- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Nah, tegnap megjött az új Asrock FM2-es lapom, ami a mai napon, normál feszültség használat mellett elfüstölt...
Le ellenőriztem a 2db 2TB-os winyómat és az SSD-met, másik gépen látja őket a BIOS- és be is indul a meghajtó, szóval nem lesz velük gond valszeg.
Az 5800K-is látszólag sértetlennek tűnik, a memóriák is.
Kérdéses, hogy ugyan a táp okozta-e? FSP Aurum 400-asról van szó, szóval nem hiszem, de sosem lehet tudni. A 4pines tápcsatitól jobbra lévő lévő, de a csokiktól balra található, felülről 2. kis áramkör égett szét :S.
Még a halála előtt monitoroztam a feszültségeket win-alatt, teljesen alapon elmebeteg fesz. értékeket adott, 3,8 Ghz-hez, 1,5V, meg ilyenek. Mondom újra telepítem a gépet, de el is szállt az egész.
Most új lapot kell vennem. Egyenlőre még hanyagolnám ezeket a rev 1.0-ás lapokat az Asrock-tól. Azt kérdezném, hogy az A85 és A75-ös Chipsettel rendelkező alaplapok között van lényegi különbség? Gondoltam egy Asus F2A85-M-re.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged