Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Beszéltem cimbivel - ő rakta össze a gépet egyébként nem én. Ramok esete, azt hitte ha úgy pakolja be a romokat egymás mellé akkor is dualban fognak menni - akkor ez nem így volt megoldottam most már dualban pörög.
Biosban turkáltam most a ramok elvileg 1600-on mennek (Windows aeroteszt alatt a Videokari értékelések ugrottak 1 tizedet azaz most már 6.8 az értékük.
Ugyanitt megnéztem a ventiket is és itt is lehetett állítani rajtuk a sebességükön amit a win7 bebootolása után be is állított a gép arra az értékre - automatikusra van állítva és 45 fokra most éppen Level 8-as fokozaton vannak.Egyébként a ház ventije hagyományos csatlakozós és az is a lapra van kötve köszöni szépen működik mint ahogyan a proci gyári ventije is haver azt mondja ő arra a helyre vélte ildomosnak kötni - és mivel mind a Biosban és mind az AxTu-ban is állítható és a művelet elvégezte után hallhatóan le vagy fölkapcsolnak a ventik a fokozatban így az is jó helyre lehet kötve.
Proci tuningolást szerintem egyenlőre kihagyom amíg a gyári hűtés van a gépben, nem szeretnék semmit sem elrontani és egyébként is még amikor a ramok (mint kiderült) Single módban voltak akkor is tetszett a sebesség amit a gép adott és a játékok minőségével is elégedett voltam. Most hogy érezhetően még jobb az egész rendszer teljesítménye a Dual módnak köszönhetően így aztán főleg maradok a popómon veszteg, esetleg még a ramot kipróbálom 1866-on (közben ki is próbáltam nem indul el 1866-nál nem tudott bebootolni a gép) és esetleg az X-Boost módot kapcsolom majd még be,
Van az Uefi-ban egy ilyen: Load XMP Setting - Auto vagy XMP 1.2 Profile 1 itt eddig Auto-ra volt téve
Alatta van a DRAM frequency eddig ez Auto-n volt most az előbb átraktam 1600 akkor dobott az aerotesztnél 6.7-ről 6.8-at a videokarikra 1866-nál már a gép nem indul el.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk dokkolókat
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest