Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
alvaro
üzenetére
Nekem sem tunt fel addig, amig a vesa modok miatt nem cserelgettem a multkor a kartyakat. Igazabol olyan nagy differencia nincs altalaban, de par kartya kilogott lefele es felfele.
Ami homalyosabb: asus riva128, wd ark logic
Ami jobb: herculeses tsengekNem vizsgaltam ezt a problemakort, csak bios/text mod alapjan mondom. Mar ott is szembetuno.
-
válasz
alvaro
üzenetére
A nem 4:3 képarányú LCD- re gondolsz ? Bár párszor leírtam de nekem a noname TNT2Pro nem jött be, akkor még CRT- n néztem de nagyon fakó képet adott, az NV driverben is hiába állítgattam xar lett az eredmény ( persze ettől még a márkásabbak lehetnek jobbak ). Ennek azonban ellentmond hogy az AbitGeForce2MX- em is ilyen gyatra képű volt, váltotta egy Inno, annak már szép, eleven képe van, a GeForce4- ek meg már mindegyik ok, noname/márkás is. Kíváncsi leszek, nemrég jött egy másik Siluro GeF2MX, amit még ki sem próbáltam, milyen képe van, bár már LCD a próbamonitorom is, eleve szebb a képe mint a CRT- nek, de azért a javíthatatlan fakóság/kontrasztszegénység LCD- n is kibukik, gondolom. A PCI Rivát nemrég próbáltam, jó képe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun