Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát azért na...
Nálam itthon a hálóban is és a nappaliban is Dali/Onkyo szett van, rendes pc-re Bose 2.1, a tesztpadnál retró Altec Landing 2.1
Aki megszokja a jót, azért a mai világban nem biztos hogy egy 20000ft-ért kapható szett kielégíti.
És oké, hogy c64-en ez nem annyira fontos, de az Amigán már azért bőven számít, és a pc-s DOS világ végén az awe64 gold/Gravis Ultrasound azért igényelte már rendesen a jó hangkeltőket, a GM midi dettó.
90-es években már tizenévesen Orion HS28x hangfalam volt utánépített Quad405 végfokkal, amihez aztán illesztettem házi készítésű karlson mélyládát 40-es hangszóróval.
Akkor még panelba laktam, sok ember örült neki
De ha tényleg tudsz ilyen szintű muzsikát összedobni 20k körül, örömmel várom, sőt be is szerzem.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, még a kis Genius is tűrhető, meg is lepett, selejtezésből kaptam, próbapadhoz jó, és kis helyet foglal. Retro hangok ok, zene elmegy, bár utóbbi azért más világ nagyobb rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun