom, hogy még most, 6 évvel később is az egyik (ha nem A) legfiatalabb vagyok.
Jobban tetszett volna, ha azt mondom, akaratos foszer vagy?
Ketesztfiam....
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #17121 üzenetére
Én suhanc?
Pár évvel korábban kezdem és simán papának szólíthatnál dikk..
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #17121 üzenetére
de a plussz 2 fps-ért megéri megnyúzni a ramokat (is), ezért lesz penge a beretvás gépe...
Komolyan: vhol volt anno egy teszt, a ram sebességnek már koránt sincs akkora szerepe, mint a DDR 1-2 időkben.
-
Beretvás
veterán
Már bent is a ramocskák..
De nem valami szépet gurítottak elsőre aida teszt alatt 3200 on..
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
norbert1998 #17107 üzenetére
ket ora ?
pentek ota matekolok egy Inteles vassal, biosfrissites ota nem indul a w2k12 r2 szerver... 0xc000021a ; mar a gugli osszest letudtam, az meg nem opcio, hogy visszateszem a regi biost, a procihibak javitasa miatt lett felrakva...
szerencsere factory holidayn vannak jovohetig, szoval van meg par napom megolodani. -
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #17115 üzenetére
Néztem én is az msi bios szekciót. Hát mint ha kinaiul, üzbégül meg még néhány nyelven oda lenne hányva.
Utána ha nézed a biosokat abb, abba stb-stb az már mind a 3xxx hez jött.
[link]
Ugye nálunk a 3.21 jött 2xx-hez. Utána matisse. Az nem érdekes. A 1.0.04 combó lehetne még érdekes.
Azután már not recommended van. Szerintem msi-nél is az lesz ami max kellhet egy 2xxx-hez.
Nálatok 7B87v18 ez az 1.0.0.3. Kövi Bios lehet érdekes, de ezt csak akkor raknám fel ha rammal gond van 7B87v19.Blöki: dehogy még vazelinezem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
ViZion #17110 üzenetére
Ja csak a koma azt felejti el, hogy más gyártók pl kurvára nem ajánlják az új biosokat a 1xxx-2xxx szériákhoz (csak egy pontig). És igen volt olyan aki felrakta és semmi baja nem volt (bár elönyről nem számoltak be). De többeknek meg jött a szopás. És ugye egyes gyártóknál a downgradét nem engedi. Szóval óvatosan ezzel a bios tekergetéssel. Lehet abbúl baj is.
-
ViZion
félisten
válasz
norbert1998 #17109 üzenetére
Anno Asus lapok szórakoztak így, h felment a friss, de vmi nyűg volt mindig... újra fel és OK... biztos ott is csúszik be hiba.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mahrenburg #17108 üzenetére
Hát... Nem tudom, melyik lenne a jobb eme eldöntendő kérdésed válaszlehetőségei közül....
A lényeg, hogy BIOS update után egy kövér kékhalál sorozat várt. Majd utána se kép se hang, CPU hibára hivatkozva (LED szerint). Ezt 14 darab BIOS reset, főkapcsoló csapkodás és reboot követte, éppen mielőtt a downgrade-nek nekiálltam volna kezdett el ismét műkdöni. Előtte még a BIOS-ba se jutottam be sokszor. Csak közvetlen főkapcsoló lenyomás után. Hogy mi baja volt, nem tudom... De most jó.
-
Mahrenburg
őstag
válasz
norbert1998 #17107 üzenetére
Az első és az utolsó mondat közt van logikai kapcsolat, vagy egymástól független történések?
-
norbert1998
nagyúr
Frissitettem biost. Majd mesélek. 2 óra szopás...
-
Beretvás
veterán
Holnap jön a ramocska. Gari az lutri de ram csak nem lesz hibás...
Régi kiten meg majd
100 eurot bukok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest