- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Érdekes vélemény:
"AMD has secured a decent volume of 5N wafers. Putting small Zen 4 chiplets on that will result in a huge supply for very important markets. While freeing up some additional 7N pressure for other products. They need to be dual-noding from TSMC to better meet demand."
"I'm confident there will be Zen 4 on 5N products launched in 2021, whether its for EPYC or Ryzen, that remains open."
[link]A motivációt értem.
De abban szkeptikus vagyok - a tavaly 20000 5nm waferről szóló hírek ellenére - hogy az AMD-nek valóban rendelkezésére állna (havonta?) ennyi 5nm wafer már idéntől.
Bár olvastam olyan (meg nem erősített) állítást, hogy már megtörtént a zen4 tapeout.Ez azt is jelentené, hogy az AMD ezzel akkor idén év végén elindítaná az AM5-öt úgy, hogy részben zen4-es procik, részben pedig zen3+-os procik mennek bele. Tehát a Warhol nem a zen3 és zen4 közötti átmeneti megoldás lenne ebben az esetben, hanem csak az alsóbb szegmens lefedésére szolgáló megoldás. Ugye azt már láttuk, hogy az AMD nem riadna vissza zen4-ből hozni egy 6800X/6600X-et és zen3+-ból egy 6700X/6500X-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- LEGO klub
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Azonnali fotós kérdések órája
- DJI topic
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest