- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jokeph
nagyúr
válasz
MrSalieri #110279 üzenetére
Meglesem, most kidobtam a DLL-eket, és leküldöm még egyszer.
MSI AB is kiírja a leképzőt, de tuti visszafogja az eredményt valamennyivel.
StarCraft: Mass Recall DXVK-val, Vulkan.Update:
DX8-as render (MSI AB-vel ellenőriztem, ezt írta ki), MSI AB kikapcs, VGA maximum performance (alap: optimized):Bemásoltam a progihoz a dll-eket, ellenőrző mérés, Vulkan-al megyen, újabb teszt érkezik...
-
jokeph
nagyúr
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri #110258 üzenetére
Otthon nekem '99-2001 és utána 2003-tól volt ismét. (Suliban már '97-ben is szörföztem a neten) A gyorsan kimentett weboldalak nekem sokszor gyorsan kimentett fórum oldalak is voltak, majd megírtam offline nyugiban a válaszokat, és go vissza online, elpostolni azokat
Eleinte floppyn nyomtam ezeket, később pendriveon.
Normális netem (tehát nem percdíjjas 33/56K vagy ISDN) pedig 2004 dec 28-tól lett, az ADSL. Mai napig az egyik legnagyobb előre lépésnek tartom a gépes pályafutásom során.
-
-
válasz
MrSalieri #107590 üzenetére
Szép eredmény, az Intel mindíg is magasabb pontot ad a 3DM01- ben, a 8700 meg már bika. Állítsd a procit a biosban 4C/4T- re, akkor kapsz még legalább 10k plusz pontot, a HT lassít.
Igen XP alatt néha túl gyors így, de DOS alatt jól jön az erő, pld sw renderrel a Q2DOS FHD- ban.
#107595 : Ez egyrészt ilyen szórakozás, mert miért ne - nagyon helyes, lett még egy ember, aki a modernizált retróhoz csatlakozott.
hogy egyszerre bent van a gépben mindkét kártya : praktikus, és ha NV7xxx vagy 6xxx van benne másodlagosnak, akkor a Win98 is megy, tehát DOS-->Win11 átfogás.
és az nvme ssd-t sem látja oda sem tud bekavarni : az anno általam szerkesztett/feltöltött nem látja, de a hozzáadott kiegészítő driverekben ott az NVME driver, Haswell Xeonos gépre feltettem, látja az 1 terást, Zenbe nem tettem M2 SSD- t, mert sokkal kevesebb PCIe sáv van a prociban és a lapon is, 2 SATA- t le is tiltana.
A kínai X99 lap amúgy Win98 alatt is látja az M2- őt, Loew mester drivere feltesz 6 SATA drivert, +kettőt még az NVME- hez, de kell hozzá az utolsó AHCI, TBplus, LFN, GPT driverek, aztán 32768 TB- ig lát. FAT32- re is leformázható pld a 8TB vinyó is, de azt már nyilván NTFS- el használom.(#107596) arn : Porsche nekem meg w98 korszak - nemgond, a Win98 is felmegy még erre az i7 gépre, van még legacy kód a bios/VGA- ban.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri #107600 üzenetére
A Porsche nekem 2003 január, február volt, megkésve játszottam, és nem túl sokáig az NFS4 sokkal jobban bejött a deformálható autók és a szélesebb választék miatt is.
Barátnőm mostanában nem nagyon játszik, ha igen, azt a gépem mellett teszi, múltkor a Wreckfesttel volt el vagy 2 órát, de a Forza 5 is leköti.
Sokkal sokkal régebben volt egy másik barátnőm aki meg állandóan GTA4-ezni (igen, hát jóval régebben volt már, akkor volt friss megjelenés) járt át egy idő után, úgyhogy egy nap ötletszerűen töröltem is a GTA4-et, mondván kezdek rá féltékeny lenniNem örült, de belátta, hogy tényleg nem azért kéne ide járjon, aztán köv karácsonyra kapott is az otthoniaktól GTA4 képes gépet, szóval volt öröm.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri #107595 üzenetére
Persze, szórakozásnak tök jó, meg látni is, hogy van aki ezt kitalálja és meg is csinálja
Mint írtam én ezt a 4th gen I3 4170-en tudnám esetleg elképzelni, szintén GTX960 2GB-al. Abban is SATA SSD van. (csak sajnos egy tök jól működő belakott Win 7 is, amit sajnálnék letörölni. De manapság amilyen frutti árban vannak ezek, lehet h elég lenne csak venni egy ilyen SSD-t) (szóval mi tagadás, még engem is elgondolkodtattál)
jah, manapság - főleg net nélkül - tényleg kevés dologra jó az XP, tapasztalaom az Athlon XPm mellett, ami igazából az OC-zgatáson kívül már nem sok mindenre jójól mutat rajta 1466@2669MHZ napira, de még 2006-ban életmentő OC volt, addig manapság az XP korszak végére édeskevés ígyis. Inkább csak amolyan "techdemo" az egész.
"így egy gépen mehet XP-től, Win11-ig minden" - igen, az hasznos tud lenni
-
Pista0001
addikt
válasz
MrSalieri #107600 üzenetére
P2 400 MHz-en ATi Rage Pro Turbo AGP-vel játszottam elég sokat Windows XP oprendszeren, szóval erős P3 se kell. A beállításokra viszont nem emlékszek, esélyes, hogy némileg visszavett grafikával. Ha minden jól megy, hamarosan újra játszhatom ugyanolyan gépen.
Azóta főleg Athlon XP-n 9××× Radeonnal, szintén Windows XP-n játszottam vele.
-
KROK640
nagyúr
válasz
MrSalieri #107590 üzenetére
I7 8700 + GTX960?
Ez jóval erősebb és újabb mint az én tartalék gépem (I3 4170, 16GB RAM, GTX 960 2GB, 120GB SSD, 1TB HDD). Szerintem a helyedben tennék bele egy RX580 8GB-ot, és és 202X-ig játszós gépnek is elmenne.
Érdekes, hogy még ilyen új gépre is felmegy az XP, aminek amúgy ráadásul nagyon kicsi gépigénye van. Néha megfordul nekem is a fejemben, hogy a tartalék gépre egy XP-t húzva, simán lehetne XP-s csúcsgép (2C4T meg 16GB RAM még az XP vége felé se volt kutya, nálad meg aztán pláne nem a 6C12T nem is igen létezett az XP végefelé maximum HEDTként).
Másik oldalról egy jól beállított Win 7 perpillanat sokkal kényelmesebb mint egy XP, bár lassan egy kutya, egyiket se lehet kiengedni a netreés akkor a szépen skinezett XP győzhet, pláne, ha szuper XP-s gép a cél mint a te esetedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest