Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Az igen, ezt nevezem töltött galambnak, nem apró jószág..
Vajon mennyi lehet a merülése és a vízkiszorítása?
Biztos szépen le van limitálva hol tudnak ezek kikötni, ott is kotorhatják előtte a medret napokig..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Televan74
nagyúr
Burger King reklám...[link]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Meg az a baráti fogyasztás... bakker. Miért nem raknak ezekre reaktort?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nem értem... gyakorlatilag vinniük kell magukkal az olajkutat így
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
épp ezért fura, h amit a kolléga linkelt, ott x86 -ként hivatkoznak rá
-
Pickit3
aktív tag
Én 1,38ra bepattintanám és megcéloznám a 4Ghz-et azaz a ddr2 tetejét (legalábbis így tudom hogy a ddr2nek a 4ghz a plafon). De lehet hogy valamelyik beállítással kellene játszani hogy kevesebbet droppoljon. 1.4ig szerintem még kényelmesen el lehet menni ha a hűtő is bírja.
-
CJ4567
nagyúr
És az Akyga mit szólna? Ne szólj be, ideiglenes, pár hónapot kéne kibírnia még. Most egy C2Q Q9450-9650 körüli Xeon a cél.
890MHz-t bírják a hűtőborda nélküli ramok? CL5 mind a négy.
Szerintem rengeteg lenne az a 1.38. Bár én szívbajos vagyok a CPU-val mindig.
Mivel játszanék?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
tééényleg.... hát imigyen vagyon az OFF ájemdé, el is felejtettem már
eCCer valamiért eltűnt a listából, de most azért is pötyögök ide hogy újra ott legyen a fontos topikok közöttadjon Isten mindenkinek egy lavor jókedved itten is
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
Apucy01
őstag
válasz Lacielvtárs #412 üzenetére
A fene enné meg ezt a nyüves lapot....
az a nyavajás 860k nem akar 4.4 fölé menni stabilan 4.4 en is már zene halgatás közben néha fagyi...
Pedig a lap elvileg tuning deszka[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
ViZion
félisten
No-no!
Lehet ám, hogy a ram nem bírja a tempót. FX-nél legalábbis volt olyan, hogy a ramot nem is húztam, de auto-n nem jó időzítést állított be valamiért. Én meg lestem, h mitől fagy. Keresd meg CPU-Z-ben az SPD és a memory fülön mik vannak, lehet ott van a baj. Esetleg kicsi feszt még ramra, memvezérlőre.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Új AM3+ lapok érkeznek: [link]
Kösz a cikket őfő armor pingvin!
M.2 support..!
Erre a gyönyörűségre úgy repülnék rá mint gyöngytyúk a takonyra ha még meglenne a 8320..!
VRM fázis terén sem cicóztak..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
Megint csak AM3+ ATX, szal. akár fel is tolhatják maguknak a "kedves " gyártók.
-
Habugi
addikt
Jah, érinteni abszolúte nem érintett soha de én is lestem hogy megint shemmi mATX.., úgy néz ki ez már így is fog maradni.
Viszont nézz rá arra a töltött galambra amit linkeltem és próbáld azt mondani neki hogy NEM!
-
ViZion
félisten
Nem tudom miért van, gondolom ez nekik a "gémer", mATX-re vegyenek APU-t
Hablaty: szép-szép... de nem Asus...
Televan: USB 3-at is ritkán használom, mentésre van SATA hosszabbítóm, az jó. Hurcolni sokmindent nem szoktam, szal. nem izgat. M.2 jó lenne... de még nincs elérhető áron belé SSD, ami ki is használja. ZEN-nél már érdemes lesz figyelni erre, meg bootolható is legyen. Elég lenne valami brutál gyors 64-128 GB-os is, csak legyen ócó De ennyit nekem nem ér.
-
Apucy01
őstag
Az FM2+ ra leszek kiváncsi de nagyon jó lenne bele valami ütősebb Cpu eddig azt hittem jön majd a 880k de ezek szerint nem
a 860k vége nállam 4.3 stabilanCsak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
A nyavalya megette akor sem váltok intelre ha a kutyám el törik a kanyarban egy fagyos éjszakán akkor sem!
nekem úgy kellene megúsznom az egészet hogy csak proci csere legyen.."A ZEN még túl messze van addig fel kötöm magam.... salalala.... "
[ Szerkesztve ]
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Pickit3
aktív tag
Nekem az LCpower? 280watton meleg levegőt fúj a ventilátora miközben 500wattos.
Xeon-t 1000% hogy nem vennék; 2db-ba futottam bele amit tesztelni is tudtam... hááát. Nem úgy muzsikál a rendszer vele, mint a rendes quaddal. Piszok sok gubanc van vele és utána se megy rendesen. Vagy quad, vagy platformcsere. Vagy ájemdé!Szvsz a ram hűtő miatt ne aggódj, előbb fog hisztizni a lapod, hogy oszd vissza, mielőtt megsütné őket.
1.38 az nem sok, 1.4-ig biztos nincs baj szóval addig mehet bátran. Utána 30fps helyett 300fps-sel játszod a kántrösztrájkot.
-
CJ4567
nagyúr
De ez nem is fúj meleg levegőt érdekes mód. Csak megy.
Miért, a lapomhoz van Xeon BIOS, onnantól nem lehet túl sok gond. Átalakítottat vennék.
A tápom nekem csak 420W-s, de egy kis ideig volt előtte (tesztre, rossz gépből jött ki) LC Power(Haswell Ready ), na azzal a 6770 be se kapcsolt, ha igen, egybol fagyás. Akyga vissza, egyből tökéletes.Nekem nem segítene már, a GTAV talán 20FPS helyett 25-re akadna, 800x600-ban (2 mag miatt nagyon gyászos, G3258 tuningolva vagy i3 ami ket magosból elég, de úgy is döcög néha)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #430 üzenetére
Reggelt , még csak szerda van..
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Pickit3
aktív tag
válasz Lacielvtárs #433 üzenetére
Áh ami nem péntek (vagy hétvége) az hétfő.
-
ViZion
félisten
Mai szerintem rekordgyanús, olyan 60+ mailnál járok (kimenő...)
Francé' nem pihennek kicsit?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
válasz Lacielvtárs #438 üzenetére
Ha elmenne a 390 -s nitrom. Mit vennétek helyette? 280X vagy 380,esetleg 980 -at? Az első kettőnél nyernék kb. +40.000 -et, a harmadikhoz raknom kellene +35.000 kb.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #439 üzenetére
Nah, lefelé fejlesztesz? Miért?
380 helyett akkor már 380X sztem elég jó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Ezt a topikjában kérdezd sztem, vagy a VGA topikban, ilyenem nem volt, de mégcsak Asus sem. Valahogy elég régóta Sapphire van, így alakult (OK, az MSI, Giga, Palit márkákat kerülöm).
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Televan74 #439 üzenetére
kérlek alássan, tőlem ilyet ne kérdezz, mert nekem ez a téma magas mint diusznyónak az eperfa
én anno szerettem az r9 280X-em, bár amennyit én használom arra elég a jelenlegi GPU is ami a celeronomban van"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
Szép estét..
rég voltam erre, látom jönnek uj lapok, az a Hablaty féle giga egész csinatos...
-
ViZion
félisten
...és ezek mind semmi, hamarosan jön ez: [link]
-
Jakuskacsa
senior tag
asszem jó kockát fogtam ki... kicsi tesztelgetés még kell neki.. Most próbálom belőni a voltokat... menne többet is, de már elfogyott a hűtésem, de keddre jön 2 nagyteljesítményű 14 cm-s ventim, mert a gyári alpenföhn valahogy nem teszik, mert nem érzek áramlást a bordák között. Csak próbaképp rászereltem még egyet, és máris nyertem 7-8 fokot, de 5Ghz-hez kevés, mert ott már 1,4xx volt kell neki, és elfűt.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Methionyl
senior tag
Bedobom ide is az első ilyen összehasonlító cuccot Giga vs Sapphire
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
ViZion
félisten
válasz Methionyl #449 üzenetére
Durva, h szinte azonos a teljesítmény, nagyobb difit tippeltem volna.
Marad az egyik kari, vagy a 380-at váltotta a 380X?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest