Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominique29
csendes tag
Én is kiszúrtam, hogy egyetlen egy, az Amazon által eladott és szállított termék sem elérhető Mo-i címre. Legyen az Amazon.de, .fr, .co.uk vagy .it. Én csak ezekről szoktam vásárolni. Az ügyfélszolgálat összevissza beszél, mindig mást mond, mondjuk egyszer sem mondták azt, hogy igen, valóban lenne most egy ilyen (ideiglenes?) korlátozás. Semmiféle technikai hibát nem említettek nekem, pedig már a 4. kört futom (telefon+email). Warhouse Deals, vagy Marketplace Seller által eladott, de Amazon által szállított termék továbbra is rendelhető. Meg persze minden Marketplace Seller által eladott és szállított áru is. De mivel az esetek többségében az Amazon által eladott és szállított árú a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb, mire ideér, ez a 100%-os korlátozás igencsak aggasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest