Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem ajandekcsomag, en is csak neha lattam. Hosszaban le van irva hoyg a rendelt cucc valodi csomagolasan latszik a benne szereplo termek(azaz sajat dobozba fogjuk kuldeni) es becsekkolhatom ha kerem hoyg rakjak amazon dobozba bele. De nincs minidg ott. Pl a projektornal ott volt de a kontakt grillnel nem, de a projektor nagyjabol kemeny gyarilag jol leragasztottban erkezett bar meghult bennem a ver mikor csak csupasz dobozt meglattam afutar kezeben. de ez a nem olcso kontakt grill a majdnem teljesen kinyilt fdobzban eleg furcsa latvany volt , lagyabb karton nulla gyari ragasztas. meg mindig felmegy a vernyomas mikor ragondolok

update: afenebe most latom maskep nez ki mar nem checkbox a kosarban hanem egy szurke gomb ezert nem talaltam , szoval csak jobban kellett volna figyelni

"Conceal Package Contents"
Some items in your order ship in their own box and will be visible when delivered. To cover this package for free, choose 'Dispatch in Amazon box' for each item listed below.
Dispatch in Amazon box (itt a csekbox)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Diablo IV
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest