- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Nah, tegnap megjött az új Asrock FM2-es lapom, ami a mai napon, normál feszültség használat mellett elfüstölt...
Le ellenőriztem a 2db 2TB-os winyómat és az SSD-met, másik gépen látja őket a BIOS- és be is indul a meghajtó, szóval nem lesz velük gond valszeg.
Az 5800K-is látszólag sértetlennek tűnik, a memóriák is.
Kérdéses, hogy ugyan a táp okozta-e? FSP Aurum 400-asról van szó, szóval nem hiszem, de sosem lehet tudni. A 4pines tápcsatitól jobbra lévő lévő, de a csokiktól balra található, felülről 2. kis áramkör égett szét :S.
Még a halála előtt monitoroztam a feszültségeket win-alatt, teljesen alapon elmebeteg fesz. értékeket adott, 3,8 Ghz-hez, 1,5V, meg ilyenek. Mondom újra telepítem a gépet, de el is szállt az egész.
Most új lapot kell vennem. Egyenlőre még hanyagolnám ezeket a rev 1.0-ás lapokat az Asrock-tól. Azt kérdezném, hogy az A85 és A75-ös Chipsettel rendelkező alaplapok között van lényegi különbség? Gondoltam egy Asus F2A85-M-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest