Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
westlake
üzenetére
Szerintem az Rome.
De hát ez Cinebench, egyrészt hát az nem realworld usecase.
Másrészt ahol magra adják a licenszt, ott az AMD a dinnyéi labdába se rúghatnak.
Harmadrészt a hardver ára eltörpül a szoftver mellett, tehát most egy ilyen tízezer-százezer dollár ide vagy oda a milliós licenszdíjak mellett... ugyan hagyjuk már.
Negyedrészt meg a Rome nem tud csak 2S-t tehát hiába gyorsabb 1S konfigban (200W) egy 2S (400W), vagy 9k platinum (400W) Intel konfiggal szemben, ha képtelen a Legjobb lenni. Tehát ha a leggyorsabbat akarod, akkor 8S 9k platinum (3200W) Ennyikehhh]Azt hiszem mindent elmondtam, és nem felejtettem el gondosan megfeledkezni az áramköltségről (TCO),.hűtési nehézségekről, többsocketes skálázódásról, stb[/OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest