Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1077) Habugi válasza hackeeeee (#1074) üzenetére


Habugi
addikt

Pl. PH-t tartósan olvasók számára kimondottan kerülendő az XFX/Giga, mert az érdeklődés/hobby/jártasság/kattanás egy bizonyos fokáról ad tanúbizonyságot. Ez a kettő az ablszolút belépő szint Radeon vonalon, folyamatosan olcsósítva vannak, egyiken ez nincs a másikon az.., a hűtések kiépítettsége, anyagminősége mindig alulmarad a többi gyártóéval szemben.

Azoknak lehet ideális ez a kettős akik nem tudják szerelni a saját gépüket, nem nyitogatják a házat, nem monitorozzák OSD-vel mikor/mi történik, az FPS sem fétisük és jószerivel fel sem tűnik nekik vagy nem zavarja őket ha néha felére esik az FPS. Kvázi akik elvannak mint a befőtt.

Az ASUS-t nem fogjátok megbánni, minden szempontból űrhajó az XFX/Gigához képest, a VRM is rendre úgy és olyan komponensekből van összerakva még a belépő kártyáikon is, hogy rendre több és tartósabb phase, stb.., OC esetében szerencsésebb chip mellett emiatt pl simán partnerek lehetnek olyan, sokkal drágább prémium kütyüknek, mint pl a Lightningok..

(#1076) hackeeeee:

"csak 2 hete kapható.."

Kapható? :DDD
A Pascal topicban hangosabb a kollektív sírás mint egy éhes fókabébikkel megrakott tengerparton.., viszont sokkal szórakoztatóbb! ;]

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.