- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
FoxiestFox #84700 üzenetére
hát nemtom. van itthon 5 flipper, de ha tehetem, akkor hetvegen elmegyek a flippermuzeumba, vagy az aktualis flipperes bulira. ( sajnos mostanaban idohianyban szenvedek... )
de igen az Arcadiat mindenkeppen beleszoritom, remelem nem marad el. -
arn
félisten
válasz
A mai generacionak egy eszkoz a szamitogep a sok kozul, nem vmi draga, elerhetetlen v nehezen elerheto cucc, amihez erteni is kell. Fogalmuk sincs, mi van benne, hogy mukodik, a leheto legkevesebb energiat akarjak a kezelesere forditani. Es ez a jelen technikaja, a regi miert is erdekelne oket?
Csak a mi generacionk ilyen gepbuzi, akik analog vilagban szocializalodtak, es elvarazsolta az uj digitalis vilag.
-
válasz
Jól megfogalmaztad. Bizonyos gondolatok sztem az x86 retro vonalra is érvényesek.
Nálam 2000 környékén indult a retrozás. Akkoriban pár évig vezető beosztásban voltam relatíve jó keresettel(98-2003), így az előző gépemet nem kellett eladnom, hogy meg tudjam venni a következőt. Sőt +2 másodkészüléket is tudtam építeni, vásárolt, kapott alkatrészekből.
Aztán 2004 től pillanatnyi pénzzavar, olyan 10éven át
De - sokan tudták hogy nosztalgia-mániás vagyok, jöttek az ingyen/olcsó cuccok, vagy éppen komplett megunt gépek. Számtech melóhelyemről a selejtezett gépek, amiket nem hagytam az utcafronton a lomtalanításhoz, hanem szépen hazahoztam
Gyarapodott innen a topicból is, szintén ingyenes vagy olcsón kapottakkal.
Mára minden van, az XT- től a modern gépig, sőt nagyrészéhez tartalék alkatrészek is. (286- al kezdtem 1988- ban, de még XT- n is gameltem a korai címekkel, emiatt fogadtam el az ultra kompakt kis XT lapot, meg mert ingyen tették félre).Tehát mindez visszavetítve egy kiállításra : minden amit ott láthatok/érdekel, megvan itthon is. És egy kiállításon nagy a nyüzsgés, én pedig kifejezetten a nyugit kedvelem.
Testvér effektus pld a zenekedvelés : imádom mérsékelt, kellemes szobahangerőn. Régebben voltam néha élő koncerten, aztán kb 1 hétig csengett a fülem, ezért nem szeretek koncertre sem járni, mert azt nemtudom lehalkítani
-
válasz
Nem érezted az iróniát és a fundamentalista fricskát.
Ez egy szinte sehol sem hirdetett, gyereknapi játszóház volt kicsit több, mint egy tucat géppel. Nem teljes napos nyitvatartás mellett is bőven 100 fölötti embert vonzott be. Voltak gyerekek, akik másnap is visszajöttek, fiatalok akik még nem láttak ilyet, idősebbek, akiknek ilyen volt gyerekkorukban és még idősebbek akik ilyeneken dolgoztak. Teljesen vegyes volt a közönség, de ha valaki benézett, akkor valamit csak tudott adni, ha mást nem, akkor bosszúságot, mert a gyereket alig bírták elrángatni
Ezek után a masszívan hirdetett brszk-nak tuti lesznek látogatói.
Na meg azért is linkeltem be, hogy végre legyen valami ontopic is a sok PC mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest