- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faith
aktív tag
Nem hiszem, hogy bele kéne menni abba, hogy most épp ki mit véd... Linkeltem egy tesztet amiben többet hoz az I3 min és átlag fpsben is, ennyi nem védek én semmit. Az APU-ra sem mondtam, hogy szar mert nincs vele gond az egyik gépben nálam is az van, 15k ért tökéletesen megérte. Csak annyit írtam, hogy videókártya mellé még véletlenül sem amd cpu-t raknék( a tesztben látottak miatt), persze lehet, hogy BF 4 multi alatt jobban hasít a cucc de ez számomra nem számít sajnos mert nem játszok BF-et. Egy szóval nem mondtam, hogy mindenkinek intelt kéne raknia amd helyett a gépébe, itt csak magamra céloztam, mivel én a látottak alapján jobban járnék single player játékokban mint az FX-el ennyi.
Meg gondolom aki valamilyen oknál fogva 4k-s videókkal dolgozik, annak van hozzá monitorja is. Az úgy gondolom nem aszerint választ hozzá gépet, hogy egyáltalán elbírja-e tehát nem gond neki beruházni komolyabb CPU-ra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest