- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
padam87
tag
Miért is kötekednének? Sokszor olvasom, hogy az Alza mekkora barom, hogy hibásan működik az oldaluk, meg nem veszik észre meg nem tudom.
Tudnak róla, és örülnek neki. Így is rengeteget keresnek rajta, róluk beszélnek, behúznak egy csomó új felhasználót, és "kárt okoznak" a konkurenciának. Mi kell még ?
A data science részlegük szerintem már az akció előtt bekészítette a szükséges statokat, valszeg napi szinten követik, és tapsolnak.
Ez egy win win szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Android szakmai topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest