Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem ajandekcsomag, en is csak neha lattam. Hosszaban le van irva hoyg a rendelt cucc valodi csomagolasan latszik a benne szereplo termek(azaz sajat dobozba fogjuk kuldeni) es becsekkolhatom ha kerem hoyg rakjak amazon dobozba bele. De nincs minidg ott. Pl a projektornal ott volt de a kontakt grillnel nem, de a projektor nagyjabol kemeny gyarilag jol leragasztottban erkezett bar meghult bennem a ver mikor csak csupasz dobozt meglattam afutar kezeben. de ez a nem olcso kontakt grill a majdnem teljesen kinyilt fdobzban eleg furcsa latvany volt , lagyabb karton nulla gyari ragasztas. meg mindig felmegy a vernyomas mikor ragondolok

update: afenebe most latom maskep nez ki mar nem checkbox a kosarban hanem egy szurke gomb ezert nem talaltam , szoval csak jobban kellett volna figyelni

"Conceal Package Contents"
Some items in your order ship in their own box and will be visible when delivered. To cover this package for free, choose 'Dispatch in Amazon box' for each item listed below.
Dispatch in Amazon box (itt a csekbox)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest