Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
üzenetére
Nem, semmi speciálisat nem kértem. Használtnak volt hirdetve (Condition: Used - Like New), viszont a forgalmazó egyből a termék alatt jelezte is, hogy "Condition: Used - Like New - * -Brandneues Produkt!". És egy nagyon jó, otthagyhatatlan ár volt ott (3 db még akkor), szóval nem is húztam az időt, megnéztem az értékeléseket, megrendeltem. Nem vagyok türelmetlen, csak még semmi visszajelzést nem kaptam, plusz olvastam most pár nyugtalanító kommentet is:
Warning, this seller is probably a scammer. My order got dispatched then refunded a few minutes later with this information: "Grund der Erstattung : Kontobe...
Leider werden Artikel eingestellt welche einen Tag später storniert werden, warum werden diese dann 2 Tage später wieder einzustellen?
Szóval sanszos a végkifejlet, de azért hátha mégsem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest