- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
padam87
tag
Miért is kötekednének? Sokszor olvasom, hogy az Alza mekkora barom, hogy hibásan működik az oldaluk, meg nem veszik észre meg nem tudom.
Tudnak róla, és örülnek neki. Így is rengeteget keresnek rajta, róluk beszélnek, behúznak egy csomó új felhasználót, és "kárt okoznak" a konkurenciának. Mi kell még ?
A data science részlegük szerintem már az akció előtt bekészítette a szükséges statokat, valszeg napi szinten követik, és tapsolnak.
Ez egy win win szerintem.
-
Szeretnélek megnyugtatni, pont ilyet csinált nekem a 1080Ti és az RTX 2070 is.
Egy driver verziót vissza és ment is a game tovább. PUBG-ben még le sem lőttek annyi idő alatt megvolt.
Az meg, hogy hasonló konfig másnál szar, az semmit nem jelent.
1070 Ti-t (amit a beszart 980 Ti matrix Platinum helyett kaptam) eddig négyszer garoztam le. Elötte a GTX 980 Poseidon meg egy GTX 770 Poseidon garcseréje volt. Ez csak néhány a sokból. Mégsem hiszem, hogy az összes 770, 980, 980 Ti vagy 1070 Ti szar lenne.
980 Ti driver sztorim ha érdekel.szerk:
Amúgy a videóban szereplő barátunk igazán lekapcsolhatná azt a 9% auto OC-t, mert lehet az csinálja ki a játékokat. -
atee
őstag
Kicsit kell csak visszaolvasni és látható, hogy van akinél akadnak gondok. Akinek nincs vele gondja az nem is nagyon ír itt. Én pl. most üzemeltem be a nitrot.
Előtte 1080 as kártyám volt. Windows is már 2 éves. ddu és legfrissebb drivel az amd oldaláról! Semmi AB meg ilyenek nincsen használva! Eddig semmi hiba nem jelentkezett. Igaz, hogy széleskörben nem teszteltem. Amiket kipróbáltam az viszont tökéletes! Ha használat közben lesz anomáliám azt is megírom majd.
Gigabyte kártyáról eddig különösebben nem láttam negatív cikket, bár a top 3 ba sincs benne. Az árelőnye viszont elég szép most ahogy nézem a 3 ventisek között! -
Hunpriest
senior tag
Egy pár napja nyúzok egy Sapphire 5700 XT Nitro+ -t, eddig hiba nélkül teszi a dolgát. Kipróbáltam pár játékkal és benchmark-al, egyikben sem találkoztam gonddal. Egy issue van csak, de az szerintem Windows bug, mert a korábbi kártyaval is ez volt: HDMI-n megy ki a hang Dolby Atmos módban, na ez néha bootolás után magától átbillen sima 7.1-re és olyankor nincs hang egyáltalán, csak ha visszabököm Atmosra. Eddig probléma mentesebb mint az előző kártyám (RX470 8GB Nitro+).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged