Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominique29
csendes tag
OK, utánajárok, ezzel talán csak az lehet a gond, pontosabban a plusz költség, ha vissza akarok küldeni valamit, ami az Amazon "hibája" miatt vált szükségessé. Az elmúlt kb. 1 évben csak kinyomtattam a vonalkódos címkét a címmel, és fizetés nélkül adhattam fel a csomagot bármelyik postán. Ez a része ugye ugrik (mondjuk ritkán küldtem vissza dolgokat)
-
Dominique29
csendes tag
Én is kiszúrtam, hogy egyetlen egy, az Amazon által eladott és szállított termék sem elérhető Mo-i címre. Legyen az Amazon.de, .fr, .co.uk vagy .it. Én csak ezekről szoktam vásárolni. Az ügyfélszolgálat összevissza beszél, mindig mást mond, mondjuk egyszer sem mondták azt, hogy igen, valóban lenne most egy ilyen (ideiglenes?) korlátozás. Semmiféle technikai hibát nem említettek nekem, pedig már a 4. kört futom (telefon+email). Warhouse Deals, vagy Marketplace Seller által eladott, de Amazon által szállított termék továbbra is rendelhető. Meg persze minden Marketplace Seller által eladott és szállított áru is. De mivel az esetek többségében az Amazon által eladott és szállított árú a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb, mire ideér, ez a 100%-os korlátozás igencsak aggasztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- Milyen házat vegyek?
- PayPal
- Gumi és felni topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest