Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is két hete rendeltem a német amazonról, de csak pár apróságot, töltőt, kábelt, ilyesmiket.
Nekem a tegnapi napot, szerdát adták meg, és akkor meg is jött, de
- postás hozta
- a csomagot nem is hozta magával, hanem egy értesítést hagyott az irodaház portáján, hogy menjek érte a Bajcsy postára (normál esetben fel szokták hozni a céghez, és a recepciós kislány átveszi a nevemben - itt fel se akart jönni)
- elmentem érte a postára, lobogtattam az értesítést, és ideadták, mindenféle azonosítás nélkülTöbb kollégám is mondta, hogy ők is így jártak, elkapták a postás csávót, és nem is volt nála a csomag, csak az értesítés.
Két hónapja az olasz amazonról rendeltem nagyobb értékben, azt DHL hozta, egészen az irodáig, kézbe.
Amúgy azért szoktam a munkahelyemre kérni, mert ott vagyok egész nap, és ha odahozzák, akkor nem kell érte mennem a postára. De a magyar postánál úgy tűnik, ez a szolgáltatás, hogy már ki se hozzák. Mondjuk, legalább ideért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest