Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Marha jó egyébként, föltúrtam a netet, és arra jutottam, hogy semmilyenhez. 99 szeptemberi az első 133-as Katmai, novemberi a 820-as chipset. Ami még betegebb, hogy úgy tűnik, 2000 nyaráig nem is volt komolyan vehető (népszerű, elérhető) chipsetje hozzá, illetve csak RDRAM-mal. Ami meg P3 alá pont semmivel nem volt jobb az SD-nél, de legalább jó drága volt. Vannak itt érdekességek.
Ha már slot1. Próbáltam 2db "legendás" 300A cerkát, és a P3B-F-ben egyik se volt hajlandó még POST-olni se 450-en. Mé 2.2 volttal se. Hm.
800/100-as p3? Persze, nekem pl. feltétlenül kellett egy. Már van

-
Bile Demon
őstag
BX-be én beértem az 1GHz FSB100 Celeronnal. A Socket / Slot átalakítót kellett átalakítani kicsit (PPGA átalakító - FCPGA proci), de elkezeli az ABIT BH6 valami custom módban. Végülis az FSB a lényeg a szorzót megoldja a proci.
Nekem 820-as chipsetes lap van a HP Vectrában + P3 667EB. 1GB RAMBUS ECC.
Más:
286-os lap.
GOOD 286 rev C, ennyi van ráírva és 1db ACER chip van rajta 16MHz HARRIS CPU. 8db 256Kx4 RAM foglalat + 4db paritás RAM foglalat + 4db SIMM foglalat van.
Valaki találkozott ilyennel? (jumperelés kérdéses) igaz csak kb. 5db jumer van, amiből 1db a CMOS battery, 1db talán a kooprocihoz, a másik 3 viszont kérdéses. -
alvaro
senior tag
Én K7S5A-ban GF2GTS-t aztán 9600pro-t használtam és különösebb gondom nem volt vele (ha nem vetettem el a sulykot a tuninggal). Nagyon durván egyik se húzhatta az AGP tápot.
Unreal viszont elég jól megtalálja a Voodoo2 korlátait, ami nem szép tőle. A maga idejében erősebb kartyára nem nagyon számíthattak, azt hiszem. Próbáltam V3-at betenni, de összeakadt a két driver, szóval örültem, hogy nem esett szét az egész rendszer, V2-vel most is megy.
-
Alpi.
addikt
-
RAM- ot cseréltem, 4x1+2x4- re. BIOS default > stabil. Majd BIOS vissza minden a legkisebb időzítésre > stabil. Kipróbáltam 4x1+2x8- al is > hibázik. Úgy néz ki ha mindegyik bankban 4MB van akkor jó. Procit nem cseréltem, de valszeg az nem befolyásolja, a RAM a kulcs, 12MB- al jó
. Elég is ebbe a gépbe végülis. Quake úgyis csak tesztnek megy, ahhoz már lassú a kütyü, esetleg VLB kártyával még játszható, de legjobb Pentiumot tenni alá. Doom, Tyrian, Wolf3d már príma, ezek 36/20Mb RAM- al el sem indultak. Nem értem hogy miért gond neki a több RAM, de ez van... -
Ha kiveszem a kicsi ramokat sípol. A nagyok csak akkor indulnak ha benne hagyom a kis 1M- ásokat.

A mutatvány előnye volt hogy megtaláltam a bizti nem edokat, nem is tudtam hogy van 16- os fpm párom. 8-asból is lett még vagy 2 pár.
Vegyes ramokkal a biosban a legszűkebbre állítva minden, stabil, tehát asszem nem okoz gondot. Viszont a teljes stabilitás megállapításához fel kell majd húznom egy win95osr2- őt.
Kessek jól bírják, legalábbis 33 fsb- vel. Biosban nincs sok menü, de ami kell az van. A transzparent mód mit jelent ?
Az isa meglepően jól bírja, fsb/2- vel is megy a Trident. Ha bekerül egy isa sb, gondolom az már nem bírja a 17MHz- et - timing gondok
Másik kérdés a fesz. Nincs külön def az 5/3.3/3.45V- ra, de viszont dx2/sledx2 jumperelhető ( sledx2 mit jelent ? ), ezek 3.x voltosak, be is állítottam és beletettem az overdriveot, ami megy is, de ennek a bemenő fesze 5V. Akkor jelenleg 5V- on vagy 3.x V- on jár a lap ?, vagy az overdrive indul 3.x V- on és abból képezi a szintén 3 voltot ? Míg ki nem derül, az alapból 3.x voltos procit nem teszem bele ( bár asszem elhangzott hogy nem tesz kárt benne ).Egyelőre elindítok egy memtestet, ha az sikeres akkor már nem lesz gond a winnel sem sztem.
-
alvaro
senior tag
Egyébként próbálgattam, és tökéletesen igazad van, legalábbis ezen az MSI lapon (is) így működik. A Fastvid tovább gyorsítja a banked módokat, olyan szinten, hogy amíg az 1266@1400-as tua512-n megállt 7xx fps-nél a 3dbench (eredmények az 1 gugás seagate-en, passz), fastvid után konkrétan fejreáll a kijelzés, mert 1000fps fölé ugrik... szóval ezzel a géppel már túllépem a 3dbench hasznosságát, miközben 1024x768-ban még mindig csúnya szaggatásokat bír művelni a Blood. Hát, így jártam

Egyéb: Impulse Trackert direkt GUS Max driverrel használt valaki? Mert a wavetable része működik, pont mint akármelyik másik gusnak, sőt (úgy tűnik) a codec is, mert a quake azt használja és szólnak is az effektek. Az IT viszont nem találja akkor se, ha megadom a setupban belőtt port, IRQ és DMA értékeket. (Igen, végre egy Max, ilyenem még nem volt! Ha nem lenne annyi verzió a classicból, most azt mondanám, teljes a GUS sorom, de mivel csak 3.4-em és 3.74-em van belőlük...)
Adtam egy kis tuningot is a tuának, lásd fent, 147-es FSB, persze már az elején CL2/Turbo beállításokkal álltam neki, már 133-as FSB-hez is keresgélhettem a ramot, ami elbírja. Erre mit csinálok? Nyomok még vagy 10%-ot rajta
De ha nem fastvidezek, jól viselkedik. Egyelőre. Kopp-kopp. Egy memtest86 azért majd megy még neki, addig winnek neki se állok. -
alvaro
senior tag
Még mindig a Connect3D 9200 a legszimpatikusabb, bár most az alaplapot cseréltem alatta. Csórikámnak a szétgányolt Titan hűtője el se indul, mégis hideg DOS alatt

Az MSI 694T+Tualatin vonal egyelőre sokkal ígéretesebb, mint a KT7A+Palomino. Biosban van ISA órajel állítás(!), de ettől szinte függetlenül megy a GUS. Általában. Blood alatt trükközni kell vele. Ultrinit, quake, ultrinit. Utána jó

Stash teljesen jól fut már 1.13-as P3S-sel is. A rég bevált Epox lapommal próbáltam először, aztán rájöttem, hogy a Fastvid azon is működik, és azzal már a Quake sebessége is vállalható egy inteles lappal szemben. Ennek az MSI-nek meg nem is kell Fastvid, mert biosból elintézi. Egyébként az Asus P3B is megcsinálja, ott állítható a setupban. Szóval egész pozitív a benyomásom eddig. Ja, és mindezt közönséges 3.74-es gussal (abból van 3), nem kell az egyetlen 3.4-emet eldugni miatta.
Jizz-t még nem tudtam kipróbálni, de szerintem a 64 megás problémára tudom a megoldást. Hajnali álmatlan perceimben gugliztam kicsit, és megállapítottam, hogy nem lesz nehéz írni egy nagyon pici TSR-t, ami ráakaszkodik az int10h-ra és meghamisítja a memóriaméret. Majd jól visszaadok mondjuk 8 megát, szerintem az megoldja.
A videomódlista az nekem is szöget ütött a fejembe, az az első, amit egy új kártyán megnézek, félre kéne tenni őket valamilyen listán. Adatbázisban. Whatever.
Jaigen, ami hirtelen eszembe jut a kártyáim közül sok szép videomóddal: Asus V3000 PCI (Riva 128), valami gagyi intel740, Compaq PCI Virge/GX, meg ez a két Radeon, a 7500 meg a 9200. Meg még van szerintem pár.
-
Figyelni fogom a hangproblémákat, ha megfelelő cím/konfig megy majd. Vesa - Quake és néhány FPS game akkor direktben tolja, gondolom bent van a kódban, úgy rémlik azokkal tudtam léptetni köztes felbontásokra, vagy mégsem
, és az S3+Voodoo volt 
Letöltöttem a rezidens tppatch progit
, alkalomadtán kipróbálom, menetrend szerint a Pluto- s rendszer lesz az első, azon biztos befigyel a probléma, király ha megoldja.
Mennyi teendő van ebben a retrozás nevű hobbiban
szerk : a Chasm a vesa módokra épít asszem, mert az S3- hoz be kell tölteni az S3VBE- t, akkor az jó is tesztelni.
-
Nézegettem ezt a táblázatot, néhány megállapítás nálam is felbukkant, bár ezek közül viszonylag kevés cím tartozik a kedvenceimbe.
Clock speed : sok régi game elindul minden probléma nélkül erősebb gépen, eredmény játszhatatlan gyorsaság vagy a mérőrutin erdménye ( ha van ) a programtörzsben/inicializálásban átfordul negatívba ( kevés helyiérték ), flag regiszter nincs lekezelve és szinte megáll, olyan lassú lesz. Régi vason kell futtatni ezeket.
TPPATCH : régi Borland fodítóval készült gamek L2 kesses procin runtime error/0- val osztás, mivel csak a forrásállomány újrafordítása segít, de az nincs meg, kisebb CPU kell. Azt viszont nem tudtam hogy kész .exe fileokat is lehet abajgatni a tppatch- al.
Hi-Octane (1996) Speed problems P100 : kis gépen próbáltam, lassú volt, akkor adjunk neki P1MMX@262- őt, ott meg olyan gyors lett hogy művészet kezelni

Unreal (1998) erratic speed-up/slow-down
Unreal Tournament (1999) CPU throttling, erratic speed-up/slow-down : cak a sima Unreal indult néha evvel a hibával de már mittomén mit aberráltam vele aztán jó lett.Descent (1994) Runs too fast with ~higher PIIs P233 Increase resolution : ez is befigyelt, lassabb gép kell.
Descent II (1996) Normal game speed, but mouse sensitivity drops down on high framerates P2 300? : gyors gépen száguld az egér, nehéz a célzás.
Zool2: minden gépen kifagy egy bizonyos ponton.
Összességében nem véletlen kell többféle retro konfig.
Amelyik gépeken rendesen mennek a fenti gamek, ott viszont az SB hangon nem vettem észre problémát, amint fentebb is írtam a GUS+Tyrian gyanús nekem hogy szebben kéne szólnia, ugyanazon gépen az Awe- val szépen is muzsikál - itt esélyes lesz akkor az a timing dolog, amiről gőzöm sem volt régebben

(#48473) alvaro : a GeForce- ok tudják a kisebb felbontásokat dos alatt, legalábbis az MX- ek, a Ti- okkal asszem nem próbálgattam, de valszeg azok is. A Tua már elég nehéz ügy dos alatt, valszeg a chipset miatt, az UMB- be töltés, memkezelés már nem az igazi. A Copper(BX) és a Pluto(K7M) nagyon jó kompatibilitást mutatnak, persze a gyors proci nyűgök előjönnek de az újjabb dosos cuccok mennek.
-
alvaro
senior tag
Na, kipróbáltam, és igen: 3.4 és Ultrinit hiánya kell a Bloodnak. A Jizznek pedig 3.4 és Ultrinit és <64M videokártya. Nem próbáltam végig az összes AGP-s nVidiámat, de a GF2Ti és a GF4Ti4800 lejelentik a teljes memóriájukat, csak úgy, mint a 7500-as Radeon. AGP-s HD4650 cseles, ő valami 16 megásnak mondja magát, és el is indul vele a Jizz. De annak semmi értelme ebbe a gépbe, meg szerintem nincs is win98-as drivere. Úgy érzem, át kell még gondolni ezt a koncepciót, meg lehet, hogy további vadászat is igényel.
Először is a KT7A-nak áll nagyon kifele a rúdja. Az ideális utód GUS-barát. Lehet P3 vagy Athlon, minél későbbi, de még ISA. Van ám itt ISA+Tua lap is, a VIA chipsetet lassabbnak találtam, mint a Intel megfelelőjét, de az ISA nagy úr. Nagyon nagy. Azért egy P3 1.4/512 ebben sem olyan rossz helyettesítő.
Aztán kell valami jó 32 megás kártya. Legjobban azt szeretném, ha 320x200, 240, 400x300, 512x384 is lenne rajta. A PCI Rivát is részben ezekért szeretem, az AGP-s ZX-ről meg lehagyták őket

-
alvaro
senior tag
1.) BX+Tua jó lehet, de még nem találtam hozzá átalakítót.
2.) Megy a KT7A-ban a Tbred (de a'sszem még a Barton is), csak azt írja, hogy Unknown CPU, és hogy néz már az ki
Palominóval viszont szépen ott virít, hogy 1700+ (ekkora van most benne, volt nekem valamikor ilyen), és juhéjj.3.) Na ez a bónusz, ami miatt írok. Szöget ütöttél a fejembe, hogy mi van, ha tényleg a 3.4-es GUS a megoldás? Előszedtem, beleraktam, elindítom a Blood setupot, ahol sose volt hangeffekt, és csodák csodája, szólt. Majdnem írtam is, hogy nálad a pont, de aztán többé nem szólalt meg ott...
3/a.) Rájöttem a "megoldásra". Ha ki/bekapcs után ultrinit nélkül indítom, akkor szól az effekt is, nem csak a zene. De ha nem felejtem el az autoexec.bat-ot átírni GUS classicra a PnP után, sose jövök rá... Szóval nem az igazi, de tagadhatatlanul sikerült belőle hangot kicsikarni, ahol korábban nem.
PnP-vel valószínűleg nem lesz jó, kivéve ha a BIOS rendesen le tudja initelni és ad is neki low IRQ-t, én meg kihagyom az iwinitet. Vagy még akkor se. De demókhoz/játékokhoz mindig elég volt az 1 megás classic.
4. Szép lista a sebességproblémás játékokról. És vicces, mikor egy '88-as címnél azt látom, hogy 8088/4.77 MHz fölött baj van vele. Úgy gondolták, az megy jól az évszámhoz?

-
Én meg az erőforrásokra koncentráltam. Összetett dolog akkor. Amelyik lapban elindult, abban nem volt gondom. Egyedül a PII- ben a GUSMaxnál gyanús hogy a Tyrian sz*rul szól, másik játék és scenek pedig jól. Az SB- knél viszont egyik gépen sem vettem észre anomáliát

#48466 : hasznos lehet még, lementettem
, bár már valszeg nem pakolom át másik lapokba a gusokat, de gyanús esetben kipróbálom ezeket, ha van az adott biosban. -
alvaro
senior tag
PQmagic jó iránynak tűnik, de lepattantam a hülye találatok áthatolhatatlan faláról

Szóval nem tudom letölteni a tisztán DOS részt, ami nekem kéne. A'sszem egyszerűbb lesz átszerelni a gépet. De nem hiszem el, hogy a DOS évtizedei alatt soha senki nem futott bele ebbe a problémába. Senki nem akart vinyóról vinyóra rendszer másolni? DOS alatt ez a világ legyegyszerűb dolga lenne, fdisk, format /s, copy. Mármint, ha lehetne aktiválni azt a nyomorult partíciót
-
alvaro
senior tag
Érdekesség: kipróbáltam a jizz/stash-t K6-2-500-on. Nincs benne benchmark, de hasonlóan szaggat, mint a 2.4/533-as P4

Heaven 7 alatt viszont van framerate kijelzés, és ott a P4 kb. hozza is az órajelkülönbséget, szóval amíg ahol árgus szemekkel figyeltem, hogy hopp, most beesik 40fps alá, ott a K6-2 már rég 10 alatt volt.
Most a saját 256 byte intróimról nem beszélek, mert azokat teljesen véletlenül olyan K7 friendlyre írtam, hogy még
De ezeken is látszik, hogy a P4 mennyire labilis teljesítményű architektúra, ahol megfelel neki a kód, ott teker, aztán ha talál valami furát, nagyon meglepődik. Valaki azt találta írni valamelyik fórumon, hogy a P4 tulajdonképpen egy asztali PC-be hozott DSP design, hajlok arra, hogy igazat adjak neki.Anno nagyon fújtam rá, mikor az volt a telibemarketingelt zászlóshajó, közben meg láttam, hogy mekkorákat képes hasalni olyan kódokon, amiket nem fordítottak újra a két szép száláért - ja, az csak később lett neki, meg DOS alatt nem is játszik, de mindegy...
Ma már békésen elférnek a gyűjteményemben, sőt a 423-asokat direkt szeretem, olyan elvontan néznek ki a félrepofozott idétlen nagy zöld PGA alfelükkel, ami nem fér bele a legnagyobb clamshellembe se, meg a gyanúsan 478-ra emlékeztető (egyébként nem is akkora) sapkájukkal, ami alatt ráadásul lehet zöld vagy barna is a nyák

Érdekes még, hogy hasonló gyengeséget vártam a Bulldozer klád tagjaitól (DOSBox alatt pl. sokkal gyengébbek, mint a kortárs Intel CPU-k, hasonlóan nézett ki anno a P4 is a K7-hez képest), de volt alkalmam kipróbálni az inkriminált intrómat egy Trinity A6-oson és tökéletesen futott rajta, mintha csak egy K8 lett volna alatta. A Sandy Bridge viszont befordul tőle, Netburst-szerű sebességeket ér el alatta. Szóval szerintem ennél az intrónál a trace cache illetve a uop cache köré szervezett frontend lehet a ludas.
Visszatérve a Jizzekhez, van itt bekészítve Slot1 és SlotA proci is tesztelni, megnézem rajtuk is. Most mindenesetre a P5A-B-s konfig van összerakva.
Ja igen, nem tudom, ekkortájt mit szívtak Asuséknál, de a CPU elhelyezése szörnyű. Nem csak ezen, egy sp98agp-x-et is néztem ma, ugyanez a betegség. A foglalat közvetlen közelében minden oldalról kondik, nehogy egy emberesebb hűtőnek akár csak a talpa is véletlenül ráférjen... Aztán a P5A-B-re ha mégis ráapplikáltam azt a Spire-t, rá kell jönnöm, hogy AGP kártyának már nem marad hely...
Vagy keressek egy kis csumpi hűtőt, ne egy böszme K7-es tölcsérrel akarjam behűteni szegény K6-ost? De, csakazértis.
Viszont a történet hozadéka az első Virge kártya, ami tetszik. Compaq 2 megás PCI GX (sajna speckó bővítő kéne hozzá, na mindegy), rengeteg kisfelbontású VESA mód, alapból VBE2.0, és ez végre egy olyan virgács, ami nem lassabb egy Trio64v+-nál. Teljesen aranyos.
-
alvaro
senior tag
Lehet. Úgy emlékszem, K6-2-ről még van hová fejlődnie. Viszont ahogy elnézem azt a 3 kártyás konfigot a 6*6 tű PCIE táppal, szépen be lehetne állítani nálunk télen az alsó szintre, aztán ráküldeni valakit, hogy játsszon vele 7/24-ben, sok más fűtés nem is nagyon kéne a házba

-
ebegab92
senior tag
Igen, pont erre akartam kilyukadni. A mai alsó- és középkategória alig dobogtatja meg az ember szívét, de sokszor a felső kategória sem. És tényleg feelingesebb egy fullos P35/P45-ös deszkával hasítani, mint egy H110-es lappal.

Jó kérdés, hogy 10 év múlva a mostani Skylake és Kabylake platformnak mekkora nosztalgiafaktora lesz. -
Alpi.
addikt
Igen, tudom, hogy Nálad szigorúan a korabeli cuccok jöhetnek szóba és azokbol is a top szegmens.
Igazbáol ez Sanchezsa-nak ment, hogy Ő is tervez egy ilyent a későbbiekben.DarthSun : Ja, 0 alatt volt a hőfok.
Levegővel nem néztem még soha igazán. Egyszer össze volt rakva provizor jelleggel és akkor végigthrottilngolta a ram tesztet, aztán szét is szedtem. 
-
Annyira megritkultak, hogy ennek is örülök, feltéve ha működni fog, egy pici savat ez kapott, viszont súrló fényben látom hogy csillog a rézvezető. Meg csak a cmos tápszál, ha nem tudom menteni a beállításokat, nagy dolog, majd beállítom minden bekapcs esetén.
(#48352) kovy79 : akkor ennyit

-
eszmilan
tag
Szia!
Ugyanilyen 2006-os építésű az egyik régi gépem. A jó kis cnps hűtő megvan, nekem E6300-al van.
Nem kell véletlen egy INNO3D 7900GS 256mb nem silent? Pont ma akadt a kezembe, az is ebből a gépből van. Esetleg egy 250 Gb 7200 Rpm Samsung, az is 2006-ból? Ebből van kettő is, RAID-be voltak.
-
A DDR2 Corsairokat én is 2.0V- on használom valami 960MHz körül. 1.8V- on csak 800 körül fut. De van ezeknek valami performance menüje is az SPD- ben.
(#48223) FF23 : profi kollégától kaptam nagy procigyűjteményt, úgyhogy nem kizárt hogy rejtőznek közöttük különleges, egyedi darabok.
-
Nekem is azt kellene. A tartalék alkatrészek között ugyan gyakran keresgélek, azokat még tudom hogy mi mennyi de pld néhány gép ami régen volt bekapcsolva, már nemtom pontosan milyen cuccokból van tételesen. Legalább a gépeket első körben fel kell címkéznem, valami öntapadósra nyomtatva.
(#48209) bacsis : CL2 mindegyik, az a 420 ok is CL2- őn, 2.5- ön mennyit szoktak menni ?, a 3- al már lassabb nagyobb frekin is. Előkerült egy 533 FSB- s Prescott, azt meg lehetne dörrenteni alacsony ram frekiről indítva. Meg van egy amit lockmentesnek ismer fel a P4P800, az 1.16 volton megy 3GHz- et

-
Így igaz, retro gépnél csak eggyel erősebbet kell bekapcsolni ha valami már nem fut jól. Én is szoktam ezt hangoztatni.
(#48074) FF23 : azért némelyik tartalék cuccost majd próbálom erősebben is hajtani. Most rendeltem egy P4P800 Deluxe-t a halott helyett, csak nehogy ez is rosáljon

-
-
Arra emlékszem hogy kaptam egy InnoGeF2MX400- at, kipróbáltam > döbbenet jobb kép 3D- ben, aztán a TNT2Pro és az Abit MX400 hamar húzott tőlem. Utána FX5700 jött majd 6600GT, jó kép mindegyiken. A GeF3Ti és 4Ti már későbbi retro beszerzések, szintén jók.
A kis Inno a retro PII450- ben van most. Két noname pedig nem is tudom melyik gépekben, majd azok helyére mennek a szabadon levő Ti4200- ak és a Ti200- ak, ha sorra kerülnek azok a gépek.Ja meg még van FX5700, Radeonok (vmi 8250 és 8550) szabadon, Matrox, Ati Rage- k, és rengeteg S3 a dosos variákhoz. Van választék, sok gépbe majd valszeg hozzá nem illő, korban újjabb video fog kerülni, ami a Te szabályaid szerint eretnekség lesz

-
Igen, hiába állítgattam a fényerő/alpha/kontrasztot, nem kaptam jó eredményt. Az Abit GeF2MX szintén ilyen volt, elajándékoztam mindegyiket. Az Abit helyett egy Inno és 2 valami noname maradt, mindegyiknek pompázatos, eleven képe van. GeF3/4- től már nem volt ilyen gondom és a Radeonokkal sem. A Voodoo nyilvánvaló az 512- es max texturákkal, de a 3D hajnalán varázslatot hozott.
-
Tim82
félisten
FYI: Emlékeim szerint (...) Nyilván ifjúság, sokkal kisebb igények, mint most, az idő megszépíti az emlékeket, stb. (éreztem, hogy szükségét érzed majd annak, hogy beleköss
)alvaro: nálam 320*240 felbontásban futott. Ment, játszható volt, arn kedvéért szubjektív szempontok alapján persze. Végig is toltam rajta. Tény, hogy 486 DX4-100-on, egy színes CRT monitorral sokkal élvezhetőbb volt, de mondom, engem a szellemképesség zavart inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Gigabyte alaplap topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Robotporszívók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

) Talán a látványos túinván-ságuk miatt, de bármelyik 2 gpus képvisel egy pici különlegességet azt hiszem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha nem fastvidezek, jól viselkedik. Egyelőre. Kopp-kopp. Egy memtest86 azért majd megy még neki, addig winnek neki se állok.

Palominóval viszont szépen ott virít, hogy 1700+ (ekkora van most benne, volt nekem valamikor ilyen), és juhéjj.

Így legalább nem kellett minden alkalommal a tápot kiszedni, hogy a laphoz férhessen az ember.
)
DarthSun