Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• andrisbandi
    őstag

Most rendeltem volna először amazonról, egy mechanikus billentyűzetet szerettem volna, ami itthon nem kapható. Írta a szállítási díjat, de azt is, hogy eligible for free shipping, see details. Megnéztem és ott már persze leírják, hogy US address-t válassz, de ha valaki nem nézi meg és elhiszi az amazonnak, hogy a rendeléshez odaírják, hogy majd checkoutnál lehet free shippinget választani (és persze a felajánlott csak fizetős lehetőségeknél az árat nem írják oda egyikhez sem) és akár ki is fizetheti valaki azt várva, hogy biztos free shipping... Ez eléggé megtévesztő, mert a detailsnél is csak ennyit ír nagybetűvel: "All orders of $25 or more of eligible items across any product category qualify for FREE Shipping. Some items may have additional options for qualifying for FREE Shipping. These will be shown at checkout."
    De a kisebb betűknél már ott van, hogy "Ship your items to a single U.S. address in one of the 50 states.". Persze körülötte vastag betűvel kiemelve hogy FREE meg egyebek, hátha elsiklik az ember figyelme. Nem lehet ezt jelenteni valahol?

www.amazon.de
    - Innen tudsz ingyenes szállítással rendelni hozzánk. Kb 39 EUR értéktől.

amazon.com-ról
    22 EUR felett még meg is áfázzák..

Új hozzászólás Aktív témák