- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem, hogy bele kéne menni abba, hogy most épp ki mit véd... Linkeltem egy tesztet amiben többet hoz az I3 min és átlag fpsben is, ennyi nem védek én semmit. Az APU-ra sem mondtam, hogy szar mert nincs vele gond az egyik gépben nálam is az van, 15k ért tökéletesen megérte. Csak annyit írtam, hogy videókártya mellé még véletlenül sem amd cpu-t raknék( a tesztben látottak miatt), persze lehet, hogy BF 4 multi alatt jobban hasít a cucc de ez számomra nem számít sajnos mert nem játszok BF-et. Egy szóval nem mondtam, hogy mindenkinek intelt kéne raknia amd helyett a gépébe, itt csak magamra céloztam, mivel én a látottak alapján jobban járnék single player játékokban mint az FX-el ennyi.
Meg gondolom aki valamilyen oknál fogva 4k-s videókkal dolgozik, annak van hozzá monitorja is. Az úgy gondolom nem aszerint választ hozzá gépet, hogy egyáltalán elbírja-e tehát nem gond neki beruházni komolyabb CPU-ra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Üzleti vita és megbeszélés
- További aktív témák...
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest