Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem ajandekcsomag, en is csak neha lattam. Hosszaban le van irva hoyg a rendelt cucc valodi csomagolasan latszik a benne szereplo termek(azaz sajat dobozba fogjuk kuldeni) es becsekkolhatom ha kerem hoyg rakjak amazon dobozba bele. De nincs minidg ott. Pl a projektornal ott volt de a kontakt grillnel nem, de a projektor nagyjabol kemeny gyarilag jol leragasztottban erkezett bar meghult bennem a ver mikor csak csupasz dobozt meglattam afutar kezeben. de ez a nem olcso kontakt grill a majdnem teljesen kinyilt fdobzban eleg furcsa latvany volt , lagyabb karton nulla gyari ragasztas. meg mindig felmegy a vernyomas mikor ragondolok

update: afenebe most latom maskep nez ki mar nem checkbox a kosarban hanem egy szurke gomb ezert nem talaltam , szoval csak jobban kellett volna figyelni

"Conceal Package Contents"
Some items in your order ship in their own box and will be visible when delivered. To cover this package for free, choose 'Dispatch in Amazon box' for each item listed below.
Dispatch in Amazon box (itt a csekbox)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Elektromos cigaretta 🔞
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Robotporszívók
- RAID
- Apple asztali gépek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest