Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Fenyevekkel jobb, kapasbol ket szintes, igy belefer a tap, odd hdd is kb akkora alapteruletbe. Nincs az a szethajtogatott feeling mint alaplapos doboznal. Nem vetemedik annyira mint a doboz ha nyomnod kell valamit, es az egesz konfig egyben mozgathato ha kell.
De tovabb lehet fejleszteni igeny szerint

Nekem igy megfelelt, nem hiszem, hogy ezeket tovabb fejlesztem. Gondoltam olyanra - felre is van teve egy haz ehhez, hogy szetvagom es csinalok belole egy benchet de sok ido.
Masik lenyeges pont - AT / ATX is valtakozik nalam, erre meg mindegy mit teszek, mindkettovel "kompatibilis"
. Hazbelsos megoldasnal azert ez mar nem olyan egyszeru. A furatos tuskes dolog, ha alaplapokat tesztelsz csak utban van, lasit. Itt meg pikk pakk cserelheted oket (egy rahedli akad abbol is, megvan a nyari programom, tesztelgetesek).Nomeg tok igenytelen darabok, nem kell vigyazni rajuk, ha utban vannak ide-oda elsuvasztom oszt kesz. Kb 4 eve raktam ossze oket es tenyleg voltak mar mindenhol

(#54395) r0b3r
Bp-n a VII. keruletben a Dohany vagy Wesselenyi utcaban volt egy szamtech bolt akiknek egy hasonlokeppen szetrobantott konfig volt, es futott rola egy demo. Meg a HDD tetejet is leszedtek es valami szines, atlatszo muanyagbol volt fedo rajta igy azt is lattad porogni
. Nem ma volt, talan 90-es vege 2000-es evek nagyon eleje szvsz. -
r0b3r
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Hazbelsos megoldasnal azert ez mar nem olyan egyszeru. A furatos tuskes dolog, ha alaplapokat tesztelsz csak utban van, lasit. Itt meg pikk pakk cserelheted oket (egy rahedli akad abbol is, megvan a nyari programom, tesztelgetesek).
DarthSun