Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13412 üzenetére
Van még egy másik is.Előkészítve gappal és a rögzítéshez műanyag kötővel.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13417 üzenetére
Köszi.
Nem rossz házikó az sem.
Ezzel a kezdetektől nem voltam megelégedve. Halkan nem valami jól hűtött, bár akkor még FX volt. Így most azt mondom majdnem minden okés.. De kell még oldalt némi díszítés meg valami porfogó előre..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13419 üzenetére
Teljesen vállalható, max megreszelgeted ha szépre is szeretnéd.
Én annó nem akartam kókányolni a K2 re lefogatót így lett a D15 s helyette. Utólag bánom kicsit.
-
norbert1998
nagyúr
válasz norbert1998 #13419 üzenetére
Megreszelgettem és meg is csiszolgattam, de arról nem készült fotó
-
Apucy01
őstag
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13421 üzenetére
De most te fejjel lefele használod a házat?
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13433 üzenetére
Adatmozgás szerintem. Nekem lekapcsol netezés közben de néha feléled és az irritáló.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13449 üzenetére
Egész pofás lett.
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #13449 üzenetére
Heti átlagban hányszor nyomod ki azt az elosztót a lábaddal?
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13485 üzenetére
De melyik proci?
Érdemes ennyire húzni a ramot?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13487 üzenetére
2600 ne őtögessé, ne őtögesssé, mert bedobatlak a napba
Hát, ramot nem fogom izgatni, feszt+frekit majd emelek még, 'oszt meglesem, h mit bír a proci, a hűtés, meg a fülem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13489 üzenetére
Hát hogy ne öltsd ki azt a pici nyelved (szmájli), mert bedobatlak a napba... idegállapotban vagyok
Új jelenség: fekete képernyő sleep vagy restart után.
VGA driver újrahúzva, amit ezek a tuningprogik elállítottak azt átnéztem, netes solutionokat csináltam, nem műXik. hibrid alvás, etc ki van kapcsolva a kezdetek óta, ezeket kizárnám.
Lehet Soc V alacsony? Vagy mégis Hpet enabled? Majd este ránézek.
Ha vkinek van ötlete, akkor ne tartsa vissza.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13493 üzenetére
Nem volt se kékhalál, se semmi. És eddig nem csinálta, csak amikor elkezdtem babrálni, h R15 lefusson...
Még keresgélek....talán meg is van. Sleep után jelszót kért, ami nem volt beállítva, így csak rá kellett kattintani a bejelentkezésre. H kérjen-e sleep után jelszót -ami nem volt- azt persze csak akkor tudod beállítani, ha VAN jelszó. Tehát adtam egy jelszót, beállítottam, h ne kérje, majd töröltem a jelszót, h induláskor se kérje.
Szerintem ez volt sok neki... Most ismét adtam jelszót, kopp-kopp, simán ébredt. Hátaf***omszo**áklemájkroszofték.Isteneeeem, valaki oldja má' meg, h linuxon fussanak a játékok normálisan. Egy Fedora vagy Mint és annyi, nincs bánat. Újra kell húzni, akkor kb. a /home amiben vannak a szarjaid, máshova nem is írhatsz. Jajj a parancssor... hát mire kitakarítottam ezt a szutykot, több CMD-t használtam, mint a legutóbbi linux telepítésnél...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13554 üzenetére
vótmá', csak még 3,9 GHz-n, fentebb megtalálod.
Most még hegesztek a 4 GHz-n, de kölkök játszottak fél napot, stabil volt. Fortnite 55-90 Fps, átlag olyan 75-80 körül, a ládanyitásra meg ilyesmi csillivillire esik be 55-65 Fps-re. Nincs minden maxon, árnyékok, víz, stb miden van, de pontosan nem emléXem. Így játszható simán. Mással még nemigazán játszottunk rajta, 3,9-nél Destiny2 jó volt.Ezt a dramost kipróbálom, ha már ajánlottad. Van multi része is?
Televan: várjuk hát... csak amíg a háttérben nV elintézi, h a ződkártyákon jobban fussanak a dolgok, addig a vörösöknek eléggé rosszfelé lejt a pálya...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13588 üzenetére
Éhes disznó makkal álmodik...
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13594 üzenetére
Ezt tudom én is.Nem ezen volt a hangsúly.Megpróbáltam,nekem nem jött be.Másoknak úgy látszik szabad.Tele van az Alza felbontott,újszerű és akad egy két használt termék is.
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13596 üzenetére
Nem vagyok én olyan. Még egy hetük van az ügyintézésre. Utána kemény leszek.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13591 üzenetére
Elvitte a cica..
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #13607 üzenetére
Jah, hát arra ráküldtem a WAT-ot... vagy egy k!bßott golden chipje van, amiért vagyont adna vmi tuningbetyár, vagy vmit elnézett.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13609 üzenetére
Ez egy itteni koma a másik topikból?
-
Gyuri27
félisten
-
hokuszpk
nagyúr
válasz norbert1998 #13635 üzenetére
sajnos nem elek a hetes szam buvoleteben. de lehetne mondjuk Juli 4 is a megjelenes, megiscsak az a fuggetlenseg napja.
de inkabb Majus 1 korul varom, mert ez a kemenyen dolgozo kisemberek es a melosok procija lesz ! eljen a munka unnepe !-- nomeg aznap 50 eves lesz az AMD, de az total eretnek gondolat, hogy erre kijonnek valamivel tehat nemjatszik.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Apucy01
őstag
válasz norbert1998 #13639 üzenetére
Mi van?? intel? itten te zsákos!!! visszamennnyéééé innen mer repülsz a szivárvány túlvégébe de izibe!!!
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #13704 üzenetére
Te kék átok te..
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13722 üzenetére
Nekik Észak Amerika a Világ! Amúgy imádom,a fél vesémet adnám,hogy egy koncertjén ott lehessek.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #13899 üzenetére
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #13918 üzenetére
Olcsó IPS és egy jobb TN esete áll fent.
Például az én LG -m(IPS) nagyon szépek a színek, a fekete is frankó.De volt a kezembe már olyan VA paneles monitor,amit egy órát állítgattam mire elfogatható színeket és kontrasztot kaptam.
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #13947 üzenetére
Igaz. De akkor ahhoz mi közünk, hogy milyen színű?
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #13952 üzenetére
Ez világos volt.
De mitől hír, hogy az ember talál otthon egy kis rezet és befesti pirosra?Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #13988 üzenetére
Postázd el. Meg rakjál bele egy kis kp-t. Köszi szia helló.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #13990 üzenetére
Csak sok legyen!
Na oszt freesync? Oszt sederedik, oszt bodorodik?
Tipus, ár meg ilyenek?
Ha szopatsz megkereslek és nem viszek vazelint!Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #13992 üzenetére
Mi a faszom? Minden évben nyersz egy monitort?
Gari?Beretvás: oszt tipusa van-e?
Na a bánat tudja, hogy csomagba, futárba mennyi lenne.
Te se vágod?[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #14001 üzenetére
Vagy kitudja.
Thx.Megyek szétnézek aprón. Szeretem ha fáj.
Amd - Radeon - Ryzen
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #14055 üzenetére
~Egy kis malac DoF, DoF, DoF.~
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14059 üzenetére
Viszi az életlenül is..
-
Beretvás
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #14059 üzenetére
Olyan van hogy stíííl fűrész te hurut. Húskvarrna. Láncfűrészről nem is hallottunk.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14066 üzenetére
Hajts el a picsába, ez madárfogás..
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #14068 üzenetére
Nah, 20k, abból van neki 10... ha semmi rokona nem tud neki 10k-t adni, erre a 4 hétre, ami még fizuig van, akkor ott baj van. Én is vettem részletre PH!-n, de nem sok hónapra, csak 2 hétre, mert eladtam a procit, küldtem a másik felét. Szal. ez gyanús. Lehet, h nem akar átverni, de nah. Esetleg alkudj vele, 2×15k, és úgy esetleg 5k a bukó... de nehezen hiszem el, h 2 pizza árát nem tudja összeszedni. Bár lehet, h diák, vagy ilyesmi.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14073 üzenetére
Személyesen tud átb@szni..
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #14073 üzenetére
Ereszd már el ezt az ügyet, ennél te okosabb vagy.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
válasz norbert1998 #14095 üzenetére
Régen használtam még a @tolna.net szolgáltatói címet,ma már csak inkább a gmail -es a nyerő. Gmail -ra én sem kapok ilyeneket.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14100 üzenetére
Ez eddig is tiszta sor volt ,hogy a csúcs légeket nem verik a játékvizek.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14136 üzenetére
Fasza haver az ilyen.. Kinek kell ellenség ha ilyen barátai vannak..
Más: Tegnapi meg mai alkotásom..
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14144 üzenetére
Azzal még nem volt.. Egy krumplival néztem meg..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14150 üzenetére
Jaja... Ehhez nem vagyok az.. De benzintartály égettem már kívülről gázpörkölővel.. Csak akkor lepődtem meg mikor kicsapott a láng a beöntő nyílásnál némi hang kíséretében..
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14154 üzenetére
Teljesen korrekt, de nem túl mély? Vagy van benne rosts amin ég a tüz?
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #14175 üzenetére
Majd veszel másikat.. Nem gondolom , hogy valami csillió dolláros mecha veszett oda...
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #14175 üzenetére
ehh... legalább nem a laposba borult, egy bill. csak olcsóbb. Hagyd kiszáradni, esetleg szedd szét, ha sok folyt bele, takarítsd át denszesszel, megszárad, boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Egérpad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs