- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
Nesztek kis retró..
[link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wasquez #16196 üzenetére
A rogról nem tudok. De guggli, saját topik segit.
A kis zafir bitang. Kis ráforditással (mármint idő) 950-1020 mv-n megy gyári órajeleken.
Akkor meg meg is fagy.
Mint mondtam minimálisan lassabb a 7000-es ramos 570-en.
Persze az sincs kizárva, hogy a 6000-es ramokat fel tudod húzni 7000-re.
Rá kell szánni 1-2 órát és csodát teszel.
Az alulfeszre mindenképp érdemes.
A 43-ból ott kb 7000k lejön. Akkor 36 a vga. Meg a játék, de azt adják a roghoz is. -
Wasquez
senior tag
válasz
Gyuri27 #16195 üzenetére
Ezekkel is baj van?
https://www.alza.hu/asus-rog-strix-gaming-rx570-directcu-ii-oc-4gb-d4995176.htmDe gondolkodóba ejtett a shapire, amit ajánlottál, mert az biztos befér a házba, ez meg nem biztos.
Nem vagyok most nagyon képben, azért nem értettem miaz az Expedition, de már látom!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Wasquez #16191 üzenetére
EXPEDITION Semmi képpen! Ne! Ne! ne!
Így csináljad. Előre fizess kártyával.
Ha a kis zafirt választod az ugye 43k. Abból nem 4000 + 4500 jön le. Hanem (ha müködik) akkor a 4500 + valami 3000. Ha nem akkor 4000 + 3000.
Asussal nincs tapasztalatom. A zafir fasza kis vga. Uv, tuning minden megy rajta. Halk, keveset eszik, félpassziv. Alapon kb 10%-al marad el a nagy 570-től. -
Wasquez
senior tag
Vennék egy vgat a gyereknek, mert a 8800gt akad. Don't starve, meg Cuphead amivel játszik. 460 meg 560 van árban nagyjából jó helyen, megéri az árkülönbséget a ráncfelvarrás? Mi a vélemény ezekről?
-
CJ4567
nagyúr
Red Dead Redemption 2 Stuttering, Hyperthreading, & Async Compute on PC @Habugi, nézd meg
-
ViZion
félisten
Nah, emberek, mérföldkő. A fürjtojást főzzük, pácoljuk, füstöljük és olajban elrakjuk fűszerekkel. Viszik mint a cukrot. Ennyi. Bódottság.
Gyurié' meg megy majd egy fekete autó, csak egy fürj lesz az ablakba gravírozva, 'oszt jól elkapják, bedobják a napba... de egy másik naprendszerébe. Mert majd fuSSa rá. egyszer... -
-
Habugi
addikt
válasz
CJ4567 #16157 üzenetére
Hát.., velem ezt az előrendelős topicot megnyitni tudod milyen, párszor biztos belefutottál már itt-ott.
Finoman szólva is beindítja a habokat, mert számomra ez a kapitalista világban végszintre lehülyített/fogyasztóállatosított, nemtörődöm rétegeknek egy új szintje.Nemlétező valamiért fizetni, egy ígéretért.
Persze ha bármelyik előrendelgetős díszpéldányt megkérdezed kapott-e már előre fizetést azért mert az ígérte a főnöknek, hogy abban a hónapban mintaszerű munkát fog végezni, akkor még ő fog hülyének nézni téged.Mindegy, hagyjuk is mert agyilag bepattanok ettől relatíve gyorsan..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Habugi #16154 üzenetére
CPU oldalon se jobb a játék, nézd meg az egyes Intel procik minFPS-eit.
Arra, hogy fogy a Pascal: értem, hogy DX12-esek az új játékok, meg kezd öregedni, viszont a 1080Ti alatti Pascalok még gyengébben teljesítenek, mint ami az elvárható. (pl. A 1070 az a 580 szintjét hozza FHD-ban, 1060 az az 570-et se hozza...)
-
Habugi
addikt
válasz
Gyuri27 #16151 üzenetére
A mostanság tapasztalható állapotok miatt egy ideje úgy oldom meg ezt a problémát, hogy semmit nem veszek meg a megjelenéskor.
Béta teszteljen nekik a Q anyjuk, pár hétig egy-két naponta X GB patchek és egyebek, melyekből minden második megold két bugot de behoz egy harmadikat stb.., na ezt nem a magamfajtával.Répa az egész kolléga, amennyit belelátni vélek & gondolok az nagyjából így fest.
-
Televan74
nagyúr
Kész a videó! [link]
FPS: 53-75.
GPU: 63-64 C °
Fan: 1346 rpm
GPU Usage 98-99%
CPU Usage 25-30%AMD Relive nem veszi fel a saját overlay adatokat!
-
Televan74
nagyúr
válasz
Habugi #16149 üzenetére
Hát az én praxisomban még nem volt ilyen hogy egy régebbi bios keljen a játék működére bírásához.
Amúgy a játékról majd készítek egy videót.Eddigi tapasztalat(prológus) hogy a Vega 56 szépen tartja a 53-75 fps High beállítások mellett 1080P -s felbontáson. GPU 64-65 C°,98-99% -on teker,CPU az 25-32% -on dolgozik.És még aránylag halk a gépem.
-
Habugi
addikt
válasz
Televan74 #16148 üzenetére
Megjegyzem ennyit arról, hogy ez kinek a sara.., elmegy a rákba a Rockstar amiért egy júliusban kiadott AGESA verzióval kakukkol a láncserük.
Érted, aztán még ki tudja hol lehet az alja, mi lehet az a pont/verzió, egy dátum a múltban amikortól számítva képtelen a működésre bármelyik újabb verzióval.Szépen visszatükrözi azt a hozzáállást, amit "optimalizáció" címszó alatt prezentáltak.
Sokat foglalkoztak a hardverekkel na.., nagyon egy irányból fúj a szél.
-
Televan74
nagyúr
Visszaraktam!
Friss chipset driver : fail
SMT Off : fail
2,69 GB Download(nem tudom hogy patch volt e) : fail
Jár az agyam,de mindig face palm a vége.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Televan74 #16134 üzenetére
Én most az Origin Access Premier-re fizettem elő 1 hónapra, mert nem bírom ki, és NFS Heat-tel akarok játszani, ez se az optimalizáltságról híres...
Denuvo kiüti a vinyódat 100%-ra, CPU oldalon 70-90% kihasználtság 4GHz-es R5 2600-on(másnál se jobb, 8700K 4.7GHz-en, és egy Titan Xp-vel nem tud 1080p-ben 100FPS-t elérni, és 70%-on megy a CPU), és FPS dropok is vannak random.
Nálam 1080p highon éppen mindenhol tudja tartani a 60FPS-t(kivéve a random dropokon kívül), ultrán már 50 alá is benéz, ezt egy GTX1070-el. -
Habugi
addikt
válasz
Televan74 #16142 üzenetére
Pedig van gyártó amelyik már megtette, nevetni fogsz de még tegnap!!
Szóval az AMD-s support az megvan, egyébként Rockstar oldalról is jött már valami a Launcherhez állítólag (csak egyelőre fail..), szóval ez az AGESA sztory két irányból is orvosolható, biztos bosszantó de még ne kúrd fel magad annyira h elrakod.
Ha már day1-ért fizettél, ráadásul nem a Steamesért ami egy hónap múlva jön akkor játsszál vele, _sztem_.
A magam részéről ugyan úgy ignorálom ahogyan a Border3-at amíg nincs Steamen.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Habugi #16141 üzenetére
5.50 (2019/7/8) van fent. Van gy 5.60 is.de azt csak a 3000 szériához ajánlja a gyártó.
Most egyelőre töröltem. Majd egyszer.....a messzi,messzi vadnyugaton!
Nem hiszem hogy az Asrock emiatt új biost adna ki.Újat meg nem veszek!A téma és a játék is részemről lezárva!!!
-
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #16135 üzenetére
Van pár a tarsolyomban!
-
Beretvás
veterán
válasz
ViZion #16128 üzenetére
Értem én. De azért az megvan ugye ,hogy nettó hülyeség a padlót ragasztgatni??
1. Most teljesen új helyiségről beszélünk nem így mint én.
2. Négyzetméterre lapoznak tehát hol éri meg a fogyatékossainak hogy bukjanak 1-2 napot azon , hogy a padlót lapozza fugázza majd 1-2 nap száradás után ragaszgatja meg vigyázgat rá. Ellenben azzal ,hogy ma kilapozta a falat meg jóesetben a padlót is helyiségtőt függhet, és holnap meg fugáz?Elhiszem , hogy hungarisztánban úgy szokták csak a világ bármelyik másik országában nem..
legalábbis ba nem gyökkettő a lapozó mester.
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #16126 üzenetére
tiXo szalag, meg papír és letakarod a szélén, felénk szokás, mert itt a padló az első...
A fiatalok nem itt ülnek, hanem a sznepcseten meg a fészbúkonjah, meg instán... de ezeket szerencsére csak hallomásból ismerem, időt nem szánnék rá. Sztem Te vagy itt a legfiatalabb, meg a TrollGyuri
-
Beretvás
veterán
válasz
ViZion #16125 üzenetére
Igen én még azon nevelkedtem ám..
Meg a többin is amit az itteni tejfeles szájúak nem is ismernek..
Na de rendesebb helyeken a padlót lapozzák utoljára..
Kilapozod a padlót és kenyed össze miközben a falat lapozod?
(#16124) norbert1998 mondjuk nem tudom tisztába vagy e mi az az "intercooler" csak mert ez nem igen hasonlít rá de sebaj, fiatal vagy még..
-
ViZion
félisten
Nah, kócos is Mekk mesteren nevelkedett: előbb a plafon, utána falak, majd a végén a padló... ez van, fejtetőre állt a világ.
Sorozattal el vagyok maradva, pedig lenne mit nézni, de a warframe leköt frankón. Annó stalker, hots és még pár ilyen cím volt.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #16121 üzenetére
Mifelénk a pók a falon közlekedik a rovaroknak meg szárnya van...
Csernobilban élsz te?
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #16119 üzenetére
Arról nem született kép..
De az ajtókat kellett cserélni rajta meg hátul merevítést betenni..
Viszont itt rajtam kívül senki nem tud belerúgni..
Egyedül élek..
-
Gyuri27
félisten
[link]
A bal alsót kéne legyártani. No pupákok?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest