- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
hat nemtom, en nem szorakozok ilyen occso de legalabb designos kingston, adata es tsai nvme meghajtokkal; fapados Micron ( nem Cruical ! "eredeti" Micron ), Hynix ; arban se szoktak dragabbaklenni ; es eddig egy sem ment tonkre, mondjuk az is igaz, mindig azzal kezdem, hogy teszek ra egy bordat.
main vasban Hynix pc300 1TB amiota Ryzenem van, teszi a dolgat, ha jolszamolom lassan 4 eve. -
hokuszpk
nagyúr
véleményed csak egy vélemény, majd ha nekem is az lesz a véleményem, vagy neadjisten tonkremegy, akkor majd veszek helyette mast.
ez a motyo rövid uton triplan visszatermelte az árát ( banyaszlaz vége felé vettem, de még akkoris ~2.5x ennyibe kerult, mint most ), oszt még el se adtam, mert nincs eladói vénám. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
a topic cime "AMD offtopic" tehat itt az ontopic az offtopic.
amugy a problemad nem Amd exclusiv, a videokartyavalasztosba vele.
esetleg a nagy Navis reszleg ? -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
ugynezki folding & homera a Vega56 optimalisabb, mint a 6700XT
ugyanaz a project ( 18213 ) midketton base 70000 pontos csomagVega56 : -35% powerlimit , ~120W fogyi ( marmint a vezerlopult szerint ) ~5 ora, ~286000 credit
6700XT : -5% powerlimit ( -6 -ig engedi huzni... ) ~115W fogyi ~7 ora ~230000 credit.nemcsoda, hogy az AMD szetszedte gaming es compute vonalra a radeont.
-
hokuszpk
nagyúr
most olvasom, hogy a kvantummechanika szerint informacio nem veszhet el az univerzumbol.
ha ez valoban igyvan, azt sajnos nem reszletezik, hogyan nyerheto vissza; nekem pont joljonne mert eppen ket diszk esett ki az egyik raid5 -bol...
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
aszonta nekem az egyik meg nem nevezett online telepito, hogy akkor o most diszkonnektalja az internetet.
azóta várjuk, hogy letoltse a valamit a telepiteshez.
tippre ez Indiai szakmunka lehet. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
Gyuri mit kovetett el, hogy elszurkult, mint az offtopik ?
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
en azert vettem 5700G -t, hogy pofatlanul magas osszegert eladjam a Vega56 -ot.
Elsokorben maradt, mert az osi tvkartyam csikozott a procibanlevo vegaval.
A problema megoldodott, szoval ismet felmerult az otlet, de tegnapelott telibekaptam eredmenyre mindharom orosz hokimeccset, nyertem vele kb. annyit, szoval a Vega megint meguszta
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
gondolom nem lep meg a klasszikus

-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
Kaptam ajandekba egy hibas Asus Radeon R9 290 zsugat, nem ad kepet.
Lathatoan mokolva volt, pl. Asus feliratu, de ket kulonbozo tipusu venti van rajta.
Berakom a sutobe. Anno a 7870 -nel bevalt. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
figyelmeztetek mindenkit, hogy tegnap tegnap volt, ma meg aztsetudomholvagyok, de ilyenkor belémköt az összes szembejövő.
** megnemerősített értesülések szerint a Flippermúzeumban irtam a Spiderman(ba|be) az 1-4 hely közül valahova.
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
a kínai vakcina mellékhatása...
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
akkor nesze ittvan masfel ora tomeny

-- mer epp ezt hallgattam. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
"AMD oldalon mi van az 570/580 után, ezen a szinten?"
hát az 570 meg az 580

Nekem Sapphire Nitro volt, sosem volt problemam vele. Most a keresztlanyomnal duruzsol, ő sem panaszkodik. Hűtése halk mint a lábujjhegyen surranó hal.
Ahogy a bolti árakat elnézem, lehet jobban járnál apróról egy Vega56 zsugával. Kb. dupla kraft még a powerlimitet visszahuzva -30% -ra ( ~110W ) is. Mármint ha lenne, mert én is lesem, de nagyon gyorsnak kell lenni, pillanatok alatt elviszik, anikor éppen beesik egy. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
"Lenne PowerColor Radeon RX 580 OC Red Dragon V2 8GB videokártya (AXRX 580 8GBD5-3DHDV2/OC) új, 2 év garrral, ~70k-ért. Kicsit gyanús, h 570 árban van "
nekem Vega56 Red Dragon van, csipem, folding alatt 70 fokon maximalja magat, 900 korul porgo ventivel. Mondjuk kb. 1 eve aprorol vettem annyiert, mint amit az RX 580 -verziora irsz.
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
a win10S azert jo, mert csak a storebol lehet ra telepiteni barmit, valamit vagy akarmit. Szoval semmire.
ja es ha ugygondolnad, hogy majd felulcsapod egy helybol telepitett windowssal, az csak addig lesz az, amig eloszor fel nem mesz a netre, utana mar megint "S". Szoval elore meg kell vele harcolni, hogy elfelejthesd.
a legegyszerubb megoldas, hogy atrakod fejlesztoi modba, akkor ugyan marad "S", de hasznalni is lehet majd. -
hokuszpk
nagyúr
ez a szep ebben a szakmaban. Mindig van valami uj...

de nincs problemajuk a linuxxal, van mar par, most egyel tobb lesz.
ha tudtam volna, hogy ennek a gepnek nincs windowsos kenyszere, akkor elobb meglepem a cseret. -
hokuszpk
nagyúr
nemkotozkodik. hulye forummotor beleptetett, aztan nemtetteoda, hogy magamnak valaszblogoltam.
w2k12r2 -rol eddig 1 het volt a mysqldump, most kiprobaljuk, mennyi a restore Centosra.
tippre 2 de max. 3 nap alatt felmegy, van mar Centos tapasztalat a cegnel, azon erdekesmod a hasonlo meretu sqldump kb. 36 ora alatt lejon. Azaz pentek este 11 korul utemezetten elindul, es hetfon delelott nem izzadok ha erdeklodnek a friss mentes utan. -
hokuszpk
nagyúr
na.
beszeltem a vezetoelemzovel. aszonta a hyperpowershellscriptek nem ezen a vason vannak, csak a nagy es nagyon-nagyon mély mysql adatbazis. ( 7TB )
a rutin meg az evek ; van mentesem pont az update elottrol, szoval felkuszott ra egy CentOs, mer az nem problemazik ilyen firmware okossagokon, plusz a legfrissebb MariaDB oszt most megy ezerrel vissza a db backup.
a Mysql/MariaDB termeszetes elohelye amugyis a Leenugz.ugyanitt W2K12R2 dataize server licenc elado

-
hokuszpk
nagyúr
ket ora ?
pentek ota matekolok egy Inteles vassal, biosfrissites ota nem indul a w2k12 r2 szerver... 0xc000021a ; mar a gugli osszest letudtam, az meg nem opcio, hogy visszateszem a regi biost, a procihibak javitasa miatt lett felrakva...
szerencsere factory holidayn vannak jovohetig, szoval van meg par napom megolodani. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
az azert meglepolenne, ha csak azert foglalna kapacitast az NV, hogy a konkurrencianak nemaradjon. Eleg sok teoriat lehet legyartani, az ilyen "dogoljon meg a szomszed tehene" strategiara, hogy miertis erne meg nekik, onnantol kezdve, hogy az RDNA2 egesz jo lehet, odaig, hogy valahol elszurtak a 7nm -re tervezett generaciojukat.
Nomeg arra is lehet szamitani, hogy a telefonpiac szukulese miatt Apple / Qualcomm visszamondja a lefoglalt 5nm kapacitas egy reszet, azzal milesz ? -
hokuszpk
nagyúr
az elozo gen is AMD volt, es azontul, hogy a ZEN eros, kell nekik valamennyire a visszafele kompatibilitas, de a konzolon sokkal hardverkozelibb modon programolnak, ezert pl. NV gpuval nehezebben lehetne osszehozni.
Nomeg azt se feledjuk, hogy az Intel meg az NV nemigazan hajlando custom designt csinalni, mig az AMD igen, es mindket kritikikus szegmensben van termekuk. ( NVnek ugye nincs x86/64 kompatibilis cpuja, az Intelnek meg egyelore csak "erkezoben" a gpuja. ) -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
es a no:i kezilabda az smafu ?
-
hokuszpk
nagyúr
hát ja. Rammstein.
de egy Fradiszurkolótól tudom, hogy "Über alles Franzstadt"
-
hokuszpk
nagyúr
en 80-as evekbeli italo discot szoktam intravenasan, de szigoruan szakmai szempontok alapjan idonkent ezt letolom.
[ szakmai szempont ] : jo a csaj haja
ja hat es a rolling for Zapatou
-
hokuszpk
nagyúr
nemvagyok a mostani rendszer híve, meg a reginek is inkább az ellensege voltam, de akkoris mondtam, és most is mondgogatom az elegedetleneknek :
meg kellene becsulni azt, hogy hova szulettunk.Biztos vannak jobbhelyek, de annal sokkal tobb rosszabb pozicio van.
es ha mar nekiindulsz, akkor ne hubelebalazs modjara, ma mar azert van ra lehetoseg, hogy tajekozodj, hova mesz; mik a lehetosegek ; nem ugy, mint annó az 56 -os kivándorlóknak. -
hokuszpk
nagyúr
a lakhelyed kozeleben keresel valakit, akinek van elsogenes Ryzenje, es hajlando arra a par percre kivenni a gepebol.
vagy beviszed valamelyik szervizbe, ahol megcsinaljak. -
hokuszpk
nagyúr
proci nelkul nemfog menni a biosfrissites, viszont a lapban levo biossal meg valoszinuleg nem fog elindulni a 3xxx -es proci. X370 lappal az is elkepzelheto, hogy a 2xxx sem indul.
Valahonnan szerezni kell egy regebbi Ryzent, amivel elvegezheto a frissites. -
hokuszpk
nagyúr
jahogy lapod mar van.
mielott barmit bevasarolsz, nezd meg van -e ( biztos van ) 3xxx procit tamogato bios a laphoz, amivel frissiteni kell, mielott betolod a 3600X -et. -
hokuszpk
nagyúr
offtopikban offolni ? ez jo
-
hokuszpk
nagyúr
a Ryzen 5 3600X a frissebb.
egy-ket esetet leszamitva hat maggal kb. hozza ugyanazt a teljesitmenyt, mint a nyolcmagos 2700X.
de igazabol a kerdesednek itt a helye. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest