- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz leviske #67532 üzenetére
Nekem sima 8320-al alap 1.33V CPU VID-hez ~1.2V CPU-NB társul nálam is. Én FSB-vel és szorzó állítással egyszerre tuningoltam, mivel csak szorzóval nem volt annyira jó az eredmény. Megpróbálhatod te is ezt a megközelítést. Mondjuk én nem vittem túlzásba; CPU-NB 1.2V-jához nagyon max is csak 0.05V-ot kellett adjak, CPU-NB beállításokhoz nem is nyúltam, csak az FSB emelésével nőtt ugye az is. De ez elég is volt, hogy stabil legyen úgy tűnik a 220-as FSBx20-as szorzó=4.4GHz. Ami meg ehhez kell kb. 1.4V-ra történő CPU fesz emeléshez képset ez a CPU-NB emelés már szinte fel se tűnik hőfokban.
No Comment
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Nintendo Wii U
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dolce Gusto
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Processzor felvásárlás
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest