- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
Nincs kedvem mókolni vele, esetleg még ha eljönne valamelyik jelentkező érte akkor lehetne egyezkedni, de nekik sem éri meg. Én meg nem viszem senki helyébe.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #14381 üzenetére
Mennyé mán innen!
Neked van jó vga-d. -
ViZion
félisten
Nah, Dauntless teszt, tőlem:
Az alapötlet vállalható, vmi bolygó, darabokban. A város éldegél, nem az igazi. A környéken meg vmi energia van, amitől ezek a bigyók behemóttá válnak. Azok meg gyünnek... Mi meg kis szléjer csapatokban legyilkoljuk őket, bódottá. Elvileg Fortnite grafika... hááát, sztem nem éri el, szarabb, nem mintha a F szép lenne.
Zeneileg 0 alá, idegesítő inkább. Sztori: hááát ennyi, sok csavar nincs.
A kraftolás, az inventory és a skill tree is gázos, inkább arra van, h vegyél bármit. Nem átlátható nekem, mondjuk ca. 2 órát játszottam. Töltések hosszúak, a küldik unalmasak, bár sokféle szörny van, de nah... Olyan, mintha a HOTS-ban csak a core-t cuccolnánk, akkor mindegy, h mi a pálya, tulajdonképp csak egy aréna van. Irányítás konzolos, nem túl jó. Inkább csak kattintgatás vakon. Eredmény: kuka, de még próbálgatom picit. -
Televan74
nagyúr
Péter Szabó Szilvia - Te és Én
Döntöttem a CPU marad,.2600 -ra minek fizessek rá +25.000 Ft -ot,amikor a 2600 tud egy adott játékban 117 fps -t az enyém meg tudna 105 fps -t, úgy sem használom annyin(átlag 55-75 fps közé van belőve a chill).
03600 meg már tényleg overkill lenne.Így is 17-22% -on megy a CPU,a 96-100% -os VGA kihasználtság mellett. Van még rá 9 hónap garancia,majd ha tönkre megy akkor veszek másikat.Ez mekkora kamu(fake) táblázat volt már.és meg be is dőltem neki.
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14359 üzenetére
Most így tiszta ideg állapotban nem tudok nincs kedv. Amúgy azért mert visszafelé már nem fogok haladni az is biztos.
Használt meg nem kell ingyen sem.. Jóskapista gari.. Erre is van még fél év gar csak épp pont ilyen Jóskapista gar és semmit nem ér..
-
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14357 üzenetére
Próbáltam kevesebbel, de nincs annyi erőm/időm játszani..Random csinálja van , hogy 2 napig jó. Az újat már megrendeltem egyébként. Nem lehet valamivel a vga memóriát terhelni?
-
Beretvás
veterán
Fejlemény...
Ma kifagyott piros képernyővel is...
Próbáltam furmarkot 3d markot.. De mintha akkor csinálná mikor valami sok memóriáját eszi meg.. Furmark nem terheli a vga memóriát nálam vagy csak nem tudom beállítani..
-
Apucy01
őstag
válasz
Televan74 #14323 üzenetére
Kutyi!!!
nem lövünk nem vagyunk mi barbárok hátúlról nyakiütőeret vágunk oszt jó van
Más.
El vagyok szomorodva itt van a fiam elsős és ősszel másodikba megy, erre a szomszéd kis roma csaj 13 éves és még mindig másodikos! kérdi a fiamtól megbuktál e? erre a fiam nem de miért kérdezed? ÁÁÁ csak azért mert az a menő, szomorú hogy 2019 ben ez a trend bizonyos népcsoportnál.
-
Gyuri27
félisten
válasz
norbert1998 #14353 üzenetére
Mennyé innen. Sicc.
Beretvás: helyes.
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #14348 üzenetére
Nem cseréltem, 2 évig mikor szarakodott csak meglöktem és ment, eleinte fél évig, majd pár hónap utóbb már hetente, majd már el sem akart magától indulni. Ekkor szedtem szereltem le a ventiket és tettem próbára alá 2x14 cm ventit. Nem nagyon vált be így vissza szereltem a gyárit és azóta meg megy mindkettő...Rendesen a Helyén volt a csatlakozó előtte is, meg ez széria hiba neten rengeteg hiba van ezzel már a gtx 970 nél is létezett.
A baj ott van ,hogy nem lenne pofám eladni így ,hogy szar melegítve még úgysem.. Nem vagyok lidérc...
-
Beretvás
veterán
Kérdés: Ha kapnám a két játékot szerintetek el tudom itt HA-n adni? Vagyis a lidércek tudnának nekem külföldre utalni? Vagy az már külön költség lenne? Nem értek sajnos ehhez a részéhez. Van kártyám Vásárolhatok is vele bármely országból de sosem utaltam így másnak így aki okosabb nálam felvilágosítana?
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #14346 üzenetére
Mint írtam fentebb vettem vissza már belőle két napja, de nem hatotta meg túlságosan.
Sanszos , hogy a sok vrm melegedés mikor ugye nem ment a hátsó venti, nem tett neki jót. Volt mikor még nem monitoroztam , hogy elkezdett fagyni a játék és nem értettem miért, aztán szépen kifagyott a játék, akkor láttam ,hogy a vrm forró és nem megy a venti. -
Beretvás
veterán
válasz
norbert1998 #14344 üzenetére
Nem szórakozok a szarral.
-
Beretvás
veterán
Most nézem ,. hogy a két játék járna elméletileg az Rx 590-hez is?
Pontosan , hogy megy ez? A boltnak kell biztosítani? Vagy a kártyát kell regisztrálni amd éknél?
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #14335 üzenetére
Szétverem a rohadékot, megkeseríti az életem 3 éve... Először mikor megnéztem mennyi oc-t bír még fx alatt, alig ment valamit és lila is lett Doom alatt a kép.... aztán fél évre rá az egyik ventije szarakodott, szériahiba msi-nál ezt tudom.. Mikor kijött a Shadow of the tomb rider a virágboltban, ott meg szépen szemetelt a memória, és mindezt furmark vagy teszt program alatt nem... Most meg ez. Két platform alatt is csinálta a fesztivált úgyhogy kizárásos alapon csak ő lehet. Ha nem akkor nagyon ideges fogok lenni...
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #14329 üzenetére
Magyarból nem tudok venni. Itt meg nincs rá akció nem adják meg a boltok...
Amikor elmegy a kép minden megy tovább, nem fagy meg semmi, game is háttérben böngésző zene stb. Az csak a vga. Jah azt említettem , hogy Shadow of the tomb rider alatt szemetelte a képet? Színes pöttyekkel..
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
Úgy tűnik 100% a vga lesz a hibás, előjött a hiba Diabló3 nál is, ahol soha semmi baj nem volt..
Nem driver nem kábel.. Pedig már vissza is volt fogva a vga kicsit... Nagyon jó ez hiányzott most éppen...Esetleg tápot , hogyan tudnám kizárni?
gtx 1660 vs rx 590? vélemények?
-
Habugi
addikt
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #14313 üzenetére
Most néztem a The Rain-t, vírusos-posztapokalipszis dráma inkább, EU termék, közepesen nézhető, sok az unalmas rész, a szomorú nézés, nagy szavak, etc... de elmegy.
Doom patrol király továbbra is, marha vicces, csakúgy, mint a what we do in the shadows. Stranger things 1-2 évad letudva, pár helyen béna, amúgy kiválóan hozza a '80-as éveket, jók a színészek is. American Gods hozta a tavalyit, mire elkezdődne vmi történés, már évad vége. Elmet X rész nézéssel, emlékezéssel, háttérben okoskodással. Nézhető, csak várnám, h vmi fontos is történjen. Persze ez ilyen, a kis bejátszásokból összeáll vmi nagyobb egy-egy részben is. Itt az egyik főhőst még nem tudjuk, h ki is, szal. ott lesz a fordulat, jól titkolják, h mi.
Inhum,ans-t fogom meglesni, X-men féle ez is, kicsit unom a mutáns témát, de sci-fi fronton nem sok jó van mostanában.
-
Televan74
nagyúr
válasz
norbert1998 #14322 üzenetére
Fejre kell célozni,az értéktelen a használt piacon!
-
Televan74
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz
norbert1998 #14289 üzenetére
Hablaty nézni, tetszeni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest