Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Igen én is erre gondoltam. Oké, hogy nem közöltek még köztes számozást, de én se vetném el egyből az új neveket. Tehát nem biztos, hogy csak a meglévő paletta magszámával variálnak. Szerintem nem is kellene, mert már be van valamilyen szinten járatva. Ha jön 10 magos, az szerintem is 5850(X) néven lesz elérhető. Én ezt tartanám logikusabbnak és látnám szívesebben.
------------
A Warhol a Zen3+ ugye? Én arra tippelek az még nem jön DDR5-el és Zen 4 lesz a nagy durr. DDR5, PCI-E 5.0 ha jól tudom, 5nm és ha jól emlékszem ott komolyabban át is dolgozzák a dolgokat. Ezt még meglehetne fejelni egy SMT4-el. Ütne. Ha az NV is előállna a Hopperrel 2022-ben és az MCM-el, még érdekesebb lenne az az év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Assetto Corsa EVO
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest