Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Ennek pedig illene mukodnie, kiveve ha valami egy vendor lock-ines szemet hardver, vagy valamelyik eszkoz hibas. Pl, valamelyik brand gyartonal futottam bele abba, hogy az UDMA/66 csak akkor ment, ha a gep sajat 80 eres kabelet (amin volt kek, fekete es szurke csati), a sajat merevlemezevel hasznaltam. Ha kicsereltem a merevlemezt egy masikra, sirt, hogy nem jo a kabel. Ha a feketerol a szurke slavere dugtam a merevlemezt, sirt, hogy nem jo a kabel. Ha kicsereltem a kabelt, akkor nemhogy az ATA66, de az ATA33 sem ment, azzal a merevlemezzel (de masik lemezzel, minden mukodott). Tuzetesen megnezve, kiderult, hogy a kek kabelben nincs GND-re kotve a 34-es PIN (szabvany ATA66 kabelnel a 34-es lab GND-re van huzva) es a fekete kabelben ki van vezetekezve a 34-es PINa diskhez (szabvany kabelnel, se a szurke, se a fekete kabelen nincs kivezetekezve a 34-es lab) es a merevlemez az, ami firmwarebol megnezte van-e logikai 1 a 34-es labon es ha nem volt, akkor nem ment a DMA, ha pedig volt, akkor GND-re huzta (igy az alaplap is latta a kabelt). Na, az ilyen kabeltol es merevlemeztol meg kell szabadulni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest